Bayern München - Real Madrid - Strona 9

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto awansuje?

Real
62
60%
Bayern
41
40%
Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 21 lut 2007, 17:13

kaczy pisze: Teraz wystarczy tylko jedna brameczka przewagi Szwabow w rewanzu i pozamiatane
Real gra z VFB :shock: ...chyba cos przeoczylem :roll:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 lut 2007, 17:16

Gomez pisze:
kaczy pisze: Teraz wystarczy tylko jedna brameczka przewagi Szwabow w rewanzu i pozamiatane
Szwaby Czy Bawary ... jeden H.

Fakt faktem , ze wiadomo co mialem na mysli

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 21 lut 2007, 17:24

kaczy pisze:
Gomez pisze:
Szwaby Czy Bawary ... jeden H.

Fakt faktem , ze wiadomo co mialem na mysli
jeden H :?: roznica jest...i to znaczna :lol:

wiadome, wiadome...najwazniejsze ze obawiacie sie rewanzu 8) ...troche stresu nie zaszkodzi :lol: :wink:

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 17:27

rkoeman pisze:van bommel pokazal to co kiedys niejaki giovanni - na obraze ultra sursow zareagowal tak samo. pewnie nie zagra w rewanzu za to ale sluchanie tych poglowkow moze wkurzyc kazdego
.... pewnie na Camp Nou jest pelna kultura ..... rzucanie uciętymi główami prosiaka po murawie :P Jak zwykle w głosie kolegi słychać nutkę prawdziwego Katalończyka ..... bardziej katalońskiego niż Ogórekguer :D [/url]

2 WP + buziak :* // Mentor

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lut 2007, 17:46

no i pewnie WP, zresztą Gomez już ci wytłemaczył o vo chodzi ze "Szwabami'.
3:2 w pelcy, generalnie nie jest źle. Choć obrona ['], super po prostu :/ , Buyten to już w ogóle koszmar, zamiast piłkę wybić to on ręke do góry wystawia i spalonego chce, pierwsza bramka też moim zdaniem po części jego wina. Lucio, napastnik :lol: jeszcze gdyby tylko przez to dziur w obronie nie było to się zgadzam. Przy drugiej barmce Raula chyba powienien być faul. O pierwszej połowie można tylko powiedzieć, że gtraliśmy w miare dobrze przez 10 min, a to na Real za mało. Ale lepiej niż Odra :P (z dedykacją dla Jarzyny :wink:). W drugiej połowie znacznie lepiej, narzuciliśmy swój sposób gry i dominowaliśmy. Ostatnie ławy dla Pizzy chyba dały mu do myslenia, że bez dobrej gry nie ma szans na nowy kontrakt. Walczył, biegał i tak ma grać, niech jeszcze tylko bramki strzela. Na wyróżnienie zasłóżył na pewno Owen, Kahn i Bommel. Micho słabo, o grze obrońców już się wypowiedziałem :roll: . W ataku słabo Podoslki zresztą Makaay też niewiele więcej pokazał. Ładna bramka Bommla 8) . A gest? cóż poniosły go emocje trochę, powienien dostać karę finansową. Po stronie Realu szczególnie dobzre zagrał Beckham, ten młody na prawej obronie- Torres? No i Carlos, on chyba bardzo lubi grac z Bayernem, co za kontuzja mu się przytrafiła? Długo będzie pauzował?
Za 2 tygodnie mamy duże szanse żeby awasnowac do 1/4, ofensywnego zestawienia Realu to nie ma co się spodziewać. Będą grali na 0:0, trzeba uważać na kontry szczególnie na Huiguina i wolne 'żelfixa' :wink:. Ale nie tak uważać jak w tym meczu panie Van Buyten. :won:

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 17:50

Przy drugiej barmce Raula chyba powienien być faul.
... skoro tak to co powinno byc w sytuacji przed strzalem van Bommela? Widze, ze wyznajesz zasade: "Kali ukrasc krowe dobrze, Kalemu ukrasc zle" :D Nie wspomnejuz o polowaniu na kosci w wykonaniu DeMichelisa :roll:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lut 2007, 17:56

assurbanipal pisze:"Kali ukrasc krowe dobrze, Kalemu ukrasc zle
:o nie znam
assurbanipal pisze:koro tak to co powinno byc w sytuacji przed strzalem van Bommela?
a co powinno być? Chyba nie powiesz, że Bommel faulował :lol:
assurbanipal pisze:Nie wspomnejuz o polowaniu na kosci w wykonaniu DeMichelisa
a była takie? Dostał żóltą za faul bo mu się należało, a jak już tak lecimy to nie powiesz, że Ruudowi nie należała się kartka z grę na czas no i chyba jeszcze jednemu graczowi Realu, ale nie pamiętam nazwiska

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 21 lut 2007, 18:00

Akarin pisze:Po stronie Realu szczególnie dobzre zagrał Beckham
miom zdaniem był najlepszym zawodnikiem na biosku , strzelał , podawał ,biegał (chyba od kilku miechów tyle nie biegał) miał kluczowy udział przy każdej bramce dla królewskich no i ten wolny piekny strzał, piękna obrona i poprzeczka , moim zdaniem starał sie po to ,aby pokazać szkoleniowcowi Realu że nie jest wcale taki bezwartościowy na boisku , a wręcz pozyteczny i że postapił pochopnie go sprzedając chociaż za taką sume.... :roll:

