Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 19 sty 2005, 19:14

Tomusmc pisze: Poziom niemieckiej piłki pada, a wraz z nim pada Bayern.
Cos ci sie czlowieku pomyliło :roll: Fakt, iż niemiecka liga miała dwa poprzednie sezony słabsze, ale popatrz tylko na ten sezon. Nie masz prawa powiedzieć że niemiecka pilka pada, wręcz przeciwnie odradza sie!!
Prosty przykład miała 3 drużyny w LM i wszystkie awansowały dalej, z pucharu UEFA odpadł tylko Bochum, a reszta także awansowała dalej, wieć jak tu powiedzieć że niemiecka pilka pada??? :roll: A patrząc na samą bundeslige to jest na pewno ciekawsza (moze nie lepsza) od angielskiej. Prosty przykałd 8 w tabeli Leverkusen ma 12 punktów straty do lidera BAYERNU, a w angielskiej 2 zespół czyli Arsenal ma juz 10 punktów straty. Leverkusen w lidze mistrzów bez problemu ogrywa "galaktyczny" Real a zaraz potem w lidze w lidze przegrywa z beniaminkiem FSV Mainz, a na połmetku wyprzedzają go takie zespołu jak Hannover, Hertha czy Wolfsburg, gdzie nikt przed sezonem by tak nie powiedział, że tak bedzie. To także świadczy o sile Bundesligi, więc powiedziec że niemiecka piłka pada jest conajmiej śmieszne.
Tomusmc pisze:No, ale zobaczymy co sie stanie 22 lutego na OlympiaStadion. Stawiam na 0:2 dla Arsenalu.
No ja stawiam 3:1 dla Bayernu i także awans Bayernu, ale zobaczymy jak bedzie

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 19 sty 2005, 20:30

Tomusmc pisze:. Poziom niemieckiej piłki spada,.
nie no prosze tomusmc przedstaw mi FAKTY dzieki ktorym myslisz ze wlasnie tak jest ? Naprawde PROSZE cie o fakty , bo po przeczytaniu tego tekstu ( mozecie wierzyc lub nie ale pojawil mi sie ogromny usmiech na twarzy ) Jezeli nie znajdziesz faktow ( a i tak zapewne bedzie ) to mozesz przedstawic swoje domysly dlaczego POZIOM NIEMIECKIEJ PILKI SPADA :) <lol> prosze cie bardzo , naprawde chce je poznac :D

z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz od ciebie 8)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 19 sty 2005, 20:36

Dokladnie. Nie wiem skad on to wzial. 3 zespoly niemieckie w fazie pucharowej LM, a on ze poziom pilki niemieckiej spada :D :D

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 20:54

No ja właśnie też nie za bardzo wiem o co mu chodziło w tej wypowiedzi że poziom piłki spada...

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 sty 2005, 21:09

ja tez tego nie kapuje

Awatar użytkownika
Tweety
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tweety » 26 sty 2005, 14:42

Jak ktoś myśli że niemiecka pilka upada jest w dużym błędzie :) . Najbardziej mnie dobija jak ktoś mi mówi że juz Polska liga jest lepsza i że Polska ma lepsza reprezentację. Oczywiście jestem kibicem równiez Polskiej ligi ale do Bundesligi to jest "pikuś" :D .Batern rownież nie upada. Jest silniejszy niż w zeszłym sezonie. Oczywiście mam nadziejue że Bawarczycy pokonaja Arsenal. Od czasów gdy pamiętam piłkarzom z Highbury nigdy za dobrze nie szło w LM. Mysle że Bayern z drobnymi problemami powinien ich pokonać 3:1. 8) .
A i jeszcze chciałbym obronić Olivera Kahna. Ktoś tu sie wypowiada że on i Jens Lehmann nie potrafią bronić. "Oli" już od lat jest w czolówce najlepszych bramkarzy świata. W zeszłym zesonie popełnił 3-4 błędy i wszyscy po nim zaczęli jechać. Ja uważam iż niesłusznie.
To by było na tyle.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 sty 2005, 15:46

no a Tomusmc mimo uplywu czasu nie zdradza nam swojej "Zagadki" i nie chce powiedziec czemu tak uwaza , nadal czekamy ....... 8)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 27 sty 2005, 10:57

