Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!! - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 mar 2005, 14:23

serek408 pisze:Czy sa piekniejsze mecze niz DERBY? i to jeszcze w LM :D

no derby sa piekne ale nie derby we wloszech :?

luknij sobie na gran derby :P wtedy pogadamy :P :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 mar 2005, 14:27

Smitu jesli myslisz ze wloskie DERBY sa gorsze to jestes w bledzie.

"Ale i tak wiem swoje i mam nadzieje ze Inter i Milan zagraja najlepsza pilke "

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 mar 2005, 14:37

nie moze nie do konca gorsza, ale w porownanie z pojedynkami realu z barca sa niczym

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 mar 2005, 14:44

Ty wiesz swoje ja wiem swoje

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 18 mar 2005, 14:56

no no zapowiada sie ciekawie
powinni przejsc milan lyon juve i chelsea tak mi sie wydaje

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 18 mar 2005, 15:19

Nie powiem, zeby mnie to losowanie ucieszylo, bo widze nikle sznase na awans Liverpoolu. Chyba najciekawszy mecz derby Mediolanu! Inter do boju. Najnudniejszy pojedynek oczywiscie: PSV - Lyon (czy tam na odwrot)

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 18 mar 2005, 15:34

Mona_ pisze:Najnudniejszy pojedynek oczywiscie: PSV - Lyon (czy tam na odwrot)
Czemu najnudniejszy :?: Lyon w ostatnich dwóch meczach w UCL strzelił 10 bramek. To może być czarny koń tegorocznych rozgrywek. Milan - Chelsea w finale :?:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 18 mar 2005, 15:35

1.Liverpool - Juve
2.Milan - Inter
3.Lyon - Psv
4.Chelsea - Bayern

:arrow: 1 meczyk chyba wiadomo - Juve, chociaz kibicuje Liverpoolowi z całego serca
i chcialbym, aby to oni wygrali wydaje mi sie, ze The Reds maja za slaba obronę na druzynę z Italii
stawiam 1:1 i 1:0 dla Juve
:arrow: 2 spotkanie bardzo ciekawe gdyz Inter nie zwykł przegrywac w tym sezonie
jednak jezeli juz to zrobil to chyba wlasnie z tego co pamietam z Milanem, ktory jest faworytem
tegorocznej edycji LM - moje typy 1:1 i 2:1 dla Milanu
:arrow: Lyon Lyon Lyon ! graja najpiekniejsza pilke ze wszystkich ekip jakie pozostaly,
mam nadzieje ze znowu pokaza swoje bramkobicie przeciwnika i dwumecz zakonczy sie przynajmniej
6 strzelonnymi bramkami, 3:1 i 2:2
:arrow: ech... Bayern wreszcie sie lekko odrodzil i w tym sezonie jest dosyc silną ekipa,
jezeli Pizzaro i Makay utrzymaja strzelecką formę, w obronie bedzie rzadzil Lucio a w pomocy Ballack
jest mały % pokonania Chelsea, jednak nie zapominalmy ze Bayern pokonal Arsenal...
ten aczkolwiek gral totalny piach na stadionie Olimpijskim a w Londynie malo brakowalo,
by kanonierzy nie odrobili strat = 2:0 i 1:1

Finał Juve - Milan

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 18 mar 2005, 15:52

serek408 pisze:Jesli juz mialyby byc nudne to za sprawa Milanu bo Inter gra bardzo OFENSYWNIE w tym sezonie. Ale i tak wiem swoje i mam nadzieje ze Inter i Milan zagraja najlepsza pilke :D
dokładnie to miałem na myśli, Inter w tym sezonie imponuje siłą ofensywną, a Milan w niektórych meczach ma więcej szczęścia niż rozumu

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 mar 2005, 16:33

Bardzo sie ciesze, że Inter będzie grał z AC Milanem. Wkońcu chłopaki Manciniego pokaza co potrafia. Ostatnio w derby przegrali ale to ybł wypadek przy pracy. Teraz bedzie inaczej :D:D:D

Chelsea powinnas ie uporac z Bayernem chociz Ci bawarczycy sa nieprzewidywalni, ale nie sadze zeby dali rade ekipie Mourinho ....

