Inter - Valencia 21 II 2007 - Strona 10

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Z pojedynku zwycięsko wyjdzie

Inter
30
55%
Valencia
25
45%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2007, 14:41

rkoeman pisze:gratuluje poziomu zico
Dziękuje bardzo.
rkoeman pisze:widac jestes rownie madry co pilkarze twojego klubu
Ty natomiast piłkarzy „swojego” klubu przewyższasz o głowę.
rkoeman pisze:mam nadzieje ze buraki dostana niezle kary bo nei potrafia przegrac z honorem
Tych co wygrywać, a raczej remisować z honorem nie potrafią też chyba trzeba ukarać. CZy nie ?

rkoeman pisze:najslabszej od lat lidze wloskiej lekko pomieszalo w glowkach
No poparz a Roma z tej beznadziejnej ligi Włoskiej pojechała głównego kandydata do końcowego sukcesu. Dzisiaj awansuje Milan, a z superhiper ligi Hiszpańskiej będzie tylko Valencia, która się do 1/4 przeczołgała.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 mar 2007, 15:12

DarkSnake pisze:Trudno, bylismy lepsi ale odpadlismy. Valencia szczegolnie w 1 starciu wykorzystala limit szczescia chyba na rok. Przynajmniej po meczu uciekali. Ten strus pedzi wiatr to Navarro? Cos tam zrobil zlego ze tak go gonili. Moze chcial cos sie odbic za to jak w pamietnym 1-5 go Adriano zjechal, ta siata Laughing Fartem przeszli niech sie ciesza, chociaz raz im sie z nami udalo

Diamen23 pisze:fatalnie to wygląda , jestem ciekaw co to za ciulik przybiegł z ławki Valencii żeby się pobić Rolling Eyes
UltraInter pisze:Toldo jaki majstersztyk...w stylu w jakim on wpadł do szatni...no magia Smile fani jude wyszli z ukrycia...bo oni chyba dzisiaj swój mecz w 1/8 rozgrywają nie Question Przypomnijcie mi bo mogę się mylić...

UltraInter pisze:Zaraz zaraz spoko Burdisso sapał do tego jakiegoś szmaciaża ale pokaż ze go uderzył...podbiegł do niego a on zaczął argentyńczyka kopać Shocked spoko dalej podbiegł jakiś przygłup wyciął mu tube i myśli że jest fajnie. Maxwell sponiewierany...ciekawe co było w szatni...co do kar...podobno będą zawieszenia drużyn

Czytam wasze opinie i chyba pozostawie je bez komentarza....Ja jakis rok temu za "hehe" dostalem bana na miesiac ale teraz widze ze mozna szalec :!:

Jestem fanem VCF ale nie pochwalam tego co zrobil Navarro. Szczerze to reszta teamu z Mestalla zajela sie rozbrajaniem i zaprowadzaniem spokoju. A Burdisso jest tak ambitny ze nie mogl pogodzic sie z przegrana :twisted: Niech moze lepiej zajmie sie graniem w pilke bo to mu chyba nie
wychodzi za dobrze. To samo do Navarro. A najlepiej niech wyrzuca go z Mestalla. Nic nie dadza osobiste przeprosiny jakie ma zlozyc Burdisso... Carboni juz podobno ich umowil. Reszty nie bede komentowal bo jak widze to co stalo sie wczoraj to mi sie ***** chce...
Mam nadzieje ze kary beda surowe. Naucza niektorych rozumu.

Prosze was nie napinajcie sie bo temat zaczyna siegac dna..

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 mar 2007, 15:22

No poparz a Roma z tej beznadziejnej ligi Włoskiej pojechała głównego kandydata do końcowego sukcesu. Dzisiaj awansuje Milan, a z superhiper ligi Hiszpańskiej będzie tylko Valencia, która się do 1/4 przeczołgała.
to ze dales sie poniesc wizji ze lyon cos ugra w lm to nie moj problem. dla mnie od poczatku roma byla faworytem

świetnie ... ale niebezpiecznie oddalacie się od tematu // fieldy

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 16:17

Zico_FCI pisze: Valencia, która się do 1/4 przeczołgała.

Brawo dla kogos kto posiada ogromny pokłady poczucia humoru. ta Valencia mimo, ze nie robi transferow rokrocznie za całkowita sume bliska 50 czy wiecej mln potrafila w ostatnich latach awansowac do finalu, o czym Inter moze jedynie pomarzyc przez nastepne kilka lat.

Dobrze, ze Nietoperze nie musieli odrabiac strat, bo pewnie niektorzy by 90 minuty nie odczekali majac wynik sporo do tyłu.
Zico_FCI pisze:a z superhiper ligi Hiszpańskiej
Widzisz i masz przynajmniej jakis powod do zadowolenia... Raz na 4 lata SerieA dystansuje La Liga :( w rozgrywkach CL.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 mar 2007, 18:06

Jarzinho pisze: Widzisz i masz przynajmniej jakis powod do zadowolenia... Raz na 4 lata SerieA dystansuje La Liga :( w rozgrywkach CL.
Tak sie sklada ze druzyny z ligi hiszpanskiej maja tylko o jeden tryumf w LM wiecej niz zespoly reprezentujace Serie A (11 do 10).Za to o 5 finalow tych rozgrywek mniej (14 do 9 dla zespolow wloskich).
Nie ma wiec tutaj zbyt duzego pola do napinki.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 18:19

Chlopaczek pisze:Nie ma wiec tutaj zbyt duzego pola do napinki.