Tomusmc pisze:. Poziom niemieckiej piłki spada,.
Gdybyś przeczytał mój felieton to byś tak na pewno nie napisał :D .
Ja Ci powiem tak jeśli nie znasz się za bardzo na niemieckiej piłce to się nie wypowiadaj :evil: bo tylko denerwujesz innych.....
No ja jestem tylko ciekaw Twojego uzasadnienia tej wypowiedzi, więc czekam :wink:
Ostatnio zmieniony 27 sty 2005, 14:07 przez Kamilo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 27 sty 2005, 12:55

obu drużyn nielubie zbytnio, ale Arsenal wygra ten pojedynek...w Monachium 0-0 a w Londynie 1-0 po golu Henry'ego:D

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 27 sty 2005, 14:00

Kamilo pisze:
rebuzz pisze:Poziom niemieckiej piłki spada,.
Ja Ci powiem tak jeśli nie znasz się za bardzo na niemieckiej piłce to się nie wypowiadaj :evil: bo tylko denerwujesz innych.....
No ja jestem tylko ciekaw Twojego uzasadnienia tej wypowiedzi, więc czekam :wink:

--------- ! przeciez ja tego nie napisalem ! tylko cytowalem Tomusmc .... ...... naucz sie uzywac opcji QUOTE !!

ps. wiem wiem ostrzeznie dostane , ale bez jaj ... --------- sie mozna czytajac takie glupie posty !!
Ostatnio zmieniony 27 sty 2005, 22:38 przez rebuzz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 27 sty 2005, 14:11

rebuzz pisze:
Kamilo pisze:
rebuzz pisze:Poziom niemieckiej piłki spada,.

k**** MAC ! przeciez ja tego nie napisalem ! tylko cytowalem Tomusmc .... ...... naucz sie uzywac opcji QUOTE !!

ps. wiem wiem ostrzeznie dostane , ale bez jaj ... wkurwic sie mozna czytajac takie glupie posty !!
Weź wogle wyluzuj, dobrze wiesz, że nie chodziło mi o twoją wypowiedz tylko o Tomusmc. Po co odrazu się denerwujesz to była zwykła pomyłka, ale gdyby napisał to nie kibic Bayernu to by tak nie było.... :evil:
Zanim coś napiszesz pomyśl bo taka ostra wypowiedź była bezsensu !!!

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 27 sty 2005, 14:16

nie interesuje mnie czy to byl kibic bayernu , legii , wisly , hansy , czy jeszcze czegos innego ... wazne jest to ze ZACYTOWALES MNIE a nie tomusmc i tekst w takim razie byl kierowany do mnie ... jezeli tak nie bylo to to popraw.

ps. pomylka ? skoro tak to prosze poprawic ...

ps2. napisalem ci tez pw bardziej wrogo nastawiona , ale skoro to byla pomylka to nie przejmuj sie ta pw .

Awatar użytkownika
Tweety
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tweety » 27 sty 2005, 15:36

Rebuzz nie przesadzaj :) . Czytając to przecież wiadomo że nie chodzi o Ciebie :roll: . A Ty się tutaj zlościsz i przeklinasz. Bez sensu... . Pozatym Kamilo już zmienił 8)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 sty 2005, 15:53

Tomusmc pisze: Poziom niemieckiej piłki pada, a wraz z nim pada Bayern.
No Tomusmc, cały czas czekamy na twoje wyjaśnienia, juz minęło ponad tydzień od twojej (jakże bezsensownej) wypowiedzi i co? Nadal nie wyjaśniłes nam. Czekamy... cały czas czekamy

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2005, 16:35

Dobra już dobra wyjaśniam o co mi chodziło. Wziąłem za przykład między innymi Borussie czy tez Herte, które były potęgą niemieckiej piłki, a teraz są dużo poniżej oczekiwań kibiców. Niemiecka liga w porównaniu do ligi hiszpańskiej czy włoskiej też jest niżej, a kiedyś była w czołówce. Dużo klubów w lidze niemieckiej jest zadłużonych (tak bynajmniej słyszałem). Jeśli chodzi o Bayern to w porównaniu z ostatnimi latami coraz bardziej się obniża. Fakt, że ostatnio w lidze gra coraz lepiej, ale w Lidze Mistrzów nie zaprezentował świetnej piłki. Dalej tweirdze, że z Arsenalem nie ma szans, ale to wszystko to tylko moje przemyślenia, nic więcej. Dla mnie jedynie dobrą piłkę w LM pokazał Bayer, a w Bundeslidze nie radzi sobie już tak dobrze. Ja tweirdze, że Bayern to nie to samo co kiedyś, a to, że trzy kluby niemieckie są dalej nie zanczy wcale, że liga niemiecka jest potęgą w europejskiej piłce. Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”