Lyon pewnie pyknie PSV i to oni beda czarnym koniem tegoroznej CL... Tak jak w ostatniej Monaco tak teraz Lyon...

Co do meczu Juve - Liver to na poczatku sezonu bym obstawił Juve, ale teraz jestem za Liverpoolem i jesli omina i ch kontuzje to dadza sobie rade ze Stara damą :D:D:D:D:D

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 18 mar 2005, 16:35

Liverpool > Juve
Milan < Inter
Lyon > Psv
Chelsea < Bayern

Tak bym chciał, czyli żeby wygrali: Liverpool, Inter, Lyon, Bayern

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Znamy pary 1/4 Ligi Mistrzów !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 mar 2005, 17:06

vilden pisze:1/4 finału:
QF 1. Liverpool : Juventus :)
QF 2. AC Milan : Inter :!: :!: :!:
QF 3. Lyon : PSV
QF 4. Chelsea : Bayern

1/2 finału:
1. Zwycięzca QF 4 : Zwyciezca QF 1
2. Zwyciezca QF 2 : Zwyciezca QF 2
Ogólnie do losowania nie mam zastrzeżeń ale jakoś tak wyjątkowo bez emocji do niego podeszłem.
Liverpool - Juventus :arrow: Dobra para. Anglicy jeszcze do niedawna wydawali mi się drużyną słabszą ale chyba nie do końca tak jest. Dwumecz zapowiada się dość wyrównanie. Chciałbym aby dalej przeszedł Liverpool.
Milan - Inter :arrow: To zdecydowanie szlagier kolejki. Oczywiście wielkie derby ale nie dla wszystkich. Rozumiem, że na piękno meczy derbowych składa się wiele czynników ale w przypadku tych dwóch drużyn może zabraknąć ... bramek. Milan będzie grał aby przede wszystkim nie stracić a Inter gra raz lepiej a raz słabiej więc nie wiem jak sobie poradzą. Jestem za Interem.
Lyon - PSV :arrow: Nie chciałem widzieć takiej pary bo dla tych drużyn nie powinno mimo wszystko być już miejsca na tym etapie rozgrywek. Oczywiście Lyon gra bardzo dobrze i podoba mi się ich gra ale jednak żeby aż półfinał LM :roll: (bo mam nadzieję, że wyeliminują PSV)
Chelsea - Bayern :arrow: Chciałbym aby w tym meczu Bayern zagrał najlepiej jak potrafi. Poza derbami Włoch to najciekawsza para moim zdaniem. Chelsea jest niesamowicie poukładana i ma doskonały skład ale ktoś musi być w stanie ich pokonać. Jestem za Bayernem.

Prawdopodobne półfinały to według mnie:
Liverpool - Chelsea :arrow: Wydaje mi się, że kto jak kto ale Liverpool jest w stanie pokonać Chelsea.
Milan - Lyon :arrow: Milan jeśli zagrałby w takim meczu dość dobrze to nie powinien mieć problemów i mielibyśmy przewidywany przez buków finał.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 mar 2005, 18:17

Smitu Co Gran Derby ?? Jakie to derby ?? Nazwane przez Hiszpanów bo te Madrytu i Barcelony nie przynosiły takiej jatki. Niby najbardzie zasłuzone kluby o.k ale to nie jest to. To nie sa "derby" jako derby. Z resztą jak byś widzał ostatnie np. 10 pojedynków derbowych na San Siro to być inaczej mówił. A tak teraz Włosi maja zadarte nosy bo Włoska Serie A juz pokazało co znaczy w swiecie piłki. Parma wczoraj Seville modzierza ograła także Mecz Derbowy bedzie Świętem Footballu na całym świecie ......