Widzisz, a nawet nie mialem na mysli zwyciestwa koncowe, tylko fazy osiagane corocznie przez obie ligi w CL.

EOT

Juz raz(pewnie i wiecej) o tym dyskusja była. Jakby co miwlem o LM nie Pucharze Europy 8)
Ostatnio zmieniony 07 mar 2007, 18:35 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 mar 2007, 18:30

Najbardziej interesujace sa wlasnie ostateczne rozstrzygniecia a na drugim miejscu osiagniete finaly.To sa przeciez osiagane fazy tylko ze koncowe.Chyba ze masz ochote i czas przedstawic nam statystyki na zasadzie:
Sezon 1978/79 Hiszpania w cwiercfinale 3 zespoly Italia ani jednego Hiszpania w polfinale 1 druzyna Italia ani jednego.
I tak dalej i tak dalej.

Nie powinienes rzucac slow na wiatr i pisac o dystansowaniu raz na 4 lata.

Tak jak napisalem jezeli masz zamiar potwierdzic swoje slowa argumentami to z przyjemnoscia przeczytam jak rywalizacja druzyn wloskich z hiszpanskimi wygladala w poszczegolnych latach na kolejnych etapach.Inaczej faktycznie EOT poniewaz odbiegamy od tematu.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 07 mar 2007, 19:15

UltraInter pisze:fani jude wyszli z ukrycia
z jakiego ukrycia? ty wiesz co sie dzieje?
Juz po losowaniu mowilem ze Inter odpadnie.
UltraInter pisze:bo oni chyba dzisiaj swój mecz w 1/8 rozgrywają nie
no nie, mistrzu wloch
UltraInter pisze:szmaciaża
:roll: moze slownik?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 mar 2007, 19:32

Spotkanie samo w sobie zbytnio mnie nie zachwyciło, przede wszystkim taktyka... ale to co się działo po meczu to normalnie kosmos :lol: Takie burdy nie zdarzają się zbyt często i oby tak pozostało. Ciekawi mnie tylko jaką karę dostanie Valencia oprócz zawieszenia Navarro. Finansowa? Być może, ale według mnie zbyt łagodna :roll:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2007, 19:56

RóżA pisze: oprócz zawieszenia Navarro
W Valencii zawieszeni podobno mają być Navarro i Marchena, a w Interze Burdisso, Cordoba i Maicon. Oprócz tego autokar Interu został obrzucony kamieniami więc mogą być też inne konsekwencje.

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 07 mar 2007, 20:05

ossy pisze:Rolling Eyes moze slownik?
poprosze

ossy pisze:no nie, mistrzu wloch
dzieki marna pchełko

ossy pisze:Juz po losowaniu mowilem ze Inter odpadnie.
pewnie masz w uj bejcu bo grasz na sts-ach i 100% trafień gratuluje

2WP rób tak dalej a zaraz wylądujesz w systemie banicji // Babel

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 07 mar 2007, 20:10

Ebi pisze:(...) Pewnie znowu włoscy kibice się na mnie rzucą, ale już od dawna powtarzam na tym forum, że włoska piłka to afery, bójki, niska frekwencja, brzydki styl gry (poza Interem) (...)
Fajnie. Polecam przejrzenie meczów Romy z tego sezonu.

Poza tym nie wiem czemu czepiasz sie tylko pilki wloskiej? A w Anglii po meczu Arsenal - Chelsea to bijatyki nie bylo? A w Hiszpanii Ramos nie dostal butelka rzuconą z trybun podczas derbów Sewilli? Przyklady pierwsze z brzegu... Po prostu chamstwo jest wszedzie. Nie tylko we Włoszech.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 07 mar 2007, 20:11

Zico_FCI pisze:Oprócz tego autokar Interu został obrzucony kamieniami więc mogą być też inne konsekwencje.

Myślisz że kamieniami rzucali piłkarze Valencii? Więc kary dla żadnego z piłkarzy nie będzie. Kamieniami rzucali kibice, ale incydent nie miał miejsca na stadionie więc go też nie zamkną dla publiczności. Kar za TO zdarzenie nie będzie żadnych.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2007, 20:13 przez Pisakk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2007, 20:13

Nie, nie myślę tak. Rzucali kibice i w związku z tym może być jakaś kara dotycząca zamknięcia stadionu lub – co bardziej prawdopodobne – kara finansowa.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 07 mar 2007, 20:15

Zico_FCI pisze:Rzucali kibice i w związku z tym może być jakaś kara dotycząca zamknięcia stadionu lub – co bardziej prawdopodobne – kara finansowa.

Zedytowałem posta zanim napisałeś swojego więc napiszę to jeszcze raz. Czy Inter swoim autokarem jechał przez stadion?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”