Eboue nazwałem geniuszem dlatego, że nagle, niespodziewanie, ni zgrzyba niz z pietruchy znienackafieldy pisze:zamieniłbym Eboue i Touremetol pisze:Obrona Kanonierów również gra rewelacyjnie: Eboue - geniusz, Flamini nadspodziewanie dobrze, Kolo Toure bardzo pewniewg mnie to Toure gra znakomicie jak prawidzwy geniusz. Myślę, ze z powodzeniem mógłby walczyć z terrym o miano najlepszego obrońcy Premiership. A Eboue gra bardzo dobrze, ciągle się uczy, atakuje [moze dlatego niekórzy uwazają że jest lepszy - bo go więcej widac na boisku :d]
A Toure oczywiście również gra niesamowicie. Sanderos też gra dobrze... Ciekawe czy jak wróci Campbell to będzie miał pewne miejsce w składzie... Chyba jeszcze tak bo mimo wszystko Sanderos opoką jeszcze nie jest (pamiętam dość głupio stracone bramki w meczu z Chelsea na początku sezonu... Szwajcar kompletnie nie radził sobie z Drogbą
Jak szanuje Wengera bo to dobry menago: sprowadza dobrych i młodych piłkarzy itd. Ale w tym miejscu go właśnie nie rozumiem Wengera. Dał by mu ten kontrakt na 2 lata. Przieciż Pires ostatnio powrócił do bardzo dobrej formy, a nawet jeśli w następnym sezonie i później będzie grał kiche to się go posadzi na ławce i kropka. A zawsze to będzie niezły rezerwowy.fieldy pisze:Pojawiły się głosy, że Piresa do Villarreal ciągnie Confused zobacyzmy czy to się potwierdzi, osobiście wolałbym, zeby został u nas Sad Ostatnio nawet czytałem wypowiedź Vieiry, który mówił, że chetnie zobacyzłby go w ... Juve. Ciekawe jakby go tam przyjęli.