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 18:01

van Bommel nie faulowal, ale przy dosrodkowaniu byl faul na obroncy Krolewskich (stosując twoje kryterium faulu)
a była takie? Dostał żóltą za faul bo mu się należało, a jak już tak lecimy to nie powiesz, że Ruudowi nie należała się kartka z grę na czas no i chyba jeszcze jednemu graczowi Realu, ale nie pamiętam nazwiska
jest pewna roznica. Symulowanie RvN nie moglo spowodowac poważnej kontuzji, a wejscia tego przecinaka mogly groziły urwaniem nogi Gutiego .... zreszta sam wasz trener to zauwazyl, bo pachnialo czerwieniom i wprowadzil Bosniaka. Czy nie mam racji?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lut 2007, 18:11

assurbanipal pisze:van Bommel nie faulowal, ale przy dosrodkowaniu byl faul na obroncy Krolewskich (stosując twoje kryterium faulu)
dobre, dobre jaki faul tam był :?: , zarzuć fotą, albo odetchnij i przypomnij sobie tą sytuacjię jeszcze raz, tam nie byo nic co by się na faul kwalifikowało. A przy drugiej bramce Raula, gracz Realu chyba odepchnął lekko Lahma ręką i to nie przypadkowo.
assurbanipal pisze:Czy nie mam racji?
wprowadził Bośniaka, bo mieliśmy słabą prawą stronę i potrzeba było ofensywnego zadownika na tą flankę. :wink: nie przeczę, że Micho (Ps. Demichelis się pisze :wink: ) nie faulował umyślnie, ale 'polowanie na nogi Gutiego' to nie było, faulował go chyba tylko raz, drugi raz faulował Schweini

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 18:21

Czytanie ze zrozumieniem sie klania :) Przeciez zaznaczylem, ze wg twojego kryterium faulu. Nie uwazam, ze byl faul, podobnie jak nie bylo faulu przy golu Helguery (Raul raczej jej nie dotknal) Raula.
wprowadził Bośniaka, bo mieliśmy słabą prawą stronę i potrzeba było ofensywnego zadownika na tą flankę
no nie wiem :) sluchalem wywiadu w przerwie z waszym Kaiserem i on sklanial sie do mojej wersji zejscia Demichelisa.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 lut 2007, 18:25

assurbanipal pisze:Czytanie ze zrozumieniem sie klania Przeciez zaznaczylem, ze wg twojego kryterium faulu.
z tym jest dobrze, a skąd znasz moje kryterium faulu? :> napiałem, że
Akarin pisze:Przy drugiej barmce Raula chyba powienien być faul.
:wink: to nie znaczy, że musiał być, po prostu takie mam zdanie na ten temat. Kryteria faulu są różne, sędziowie różne faule gwiżdżą, często takie których wogóle nie było :roll:
assurbanipal pisze:sluchalem wywiadu w przerwie z waszym Kaiserem i on sklanial sie do mojej wersji zejscia Demichelisa.
to jest moje odczycie, ale też widziałem wypowiedż Henke (asystenta Ottmara) ktory mówił tak samo :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 18:34

Chyba nie mowicie o sytuacji kiedy Cannavaro nie ustał na nogach, jak tam ktos dopatrzyl sie faulu, to trzeba przyznac jest fantastycznie obiektywny, co prawda nie wiem o co chodzi podobnie z faulem na Lahmie, choc to zajscie było moze o 5% blizsze faulowi.

Takie pytanie ktos w TVP komentował skrot tego spotaknia i powiedzial cos w stylu :arrow: "to nie bedzie kolejny dobry wystep Cannavaro w Realu" Czy był juz jakis dobry wystep Włocha :?

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 18:40

Chyba nie mowicie o sytuacji kiedy Cannavaro nie ustał na nogach, jak tam ktos dopatrzyl sie faulu
przeczytaj od poczatku to wylapiesz, ze nikt tak nie twierdzi.

Jarzinho to co bredzil po raz kolejny redaktor Banasikowski to norma :D Te teksty pokroju ......van Bommel gral wiele lat w Barcelonie ....
Pamietam jak ladnych pare lat temu komentowal skrot z LM i po pierwszej polowie stwierdzil ....i wynik sie juz nie zmienil ...koniec spotkania ............a tu puszczaja 2 polowe i Banas nie wie co robic :)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 18:43

assurbanipal pisze:
rkoeman pisze:van bommel pokazal to co kiedys niejaki giovanni - na obraze ultra sursow zareagowal tak samo. pewnie nie zagra w rewanzu za to ale sluchanie tych poglowkow moze wkurzyc kazdego
.... pewnie na Camp Nou jest pelna kultura ..... rzucanie uciętymi główami prosiaka po murawie :P Jak zwykle w głosie kolegi słychać nutkę prawdziwego Katalończyka ..... bardziej katalońskiego niż Ogórekguer :D [/url]

2 WP + buziak :* // Mentor
ale ja pisalem zawse ze byl to wstyd i powinni zajac sie boixosami. i tak sie stalo z czego jestem dumny. ba, bylem za surowym ukaraniem ich. widze ze wiesz lepiej

katalonczykiem niestety nie jestem bo jestem w polski. czasem zaluje czytajac takich ludzi jak ty.

ps - ogolnie polecam postawe vakabayshiego. osoby myslaces i kojarzacej fakty

zauwazmy np ze zidane nikogo nie przeprosil. a bomnel tak. ukarany pewnie zostanie bo tak sie nie robi i tyle.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”