Na ilu meczach Juventusu byles?(L)oczkerson pisze:W dupie mam "prawdziwych kibiców". Jestem bardziej prawdziwy od tych troglodytów
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 maja 2010, 23:19
Na ilu meczach Juventusu byles?(L)oczkerson pisze:W dupie mam "prawdziwych kibiców". Jestem bardziej prawdziwy od tych troglodytów
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 maja 2010, 23:19
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 maja 2010, 23:21
Teraz widzę że Twój "napinacz z Turynu" nie wziął się znikąd. Jeżeli dla Ciebie fan Juve nie może cieszyć się i gratulować zwycięstwa innej włoskiej drużynie (tym bardziej że stawką były cztery miejsca w LM) to zawiń oczy szalikiem Juve i zrezygnuj z udzielania się na forum.arek_ahig pisze:Jeszcze jedno. Z czego sie tak cieszycie zdecydowana wiekszosc kibicow pozostalych wloskich klubow?
Prawdziwy tifosi Juventusu, Milanu czy tez Romy nie ciesza sie z sukcesow Interu. Nie ma nawet takiej mozliwosci. Nie na tym to polega.
Karny niestety byl ewidentny, takze zwyciestwo Interu kontowersyjne drogi Wilmorze.
Nie ma nawet najmniejszych podstaw do puszczenia gry. Webb powinien wskazac na 11m, nie zrobil tego, popelnil olbrzymi blad.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 maja 2010, 23:24
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 maja 2010, 23:25
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 maja 2010, 23:25
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 22 maja 2010, 23:33
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 maja 2010, 23:33
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 maja 2010, 23:34
ps Boriello jest i tak lepszy od Milito, w każdym calu.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 maja 2010, 23:40
Ta, cieszenie sie ze zwyciestwa Interu przez kibica Juventusu jest po prostu anomalia. Niczym wiecej. Kibicowanie to cos wiecej niz siedzenie przed komputerem i wpierdalanie chipsow. Zreszta ktos, kto interesuje sie srodowiskiem kibicowskim we Wloszech i byl przynajmniej na kilku spotkaniach Juventusu zrozumie. Pikniki Twojego pokroju niekoniecznie.Salas11 pisze:Teraz widzę że Twój "napinacz z Turynu" nie wziął się znikąd. Jeżeli dla Ciebie fan Juve nie może cieszyć się i gratulować zwycięstwa innej włoskiej drużynie (tym bardziej że stawką były cztery miejsca w LM) to zawiń oczy szalikiem Juve i zrezygnuj z udzielania się na forum.arek_ahig pisze:Jeszcze jedno. Z czego sie tak cieszycie zdecydowana wiekszosc kibicow pozostalych wloskich klubow?
Prawdziwy tifosi Juventusu, Milanu czy tez Romy nie ciesza sie z sukcesow Interu. Nie ma nawet takiej mozliwosci. Nie na tym to polega.
Karny niestety byl ewidentny, takze zwyciestwo Interu kontowersyjne drogi Wilmorze.
Nie ma nawet najmniejszych podstaw do puszczenia gry. Webb powinien wskazac na 11m, nie zrobil tego, popelnil olbrzymi blad.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 maja 2010, 23:44
O to,to...Niby byłem za Interem w tym meczu (wiadomo - 4 miejsce w LM,nie cierpię Niemców),ale...pozostał taki jakiś niesmak...Pogratulowac Interowi mozna, co nie wyklucza tego, ze bardzo smutny to dzien.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 maja 2010, 23:46
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 maja 2010, 23:56
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 maja 2010, 0:06
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: and1 » 23 maja 2010, 0:06
and1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin