Grupa C (Champions League) - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 13 wrz 2006, 14:26

Messi E2 Ronaldinho pisze:Rafa powoli z ta rotacja sie zatraca
rotacja rotacja, ale wystawienie Warnocka na prawej pomocy przebija wszystko. Benitez robi beznadziejne rotacje i do tego w najmniej odpowiednim czasie.Jak rotacja to sie nie bierze na lawke, a wstawienie Gerrarda z lawki to pomylony pomysl.
Co do grupy to juz wiadomo, ktora jest najgorsza i najnudniejsza. Slabyi nudny Liverpool a reszta na podobnym przecietnym poziomie.Jedynie grupa H jest jeszcze tak slaba.

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 wrz 2006, 14:40

Berik pisze:Slabyi nudny Liverpool
No ja chyba zaczne kibicować Barcelonie, bo mają świetną forme, nie bede kibicował cieniasom. A na poważnie to po prostu zwykła obniżka formy. Z resztą grali z mistrzami Holandii na ich stadionie, więc niczego wielkiego nie można było sie spodziewać. Równie dobrze mógłbym napisać, że Barca po meczu z Sevilą jest słaba, więc z tymi przymiotnikami to przyhamuj.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 13 wrz 2006, 14:45

kapi88 pisze:Równie dobrze mógłbym napisać, że Barca po meczu z Sevilą jest słaba, więc z tymi przymiotnikami to przyhamuj.
Tylko, ze Liverpool caly czas gra strasznie nudno. Juz nie o to chodzi, ze nie wygrali , tylko po prostu mogliby troche podkrecic tempo. Liverpool z czolowki klubow europejskich gra chyba najnudniejszy futbol ze wszystkich.

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 wrz 2006, 15:24

Berik pisze:Tylko, ze Liverpool caly czas gra strasznie nudno.
Wiesz, to już są indywidualne opinie każdego z osobna, chociaż słyszałem/czytałem już takie opinie. Mnie nie nudził choćby mecz z Chelsea o Tarczę, czy ostatni z Evertonem. Ja lubie mecze pełne walki i zawziętości, Ty jesteś kibicem Barcy, więc lubisz pewnie szybko, techniczną gre. Każdy ma swoje gusta. Poza tym nie oglądasz każdego meczu Liverpoolu w lidze, więc nie możesz wiedzieć czy ciągle graja tak "nudno"
Berik pisze:Liverpool z czolowki klubow europejskich gra chyba najnudniejszy futbol ze wszystkich.
To jest w tej czołówce czy nie? Bo przed chwilą napisałeś, że Liverpool jest słaby :roll:

Sorry, za OT.
Uważam, że na pierwszym miejscu w grupie będzie mimo wszytsko LFC, wczoraj był ich przynajmniej teoretycznie najtrudniejszy mecz, więc teraz powinno być już tylko lepiej. O drugie miejsce powalczy Bordeaux z PSV.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 wrz 2006, 17:01

czy ostatni z Evertonem.
To juz lepiej niech Liverpool gra nudno i wolno, bo jesli to miala byc szybkie tempo i dobry mecz w wykonaniu The Reds, a wynik 0-3 :arrow: to wg. Ciebie słbay wynik bedzie 0-7 z Reading :?: :P
Uważam, że na pierwszym miejscu w grupie będzie mimo wszytsko LFC, wczoraj był ich przynajmniej teoretycznie najtrudniejszy mecz, więc teraz powinno być już tylko lepiej. O drugie miejsce powalczy Bordeaux z PSV.
Wykluczyłes Galate. Ciekawe :arrow: jak dla mnie to własnie bedzie najgorszy mecz jaki czeka podopiecznych Beniteza, szczegolnie yen w Stambule. Kto jak kto, ale Turcy kochaja Anglikow, szczegolnie na trybunach...

