Mam podobne przeczucia odnośnie końcowej klasyfikacji w tej grupieRealFan pisze:Zatem będąc pełen nadzieji i optymizmu powiem, że grupa ułoży się tak
1. Real![]()
2. Lyon![]()
3. Steaua![]()
4. Dynamo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 24 sie 2006, 22:39
Mam podobne przeczucia odnośnie końcowej klasyfikacji w tej grupieRealFan pisze:Zatem będąc pełen nadzieji i optymizmu powiem, że grupa ułoży się tak
1. Real![]()
2. Lyon![]()
3. Steaua![]()
4. Dynamo
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 24 sie 2006, 22:52
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 sie 2006, 22:53
Nie mów hop towarzyszu Zobaczysz, że Lyon wcale sobie łatwo nie poradzi z Realem, jeśli w ogóle sobie poradzi
czeher pisze:ze Lyon sie nie oslabil az tak za Diare przeszedl Diara chyba,
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 24 sie 2006, 22:56
Moim zdaniem Dynamo i Steaua to druzyny slabsze od Benfiki czy Anderlechtu. Ale masz racje grupa H jest słabsza...grupa z Liverpoolem jest silniejsza, a grupa z ManU na porównywalnym poziomieRealFan pisze:Liverpool - PSV - Bordeaux - GalatasarayMich@lG pisze:Grupa E jest słaba, chyba najsłabsza ze wszystkich.
Manchester Utd. - Celtic - Benfica - FC Kopenhaga
Milan - Lille - AEK - Anderlecht
To raczej słabsze grupy
Pożyjemy, zobaczymy...jak dla mnie Lyon jest jednym z głównych faworytów do wygrania LM w tym sezonie i drużyną obecnie lepszą od Realu...ale zobaczymy.RealFan pisze:Nie mów hop towarzyszuMich@lG pisze:Oczywistym jej zwycięzcą wydaje się byc mistrz Francji Olympique LyonZobaczysz, że Lyon wcale sobie łatwo nie poradzi z Realem, jeśli w ogóle sobie poradzi
Mich@lG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 23:05
Ja bym powiedział, że nie silniejsza, a bardziej wyrównanaMich@lG pisze:grupa z Liverpoolem jest silniejsza
Przy Real - ManU postawmy XMich@lG pisze:grupa z ManU na porównywalnym poziomie
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2006, 23:07
Moim zdaniem będzie jeszcze inaczej :czeher pisze:Lyon
Real
Steaua
Dynamo
ale chcialbym tak:
Lyon
Steaua
Real
Dynamo
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 sie 2006, 23:16
z ta ocena Fenerbahce bym raczej nie przesadzal i nie patrzyl na ostatnie sezonyfieldy pisze:A jak silny jest Fener wiadomo nie od dziś]
No zobaczymy jak te wzmocnienia wkomponuja sie w zespol w meczach o stawke - wg mnie nie sa az tak silni jak to niekotrzy rysujafieldy pisze:Real [wzmocnili defensywę i to znacznie, zabraknie Zizou, ale stawiam ich w roli waforytów grupy]
to jednoczesnie moze byc zaleta - pokazali charakter - przypomina sie Real sprzed kilku lat gdy potrafil odroboc pokazne stratyfieldy pisze:Staeua [dla mnie właśnie Steaua, pomimo tego, że daja mimo wszystko radę, moga wypaśc z pucharów. Sam fakt, że musieli gonić wynik świadczy, że czegoś tam brakuje]
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 24 sie 2006, 23:20
Mich@lG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 sie 2006, 0:13
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2006, 9:09
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sie 2006, 11:12
W tej grupie mamy 2 zdecydowanych faworytow - Real i Olympique. Nie ma innej mozliwosci, anizeli awans tychze dwoch ekipReal Madryt
Olympique Lyon
Steaua Bukareszt
Dynamo Kijów
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 25 sie 2006, 11:36
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 25 sie 2006, 12:18
Uwielbiam takie stwierdzenia poparte argumentami nie do podwazeniaMich@lG pisze:Drugi powinien byc Real Madryt, który znów jak rok temu powinein dostac baty od Żabojadów.
Ale jak pewnie wiesz - ostatnio ta kiepska reka uwidacznia sie dopiero w fazie pucharowej i to blizej finalu niz fazy grupowejj1mmy pisze:Nikt tu hop nie mowi ja zwyczajnie uważam że don Fabio ma po prostu kiepską reke do LM
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 04 wrz 2006, 15:28
AnYa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 wrz 2006, 1:14
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio