Real gra z VFBkaczy pisze: Teraz wystarczy tylko jedna brameczka przewagi Szwabow w rewanzu i pozamiatane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 21 lut 2007, 17:13
Real gra z VFBkaczy pisze: Teraz wystarczy tylko jedna brameczka przewagi Szwabow w rewanzu i pozamiatane
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 lut 2007, 17:16
Szwaby Czy Bawary ... jeden H.Gomez pisze:Real gra z VFBkaczy pisze: Teraz wystarczy tylko jedna brameczka przewagi Szwabow w rewanzu i pozamiatane...chyba cos przeoczylem
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 21 lut 2007, 17:24
jeden Hkaczy pisze:Szwaby Czy Bawary ... jeden H.Gomez pisze:Real gra z VFBkaczy pisze: Teraz wystarczy tylko jedna brameczka przewagi Szwabow w rewanzu i pozamiatane...chyba cos przeoczylem
Fakt faktem , ze wiadomo co mialem na mysli
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 17:27
.... pewnie na Camp Nou jest pelna kultura ..... rzucanie uciętymi główami prosiaka po murawierkoeman pisze:van bommel pokazal to co kiedys niejaki giovanni - na obraze ultra sursow zareagowal tak samo. pewnie nie zagra w rewanzu za to ale sluchanie tych poglowkow moze wkurzyc kazdego
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lut 2007, 17:46
no i pewnie WP, zresztą Gomez już ci wytłemaczył o vo chodzi ze "Szwabami'.kaczy pisze: Teraz wystarczy tylko jedna brameczka przewagi Szwabow w rewanzu i pozamiatane
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 17:50
... skoro tak to co powinno byc w sytuacji przed strzalem van Bommela? Widze, ze wyznajesz zasade: "Kali ukrasc krowe dobrze, Kalemu ukrasc zle"Przy drugiej barmce Raula chyba powienien być faul.
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lut 2007, 17:56
assurbanipal pisze:"Kali ukrasc krowe dobrze, Kalemu ukrasc zle
a co powinno być? Chyba nie powiesz, że Bommel faulowałassurbanipal pisze:koro tak to co powinno byc w sytuacji przed strzalem van Bommela?
a była takie? Dostał żóltą za faul bo mu się należało, a jak już tak lecimy to nie powiesz, że Ruudowi nie należała się kartka z grę na czas no i chyba jeszcze jednemu graczowi Realu, ale nie pamiętam nazwiskaassurbanipal pisze:Nie wspomnejuz o polowaniu na kosci w wykonaniu DeMichelisa
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 21 lut 2007, 18:00
miom zdaniem był najlepszym zawodnikiem na biosku , strzelał , podawał ,biegał (chyba od kilku miechów tyle nie biegał) miał kluczowy udział przy każdej bramce dla królewskich no i ten wolny piekny strzał, piękna obrona i poprzeczka , moim zdaniem starał sie po to ,aby pokazać szkoleniowcowi Realu że nie jest wcale taki bezwartościowy na boisku , a wręcz pozyteczny i że postapił pochopnie go sprzedając chociaż za taką sume....Akarin pisze:Po stronie Realu szczególnie dobzre zagrał Beckham
Meczetinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 18:01
jest pewna roznica. Symulowanie RvN nie moglo spowodowac poważnej kontuzji, a wejscia tego przecinaka mogly groziły urwaniem nogi Gutiego .... zreszta sam wasz trener to zauwazyl, bo pachnialo czerwieniom i wprowadzil Bosniaka. Czy nie mam racji?a była takie? Dostał żóltą za faul bo mu się należało, a jak już tak lecimy to nie powiesz, że Ruudowi nie należała się kartka z grę na czas no i chyba jeszcze jednemu graczowi Realu, ale nie pamiętam nazwiska
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lut 2007, 18:11
dobre, dobre jaki faul tam byłassurbanipal pisze:van Bommel nie faulowal, ale przy dosrodkowaniu byl faul na obroncy Krolewskich (stosując twoje kryterium faulu)
wprowadził Bośniaka, bo mieliśmy słabą prawą stronę i potrzeba było ofensywnego zadownika na tą flankę.assurbanipal pisze:Czy nie mam racji?
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 18:21
no nie wiemwprowadził Bośniaka, bo mieliśmy słabą prawą stronę i potrzeba było ofensywnego zadownika na tą flankę
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lut 2007, 18:25
z tym jest dobrze, a skąd znasz moje kryterium faulu?assurbanipal pisze:Czytanie ze zrozumieniem sie klania Przeciez zaznaczylem, ze wg twojego kryterium faulu.
Akarin pisze:Przy drugiej barmce Raula chyba powienien być faul.
to jest moje odczycie, ale też widziałem wypowiedż Henke (asystenta Ottmara) ktory mówił tak samoassurbanipal pisze:sluchalem wywiadu w przerwie z waszym Kaiserem i on sklanial sie do mojej wersji zejscia Demichelisa.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 18:34
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 18:40
przeczytaj od poczatku to wylapiesz, ze nikt tak nie twierdzi.Chyba nie mowicie o sytuacji kiedy Cannavaro nie ustał na nogach, jak tam ktos dopatrzyl sie faulu
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 18:43
ale ja pisalem zawse ze byl to wstyd i powinni zajac sie boixosami. i tak sie stalo z czego jestem dumny. ba, bylem za surowym ukaraniem ich. widze ze wiesz lepiejassurbanipal pisze:.... pewnie na Camp Nou jest pelna kultura ..... rzucanie uciętymi główami prosiaka po murawierkoeman pisze:van bommel pokazal to co kiedys niejaki giovanni - na obraze ultra sursow zareagowal tak samo. pewnie nie zagra w rewanzu za to ale sluchanie tych poglowkow moze wkurzyc kazdegoJak zwykle w głosie kolegi słychać nutkę prawdziwego Katalończyka ..... bardziej katalońskiego niż Ogórekguer
[/url]
2 WP + buziak :* // Mentor
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio