No właśnie, dlatego napisałem, że projekt jest budowany średni przemyślaną drogą. Kupują jak dzieci w FIFIE. Z dwojga złego wolałbym jednak postawić na Di Marie niż Lo Celso.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 lut 2018, 17:53
No właśnie, dlatego napisałem, że projekt jest budowany średni przemyślaną drogą. Kupują jak dzieci w FIFIE. Z dwojga złego wolałbym jednak postawić na Di Marie niż Lo Celso.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 16 lut 2018, 18:18
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 16 lut 2018, 19:22
Di Maria najlepszą piłkę grał jako pomocnik w bloku Kroos-Modrić-Angel i ta trójka robiła niesamowitą robotę. Układ Verratti-Rabiot-Angel na papierze nie jest bardziej ofensywny, za to dałby dodatkowego gracza z doświadczeniem. Di Maria bił się o najwyższe laury na szczeblu klubowym i reprezentacyjnym, zagrał dziesiątki meczów pod presją i wie z czym się je Ligę Mistrzów. Kogoś takiego Paryżowi bardzo brakowało w środę. Jedynym takim gościem w ich składzie był Alves. W teorii niby też Neymar ale on już nie pierwszy raz pokazał, że ma problem z udźwignięciem presji.Slim91 pisze:No właśnie, dlatego napisałem, że projekt jest budowany średni przemyślaną drogą. Kupują jak dzieci w FIFIE. Z dwojga złego wolałbym jednak postawić na Di Marie niż Lo Celso.
Wojtekb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 lut 2018, 19:32
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 lut 2018, 19:39
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 lut 2018, 19:47
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 16 lut 2018, 20:14
nalezaloby to rozgraniczyc na dwie sprawy - pozapilkarsko trudno go wzorem czy liderem nazwac, bo latwo sie podpala, notuje czasem burackie zagrywki, znane sa tez juz cyrki z opuszczaniem malo waznych spotkan przez jakies rodzinne imprezy, natomiast czysto pilkarsko gosc jest definicja lidera. nie chowa sie, tylko w najciezszych momentach mowi 'dajce mi pilke'. zapewne wynika to z tego, ze byl 'zlotym dzieckiem' juz w santosie i do ogromnej presji zdazyl sie przyzwyczaic, ale przeciez i do reprezentacji wjechal z buta, szybko zostal jej kapitanem i pociagnal juz do paru sukcesow, a i w barcelonie chocby w rewanzu z psg pokazal, ze ma jaja ze stali - w momencie, gdy wazyly sie losy awansu to on pchal sie do wszystkich wolnych, karnych i mial udzial przy trzech ostatnich bramkach. co do samego meczu z realem - tak jak pisalem, imo najlepszy na boisku z graczy ofensywnych, wiadomo ze nie wszystko wychodzilo, ale wiatr robil, pojedynki wygrywal, sytuacje kolegom stwarzal. duzo bardziej zawiedli cavani i mbappe, a chwale i tak zgarnal tradycyjnie krystyn, ktory dotknal pilke 30 razy, z czego 10 to byly strzaly, ale wykorzystal karnego, z ktorego wywalczeniem nie mial nic wspolnego, no a w drugiej polowie ktos tam go trafil pilka w kolano. wiadomo, tacy zawodnicy tez sa cenni, dobrze ktos pare stron wczesniej porownal go do inzaghiego, ktory gral w podobnym stylu. tylko ze z inzaghiego nikt nie robil wielkiego pilkarza i to mnie boli
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 16 lut 2018, 20:48
Wojtekb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 lut 2018, 21:00
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 16 lut 2018, 21:12
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 16 lut 2018, 21:14
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 16 lut 2018, 21:19
Wojtekb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 17 lut 2018, 8:50