FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE) - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 18:19

LAtifa_19 pisze:niektórzy zawodnicy moga byc nieco sparaliżowani (ETO'O napewno Confused jak nic nie strzeli bramki co najwyzej może poprzeczkę Laughing ) gdyby w Barcelonie grał HENRY a nie Eto'O to by fajnie było
:roll:

Aha. Już wiem. Henry nie będzie czuł presji bo on gra finał Ligi Mistrzów codziennie od 28 lat. Nie to co Eto'o. Ten to na wózku inwalidzkim wyjedzie od razu bo będzie sparaliżowany.
LAtifa_19 pisze:wszystko w nogach Gaucho oczywiście
W zębach. Oczywiście.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 12 maja 2006, 18:29

Ja tam myślę że spodkanie będzie podobne jak to z Milanem - oczekiwanie na błąd przeciwnika i jedna akcja może zaważyć o całym spotkaniu. Oczywiście faworytem jest Barcelona, mają dobry i przede wszystkim zgrany zespół, ale atutem Arsenalu jest bardzo młody skład który jest nieobliczalny. Napewno nie można powiedzieć że Arsenal doszedł tam gdzie doszedł tylko dzieki Henry'emu i Fabregasowi i nie można im odjąć umiejętności ale myślę że ich czas nadejdzie za rok lub dwa lata. Ten sezon jest sezonem Barcelony i trzeba się z tym pogodzić ;) Typuję 1:0 dla Barcelony, nie zdziwiłbym się nawet gdyby bramka została zdobyta z rzutu karnego.

Ciekawostką tego meczu jest fakt że Barcelonie będzie kibicowała cała drużyna Celticu (w przypadku ich wygranej nie muszą grać w ostatniej fazie eliminacji LM).

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 maja 2006, 18:40

Niggaz pisze:Aha. Już wiem. Henry nie będzie czuł presji bo on gra finał Ligi Mistrzów codziennie od 28 lat. Nie to co Eto'o. Ten to na wózku inwalidzkim wyjedzie od razu bo będzie sparaliżowany.

nie on jest starszy bardziej opanowany LEPSZY niz ETO'O po prostu :wink:
aha i bardziej doswiadczony a ETO'O słabo gra w ważnych meczach ogólnie
(wyjatek 1 mecz z Chalsea :wink:) Henry i Eto'o sa bez porównania oczywiście o niebo lepszy jest HENIEK i tyle. Bedzie dobrze jak Barca ten finał wygra bo Henry pewnie przejdzie wtedy od Barcelony a ETO'O może uda sie kożystnie sprzedać bo za duzo marnuje chłopak

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 maja 2006, 18:41

Ci ktorzy nastawiaja sie na pojedynek Ronaldinho Henry, zawioda sie i to sporo, jestem kibicem Barcy i to ona wygra, mam szacunek dla Arsenalu ale poprosrti Barca jest lepsza wg. w kazdym aspekcie nawet tych najsmieszniejszych jak pilkarze z tego samego panstwa co klub, bo to co ma Arsenal to wywoluje smiech na sali, podobnie w kwesti wychowankow, co z tego ze swoetnie pracuje sie z mlodzieza skoro kupuje sie juz mlode talenty min. Reyes i Cesc dla mnie klub ktory mozna nazwac ze swietnie pracuje z mlodzieza to np. Barca,Ajax bo oni wychowuja pilkarzy a nie kupuja i poprostu rozwijaja ich talenty.
Messi, Xavi, Iniesta, Valdes. Puyol, Oleguer, Rodri to nie sa chlopaki przecietniaki nie wspomne o kolejnej plejadzie z dos Santosem, Krkiciem, Calvo, czy Merida o ktorego juz stara sie Arsenal.
Bez zadnych sentymentow 3-0, sorry ale taki wynik obstawilem.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 maja 2006, 18:56

brylancik pisze:Ciekawostką tego meczu jest fakt że Barcelonie będzie kibicowała cała drużyna Celticu (w przypadku ich wygranej nie muszą grać w ostatniej fazie eliminacji LM).

Ciekawostką jest też fakt że wiekszość publiczności Francuskiej w PARYŻu bedzie kibicowała ARSENALOWI (wiadomo dlaczego)

Messi E2 Rona.... jeśli uważasz że Barcelona wygra ponieważ lepiej pracuje z młodzieżą to.... dziwnie uważasz
Messi E2 Ronaldinho pisze:jestem kibicem Barcy i to ona wygra
:rydzyk: najwyzej przeżucisz swoja wielką miłość do Barcy na AARSENAL :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2006, 19:03

Już się nie moge doczekac tego meczu, pomimo tego , że nie gra tam moja druzyna. Uważam,że te dwie druzyny przypadkiem się tam nie znalazły i pokaża świetny futbol. To chyba normalne że będe kibicował The Gunners, choć jeśli wygra Blaugrana bede troszke w gorszym nastroju jednak bedzie okazja do zdominowania przez La Liga Europy :wink: W sumie to dominacja Hiszpańsko Angielska, jednak mam nadzieje i wierze w to że kraje podzielą się zdobyczami :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 19:04

LAtifa_19

Całe szczęście, że zarząd jest nieco bardziej rozgarnięty od Ciebie. Wypisujesz takie głupoty, że szkoda gadać po prostu.