Ja wolałem np. Lyon teraz ale to już jest nie możliwe i sie ciesze że gramy z Interem. Milan - Inter to juz finał. My pykliśmy MU Oni obronce pucharów i teraz bedzie bezpośrednia konfrontacja. W 2003 roku Milan w półfinale dwa razy zremsiwał z Interem ale awansował do finału bo lepiej stralali na "wyjeżdzie". A potem wygrał LM. Czemu teraz ma tak nie byc ?? To znów bedzie mecz w którym zadecydują szczegóły ale jak kocham takie mecz. Jednak teraz bedzie wazna liga i nie ma c myseć i LM rywala Klub zna jak mało kogo to samo moga powiedziec Interowcy. Takze na derby przyjdzie czas...... bo czas i boisko pokaże wszytko.

Liverpool - Juve -- No faworty jest jeden ale jak Juve zlekcaważy The Red`s to może być niespodzinaka. Ogladaja ostatnie mecz Liverpool w lidze można stwierdzić że oni są jak Parma albo Lazio potrawi grać w wielkimi jak mało kto moga przegrac z cieniasem a na wielkie ecz sa gotowi. Pokonali Arsenal byli blisko z MU Jurek pigemu pozwoli za strzał a w zasadzie dał plame po strzale .... Chelsea też była blisko.

Chelsea - Bayern -- Mam dziwne przeczusie że ten mecz skończy sie skandale z udziałem Mourinho. Ogladaja dzisiaj losowanie i potepienie jego oczywiście nie dosłowania ale kazdy wiedzial o kogo chodzi moga zrobić mukoło dupy. :D A wygra lepszy na "papierze" Chelsea ma umnie awans ale ......

Lyon - PSV --niby mecz dwóch najsłabczych w tej stawce a moze być najciekawszy. Lyon pewnie kroczy po 4 z rzedu tytół mistrza Ligue 1 a PSV rządzi u siebie. To moce być mecz jakich mało mimo że wielu go tak nie określa.

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 18 mar 2005, 18:45

Jeżeli chodzi o taktykę to dwa mecze przodują Chelsea - Bayern i Liverpool - Juventus , moim zdaniem będą to mecze gdzie padnie mniej bramek , wielcy stratedzy bedą chcieli udowodić , że są najlepsi .
Najciekawsze będą derby Inter - Milan , wspaniali kibice , wspaniała atmosfera , tylko oglądać ( ostatio Milan jest lepszy w derbach , wiec Inter ma coś do udowodnienia , liczę na bardzo ciekawe dwa mecze , 2 lata temu Milan był lepszy w LM w 1/2 finału i ją wygrał , jak będzie teraz ? )
Mecz Lyonu z PSV , może być też bardzo ciekawy , mało kibiców docenia osiągnięcia tych klubów , a są one w tym sozonie naprawdę dobre , obydwa kluby liderują swoim ligom .Grają dobrze strzelają bramki , myślę że nie przestaną w soim dwumeczu i będzie bardzo ciekawie ( trzeba w końcu docenić lige francuską )

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 mar 2005, 19:03

Jesli chodzi o wloska pilke to wiekszosc kojarzy ja sobie z nuda. I niewazne czy zespol gra ofensywnie to i tak bedzie postrzegany jako canteccio.Przykladowo przecietny hiszpanski kibic na sama mysl o takim meczu obstawia wynik 0-0 gora 1-0. Ale ostatnimi czasy takie wyniki stopniowo maleja. Wiec wierze ze Inter i Milan pokaza to co najlepsze czyli :
-Przedewszystkim padnie kilka bramek
-Bedzie dramaturgia
-Piekana oprawa dobrana przez kibicow

I na koniec zycze sobie i wszystkim kibicom Interu awansu Nerazzurri do polfinalu

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”