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 wrz 2006, 17:34

Messi E2 Ronaldinho pisze:jesli to miala byc szybkie tempo i dobry mecz w wykonaniu The Reds
kapi88 pisze:Mnie nie nudził
A czy ja napisałem gdzieś, że Liverpool grał szybko? Po prostu nie nudziałem się oglądając ich, dla mnie był to dobry mecz (teoretycznie, bo przegranie derbów Merseyside, to jak dla Was Gran Derbów).
Messi E2 Ronaldinho pisze:Wykluczyłes Galate
Rzeczywiście w Stambule także może być ciężko, ale wątpie żeby Galatasaray ugrało coś więcej poza własnym boiskiem.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 13 wrz 2006, 20:01

kapi88 pisze:To jest w tej czołówce czy nie? Bo przed chwilą napisałeś, że Liverpool jest słaby Rolling Eyes
MEA CULPA.Aktualnie sa slabi.Liverpool to taka firma, ze nawet jak spadna do nizszej ligi jak Juve to i tak beda miec fanow na calym swiecie i nadal beda rozpoznawalni z jak najlepszej strony.
kapi88 pisze:Po prostu nie nudziałem się oglądając ich, dla mnie był to dobry mecz
Ja zadnych pozytywow z gry "The Reds" nie wyciagnalem :roll:
Rzeczywiście w Stambule także może być ciężko, ale wątpie żeby Galatasaray ugrało coś więcej poza własnym boiskiem.
NIby ich stadion , ale nie ich. Na LM specjalnie Galata gra na olimpijskim , zeby wiecej kibicow weszlo. To nie sa ich 4 sciany z meczow ligowych :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 wrz 2006, 16:16

Spotkanie The Reds z Galata i Peter Crouch SHOW. Trzecia bramka dla Liverpoolu Croucha, trudno bedzie ja przebic w kandydaturze do bramki nr.1 w tej edycji mimo, ze to dopiero poczatek. Widac Crouchowi przesiadywanie ostatnio w lidze na ławie pomogło i to bardzo wczoraj grał bardzo dobrze. Liverpool szybko rozpoczał i nagle 2-0, dziwiło mnie to, bo to mecz Anglików z Turkami, a ci sobie nigdy nie odpuszczaja. Pozniej jeszcze trzecia bramka i chyba wszyscy na Anfield mysleli, ze jest po meczu, ale kilka minut i Karan dorownał dorobkowi strzeleckiemu Crouchowi i mecz w koncu wygladał tak jak tego chciałem. Rewan w Stambule bedzie dla podopiecznych Beniteza prawdziwym piekłem, a mam nadzieje, ze Galata nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa w tej grupie, bo grac potrafia. Szkoda jednak, ze i Sas i Umit zaczeli mecz na ławie, bo naprawde mecz mogł miec kompletnie inne oblicze..

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 31 paź 2006, 15:23

To jest najdziwniejsza grupa ze wszystkich tegorocznych. Z jednej strony niezła postawa Liverpoolu, której należało się spodziewać. Z drugiej strony fatalna seria Bordeaux (jakby nie patrzeć vice-mistrza Francji), które razem z Galatasaray ma na koncie 1 punkcik. Z trzeciej ;) strony PSV, które osobiście po odejściu Hiddinka skreśliłem, a w LM sprawiają mi miłą niespodziankę. Ostatnio zwycięstwo na gorącym terenie w Turcji powinno dodać im jeszcze skrzydeł i dzisiaj z Galatasarayem powinni się uporać. Liverpool także nie powinien mieć większych problemów ze słabo spisującym się w tym roku Bordeaux. Po dzisiejszych meczach L'pool i PSV będą miały już 9 punktów przewagi nad pozostałą dwójką i pewny awans do dalszej rundy. Jak mówiłem - dziwna ta grupa :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lis 2006, 8:55

Niby najbardziej wyrównana grupa, jednak Liverpool i PSV, ostatnio stali bywalcy w LM sa o klase lepsi od dwoch pozostałych ekip. Widac, ze Bordeaux miało przerwe w CL podobnie Turcy, szkoda, bo myslałem, ze szczegolnie Galata ostro bedzie walczyc w Stambule. Bardzo szybk awan saobie zapewnili, bo jednak tak ogromna przewaga po 4 kolejkach.... Liverpool i PSV teraz powalcza o pierwsze miejsce a Francuzi z Galata o UEFA.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”