Ale nic. Sprzedajmy Eto'o, który w przeciągu niecałych dwóch sezonów ma już na koncie ponad 50 bramek w barwach Barcy. Stoichkov potrzebował trzech sezonów, aby ustrzelić 50 bramek. Romario, Ronaldo czy Laudrup nie strzelili tylu bramek co Samuel. ale to wszystko jest nic. Przecież on cholernie nieskuteczny. Fuera!

Aha, zapomniałbym. Słabo gra w ważnych meczach dlatego strzelał gole chociażby z Chelsea, Realem i Benficą. Fuera x2!

[']

PS:
LAtifa_19 pisze:kożystnie
Dla dobra drórzyny :>

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 maja 2006, 19:13

Jak mozna dobrze pracowac z mlodzieza skoro w skladzie jest chyba nie jestem pewny 1 wychowanek i czym tu sie chwalic skoro podkupuje sie talenty innym

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 maja 2006, 19:13

Niggaz pisze:Ale nic. Sprzedajmy Eto'o, który w przeciągu niecałych dwóch sezonów ma już na koncie ponad 50 bramek w barwach Barcy

Dokładnie bo jak przejdzie Henry to po co Eto'O w Barcelonie(bo chyba na ławke). Pozatym Henry strzelił by w Barcelonie wiecej bramek niz Eto'o (tego sie nie dowiemy ale to moje zdanie :> )

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 19:15

Twoje pojęcie o tym jaką taktyką gra Barcelona, jak gra Eto'o, jak gra Henry i jaka jest sytuacja związana z tym transferem ogólnie poraża :lol: Nie odpisuj już bo to nie ma sensu.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 maja 2006, 19:18

Eto'o jest najlepszym napastnikiem w PD w ostatnich 2 sezonach i co z tego ze nie zdobyl w zeszlym seoznie krola albo moze nie zdobedzie w tym? Slaba sutecznosc gdyby mial kazda wykorzystac to mialby ich 70 a nie 25. nie rozsmieszaj ludzi, kazdy by chcial tak skutecznego napastnika

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 maja 2006, 19:23

Messi E2 Ronaldinho pisze:Eto'o jest najlepszym napastnikiem w PD w ostatnich 2 sezonach
może bedzie w tym o ile Villa go nie przegoni. Zdecydowanie najlepiej bedzie jak Barelona sprzeda Eto'o kupi Henryego(pod warunkiem że Arsenal przegra w finale) i jakiegos dobrego obrońce (za GIO) lub Bramkarza
:shock:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2006, 19:26 przez LAtifa_19, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 maja 2006, 19:26

Co z tego ze strzeli wiecej w tym sezonie od E2, ile wiecej 1,2 jak Eto'o strzelil w zeszlym seoznie 5 wiecej! I policz sobie meczyki w ilu zagrali w przeciagu 2 sezonow, bo gdyby Samuel nie pojechal na PNA to teraz bylby spokojny o Pichichi i Zlotego Buta

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 19:33

LAtifa_19 pisze:Zdecydowanie najlepiej bedzie jak Barelona sprzeda Eto'o kupi Henryego(pod warunkiem że Arsenal przegra w finale) i jakiegos dobrego obrońce (za GIO) lub Bramkarza
Proszę przestań :rydzyk:

Ja już nie mogę Obrazek

Sprzedajmy Eto'o. Najlepszego napastnika FC Barcelony od lat. Na jego miejsce niech przyjdzie Henry. Henry pogra na bardzo dobrym poziomie jakieś 3 sezony. Jego zmiennikiem będzie Maxi Lopez albo Ezquerro bo Henka odchodzi i Eto'o sprzedajemy bo jest rzadki. Kupujemy też lewego obrońcę za Gio by Sylvinho umarł ['] No i bramkarza bo Valdes puścił ze trzy szmaty w sezonie i nie wybronił żadnej piłki z gatunku tych nie do obrony.

je je je je :D :D :D :D

Ale bendzie drórzyna :twisted:

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 maja 2006, 19:38

Niggaz pisze:Sprzedajmy Eto'o
Ja nikogo nie chcę sprzedawac bo nie mam do tego uprawnień
8) :rotfl2: ogólnie ETO'O jest dla mnie rzadki bo zawodzi w waznych meczach.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”