Nie dajmy się sędziemu. Wszyscy Polacy - wchodźcie! - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 25 sie 2005, 23:19

ale czy jest sens wysłałem ale to gówno da

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 25 sie 2005, 23:21

Dosmen pisze:Wysłałem 13 maili
a ja mysle, ze wysylanie tylu maili z tego samego samego adresu jest debilizmem, a watpie bys specjalnie zalozyl 12 innych maili.
myslenie nie boli.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 25 sie 2005, 23:25

I ja wysłałem, choć pewnie nic to nie da czasu się nie cofnie.
Ale niech UEFA ma dużo maili może pójdą w końcu po rozum do głowy i wprowadzą te powtórki podczas meczy ! ! !

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 sie 2005, 23:28

Tracicie czas na wysyłanie tych maili.
Wszystkie maile z adresu kończącego się '.pl' po prostu zaczną ignorować.
Czy w tamtej edycji LM coś zmieniły bunty Mourinho i kibiców Chelsea? Nie.
Tymbardziej teraz nikt nie zwróci uwagi na kibiców jakiejś Wisły.
Poza tym nawet po odwołaniu kogoś z władz klubu z Krakowa żadnych satysfakcjonujących efektów byśmy nie mieli. Po prostu - co się stało, to się nie odstanie.
Nieraz już zdarzały się błędy w sędziowaniu. Bo sędzia to normalny człowiek, który ma prawo się mylić. A to, że pomylił się w tym przypadku... Pech.
Nie ma co płakać i żalić się. To i tak nic nie da.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 26 sie 2005, 9:43

Prędzej goryle zaczną się rozmnażać na lubelszczyźnie niż nam ten mecz powtórzą :roll: Takie protesty wiele razy składały większe kluby i nic. To dlaczego takiej Wiśle mieliby zrobić łaskęi wpuścić ją do LM?
Poza tym ja bym wolał awans wywalczony normalnie, a nie w taki sposób. Niech ma ten Panathinaikos tę LM, chociaż też przyznaję, że nie powinni go mieć.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 26 sie 2005, 16:00

niema co wysylac maili juz.. Klub odpuscił.. sam w to niewierze.. 2 dni obserwowali tasme i stwierdzili ze nie złozą protestu.. to jakby sami się przyznali ze sędzia zareagowął prawidłowo i wogole wszystko było ok... trudno..

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 sie 2005, 16:04

Nawet nie chodzi o powtórkę meczu.Od początku wiadome, by było, że PAO będzie w LM, bo UEFA nie będzie na własnym podwórku robić zamiesznia.Ale o zwrócenie uwagi i pokazanie się.Ehhh, a słyszałem też, że akcja została rozpoczęta z wyrzutu bramkarza.Jednak okazało się, że bramkarz tylko podał do zawodnika, żeby rozpoczął.EHh...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 26 sie 2005, 16:08

tak, ale zauważ ze oni nie zagrali fer plej!!! kilku zawodników Wisły było na ich połowie jak oni z piłką byli pod nasza bramką.. a sami by zabili sędziego jakbysmy my im takiego gola strzelili.. ...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 sie 2005, 16:13

tak, ale zauważ ze oni nie zagrali fer plej!!! kilku zawodników Wisły było na ich połowie jak oni z piłką byli pod nasza bramką.. a sami by zabili sędziego jakbysmy my im takiego gola strzelili.. ...

Fair Play :> ? W momencie, gdy za przeproszeniem dupa się im pali ( 4 minety do końca), grając u siebie na dodatek , chyba by ich ukamieniowali, gdyby nie awansowali, to mieli jeszcze czekać, aż Wiślacy wrócą na ich połowę ? W sumie nie dziwie im się . . .
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 16:22 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 26 sie 2005, 16:20

Bogi pisze:Fair Play ? W momeńcie, gdy za przeproszeniem dupa się im pali ( 4 minety do końca), grając u siebie na dodatek , chyba by ich ukamieniowali, gdyby nie awansowali, to mieli jeszcze czekać, aż Wiślacy wrócą na ich połowę ? W sumie nie dziwie im się . . .
no wiesz.. :) pewnie mieli taka nadrenaline i strach ze moze WIśle gola by zlaiczyli ze myslali ze 10 naszych mijaja dryblingami:P;]

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 sie 2005, 16:25

Mazi pisze:tak, ale zauważ ze oni nie zagrali fer plej!!! kilku zawodników Wisły było na ich połowie jak oni z piłką byli pod nasza bramką.. a sami by zabili sędziego jakbysmy my im takiego gola strzelili.. ...

:rotfl2: :rotfl2:
Sami by zabili sędziego?
Za co? :lol:
Wiślacy są sami sobie winni - stali jak te dupy wołowe [za przeproszeniem] i patrzyli na sędziego jak ciele na malowane wrota :? Ty weź mi w tym momencie nie chrzań o fair play. Tu zawodnicy PAO zachowali się jak profecjonaliści, czego o naszych powiedzieć nie można...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 sie 2005, 16:28

No faktycznie! nie pomyslalem :angry2: przeciez powinni podejsc do kapitana Wisly, zapytac: "Przepraszam, czy szanowni panowie zechcieliby wrocic do obrony, bo my bysmy chcieli bramke strzelic". a tak wrecz po chamsku wyszli z kontra wykorzystujac, ze chlopaczki zostali i zastanawiali sie czy byl gol czy nie. ja to bym w ogole wyrzucil PAO z pucharow dozywotnio. i wszystkie druzyny grajace z kontry...

Awatar użytkownika
Zoel
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zoel » 29 sie 2005, 0:09

I piszecie jeszcze, że biedne kluby nie mają żadnych szans na wejscie do LM? A Artmedia Petrżałka ( nie wiem jak się to pisze :oops: )? Przecież oni mają budżet kilkukrotnie mniejszy od Wisły

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 29 sie 2005, 15:45

tak, ale onie nie grali z PAO..

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 29 sie 2005, 21:17

Wysylanie mailii gowno da. nawet jak cos powie uefa, to bedzie to cos w stylu: "bledy kazdemu sie zdazaja", chociaz watpie by cos wogole powiedzieli cos o tej sprawie. A tak wogole to wina Wisly ze nie awansowala. Jakby strzelili gola w pierwszych minutach to mecz by wygladal inaczej.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”