Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 19 lut 2008, 23:37
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 19 lut 2008, 23:40
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lut 2008, 23:40
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 19 lut 2008, 23:45
I to jest najwiekszy minus tego meczu. Wizja Salgado walczacego z Mancinim nie nastraja optymistycznie. Licze na boki Torres - Marcelo.Łukasz_ pisze: Real stracił Ramosa ale zasłużenie, za faul na Juanie powinien dostać czerwień.
Nie wydaje mnie sieŁukasz_ pisze: Roma awansuje, wyciągną wnioski sprzed roku.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 lut 2008, 23:45
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lut 2008, 23:47
Ronaldo ?Yukasz pisze:Wypadać z gry już w pierwszym meczu po kontuzji to lekka przesada
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 19 lut 2008, 23:51
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 lut 2008, 23:56
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lut 2008, 23:57
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 19 lut 2008, 23:58
No i co z tego ze mogl na rozpykac ... cala druga polowe walili glowa w mur, mieli nie mniej strat niz my, a ze rozgrywali se pilke dlugo w bronie ... kto im zabroni, to im czas uciekal a nie Romie.Yukasz pisze:Byliśmy słabsi, Real mógł nas rozpykać i na wiele nam nie pozwalał ale to my wygraliśmy
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 lut 2008, 0:02
Do Ronaldo wszyscy się przyzwyczailiŁukasz_ pisze:Ronaldo ?
NO mogliśmy podwyższyć ale nie ma co marudzić bo imo ten wynik nie jest sprawiedliwy. Jeszcze była ostatnia nasza akcja w której szkoda że Mancini nie szedł do końca sam tylko podawał do Tottiego.Łukasz_ pisze:Szkoda że Włoch zmarnował jedną dogodną sytuacje na podwyższenie wyniku bo raz za bardzo wyrzucił właśnie chyba Manciniego na lewo a gdyby lepiej dograł to kto wie.
Rok temu to był najmniejszy wymiar kary dla MU bo powinno się skończyć 3:0Corinthians pisze:Rok temu Roma pierwszy mecz z MU też wygrała 2-1...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 20 lut 2008, 0:02
tak to jest że bardzo często drużyny właśnie w tym okresie grają słabo, wzrost formy najczęściej odbywa się w marcu. Tak było ostatnio min z Juventusem, Milanem, Interem (i tak jest chyba teraz), Arsenalem... Drużyny te miały najsłabszy okres gry właśnie w lutym. Tak przynajmniej ja zauważyłem. Co do wyniku jestem strasznie zdenerwowany i nie chce mi się pisać na temat tego meczu. Co do rewanżu nie jestem taki pewien awansu...goofii pisze:Z drugej strony warto zadac pytanie ... jak to jest ze na najwarzniejszy okres w sezonie sztab szkoleniowy nie trafil forma
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lut 2008, 0:03
Patrz InterGofii pisze:Z drugej strony warto zadac pytanie ... jak to jest ze na najwarzniejszy okres w sezonie sztab szkoleniowy nie trafil forma Rolling Eyes
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 lut 2008, 0:10
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 20 lut 2008, 0:10
Marudzisz ... dzis Totti zagral najlepszy swoj mecz w tym roku ... jak na niego to mozna powiedziec ze walczyl jak lewYukasz pisze:Najgorzej mnie niepokoi to że jak patrzę na Tottiego
Łukasz_ pisze: Ale piłkarze Romy nie wyglądali w cale tak źle
No tak ...tylko ze Roma oprocz LM ma jeszcze swoja serie meczow z czolowka w Serie A ... Spaletti mimo wszystko mogl to jakos lepiej wykombinowacŁukasz_ pisze:Patrz Inter
goofii
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio