Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 mar 2007, 22:08
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 mar 2007, 22:54
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 mar 2007, 23:01
ładna napinkaGomez pisze:kto jest obecnie najlmodszym pilkarzem w pierszej 11 Milanu???Kaka???czy Bonera???
ja bym się właśnie ku Ottlowi skłaniał. Taki walczący piłkarz z Bommelem na początku sezonu rządzili. Tylko jest jeden problem nie wiadomo dokładnie w jakiej formie jest Andreas. Jednak mimo wszstko postawiłbym na niegoGomez pisze:ewentualnie Ottl...
zadowoliłbym się jeśli padłby taki wynik jak w ostatnim meczu z Milanem kiedy zastępował Kahna (1:1 na AAGomez pisze:ps.bardzo prawdopodobne ze Rense rozegra we Wloszech mecz zycia zobaczycie...
ja bym tak Romy nie lekceważył, dla mnie to oni mogą sprawić tu dużą niespodziankę. Lm mają na przyszły sezon zapewnione, żadnych szans na mistrzostwo więc skupią się na LM i na sprawieniu niespodzianki jaką może być wyeleminowanie ManUGomez pisze:Ottmara i Alexa
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 mar 2007, 23:24
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 mar 2007, 23:28
co racja to racja...zdolny jest chlopaczek...ale ja tam Kaki za Poldiego, Schweiniego, Lahma i Hargreavesa bym nie oddal...do tego dochodzi fakt ze wiekszosc z nich to w 100% wychowankowieŁukasz_ pisze:Wole jednego Kake niż całą młodzież Bayernu.
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 mar 2007, 23:29
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 22 mar 2007, 23:46
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 23 mar 2007, 0:38
peyter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 23 mar 2007, 8:03
Tak, ciekawe który z nich szybciej dostałby czerwona kartkęAkarin pisze: jego pojedynek z Gattuso bylby bardzo ciekawy.
Gomez pisze:ps.bardzo prawdopodobne ze Rense rozegra we Wloszech mecz zycia![]()
No może tak trzeba na to patrzeć, choć w zasadzie UEFA trochę nas udupiła w tym momencieAkarin pisze:Ma wielką szansę pokazać zarządowi, że nie trzeba szukać nowego bramkarza.
Mnie też. Ale być może wynika to też z tego, że w pierwszej rundzie praktycznie nie grał Hargreaves, który teraz gra regularnie, a w odwodzie Hitzfeld woli postawić na Demichelisa, chyba ze względu na jego większe doświadczenie (bo raczej nie umiejętności)? W każdym razie szkoda, bo to właśnie Ottla widziałbym jako piłkarza mogącego kryć Kakę - wiem, że zaraz rzuci się na mnie rzesza niedowiarkówolson pisze:Martwi mnie jednak obecna pozycja Ottla w zespole.
Dobrze, że nie MaldiniGomez pisze:sorry za OT...kto jest obecnie najlmodszym pilkarzem w pierszej 11 Milanu???Kaka???czy Bonera???
W ogóle mecze z Bayernem w europejskich pucharach dobrze Wam wróżą - w 3 na 4 przypadkach po spotkaniu się z Bayernem, później świętowaliście zdobycie Pucharów (raz PZP i 2 razy PEMK)- uzupełnię przy okazji statystyki, które zaprezentowała nam ewaacm:Uchi_ pisze: w zasadzie to Monachium to dla nas szczęśliwe miasto.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 mar 2007, 10:59
Ale Rino to straszny nerwus i nie odpuszcza nigdy.Michal M pisze:Obstawiam niestety Marka, w końcu Włosi to świetni aktorzy.
Co w tym śmisznegoMichal M pisze:Dobrze, że nie Maldini
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 23 mar 2007, 11:23
No teraz nie żartuj chłopie. Chyba, że uważasz że historia Bayernu zaczyna się w latach 90-tych. Bo nie wmówisz mi, że Maldini był lepszy od Beckenbauera, Augenthalera czy choćby Matthaeusa (jeżeli zakwalifikować go jako obrońcę, bo grał w końcu na różnych pozycjach)Łukasz_ pisze:Chciałbym żeby Bayern miał w całej swojej historii chociaż jednego takie piłkarza, chciałbym żeby to Maldini mógł się uczyć od obrońców Bayernu.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 mar 2007, 12:49
Mannschaft chybapeyter pisze:Bayern to natomiast przysłowiona "manschaft" czyli ich siła leży w zespole, nie rozpisując sie to pod kazdym wzgledem Milan ma więcej atutów (jeżeli chodzi o indywidualne umiejętności piłkarzy)
A my wolimy nasze trio.Łukasz_ pisze:Nie napisałem że Bayern ma słabą młodzież ale wole Kake niż całe to wasze trio.
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 mar 2007, 14:47
Ja wole 11 Milanu.Olson pisze:A my wolimy nasze trio.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 mar 2007, 14:59
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 23 mar 2007, 15:04
Masz rację, jak czytam to co piszesz, to słowo to samo się ciśnie na usta, ponieważ:Łukasz_ pisze:Żenada.
jak ktoś się nie zna na temacie to nie powinien w ogóle pisać. Jak chcesz wiedzieć Kolego, to Bayern wygrał 4 razy Puchar Mistrzów a 3 razy był w finale. Wystarczy do siedmiu?Łukasz_ pisze: Nie wiem czy Bayern był tyle razy w półfinale![]()
Niesamowite. A jak w Bayernie grał Gerd Mueller, to w Milanie nie było takiego napastnika. Po prostu taka argumentacja jest w tym momencie śmiesznaŁukasz_ pisze:Zresztą gdy Maldini miał swoje najlepsze lata to napewno w Bayernie nie było takiego obrońcy...
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio