Wyraźnie zaznaczyłem, że po regulaminowym czasie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 10 maja 2017, 23:45
Wyraźnie zaznaczyłem, że po regulaminowym czasie.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 maja 2017, 23:47
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 10 maja 2017, 23:49
Te opcje kryją się pod słowem "wyszarpane"
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 10 maja 2017, 23:49
Carbon

Delpiero14
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 10 maja 2017, 23:56
Było temat sobie założyć to i ankietę byś sobie ustalił po swojemu
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 10 maja 2017, 23:58
no ja np jestem kibicem Realu i jakoś porównałem ze sobą obecny Juventus i ten sprzed dwóch latCarbon pisze: Kompleksy kibiców Barcelony, którzy zawsze muszą być najlepsi i nie przyznają, że tegoroczny finał jest równiejszy i doszły do niego ekipy, które na to najbardziej zasłużyły. No i przy okazji to, że cholernie ciężko wskazać jednoznacznie faworyta, spotkają się dwie największe marki z Hiszpanii i Włoch, czyli jakby nie było - dwóch światowych gigantów ligowych.
liam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 10 maja 2017, 23:59
Kompleksy (w tym przypadku jak już fana Barcelony, bo odnosisz się bezpośrednio do mnie) wedle kogo? Juventusu czy Realu?
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę iż w finale 2015 nie grał tylko Juventus. Była tam też Barcelona, która dysponowała olbrzymią wówczas siłą. Bodajże jeden z fanów Juve, nie tak dawno napisał, że Barca była silniejsza niż ten Madryt. Tak, była. Zdobyli tryplet.
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 11 maja 2017, 0:17
Nie tylko kadra. Tu jeszcze chodzi o mentalność.
Głównie do Ciebie, choć widzę, że Dudek czy Biały podzielają ten pogląd(a chyba są także sympatykami Barcy?).
Oczywiście że tak. A to właśnie powoduje, że nie był to mocno obsadzony finał, bo faworyt był z góry znany i ludzie tylko z małą nadzieją oczekiwali cudu. Barca miała wielką siłę rażenia i było wiadome, że z Messim, Suarezem i Neymarem z przodu w takiej formie zmiecie Juve, które nie było tak przygotowaną drużyną jak dziś. Wtedy grał młodziutki Pogba, dla którego był to chyba też niemały szok, Pirlo w wieku 36 lat. A z przodu? Morata wypożyczony z Realu i Tevez, który może strzelał wtedy aż miło, ale jak go w ogóle porównywać do największych napastników?
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 11 maja 2017, 0:24
Dlaczego porównujesz tylko Juventusy, a nie ich przeciwników? To, że Stara Dama w roku "x" spisywała się lepiej w obronie niż w roku "y" to jedno, ale w takim razie warto też popatrzeć przed kim się bronili, tj. ówczesnym Realem i obecną Barceloną. Tamci Królewscy wyglądali chyba lepiej niż obecnie gracze Enrique, zatem równie dobrze można napisać, że nic dziwnego, iż stworzyli sobie więcej okazji aniżeli dwa strzały Messiego, bo na tyle było stać Barcę na Camp Nou.
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ewwi » 11 maja 2017, 7:28
ewwi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2017, 8:05
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 maja 2017, 8:50
Na jakiej podstawie wnosisz, że Real jest faworytem ? że sobie dali wbić 2 bramki w parę minut ? albo, że przegrali na swoim stadionie z Barceloną z którą My nie straciliśmy nawet bramki ?
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 11 maja 2017, 8:53
Tylko, że Barcelona, mimo słabszej dyspozycji w tym sezonie i tak ma niesamowitą jakość w ataku. Niecały tydzień po tym remisie, byli w stanie wpakować 3 bramki Realowi w lidze. Poza tym Real akurat w tamtym okresie też miał swoje problemy (świetny start sezonu, ale końcówka już słaba).blackmore pisze:Dlaczego porównujesz tylko Juventusy, a nie ich przeciwników? To, że Stara Dama w roku "x" spisywała się lepiej w obronie niż w roku "y" to jedno, ale w takim razie warto też popatrzeć przed kim się bronili, tj. ówczesnym Realem i obecną Barceloną. Tamci Królewscy wyglądali chyba lepiej niż obecnie gracze Enrique, zatem równie dobrze można napisać, że nic dziwnego, iż stworzyli sobie więcej okazji aniżeli dwa strzały Messiego, bo na tyle było stać Barcę na Camp Nou.
liam
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio