Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 30 mar 2010, 23:02
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 mar 2010, 23:04
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 30 mar 2010, 23:05
Scoooby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 mar 2010, 23:07
Alez to bylo pewne. Myslalem ze po wprowadzeniu Valencii i Berbatova MU jeszcze ukuje a tu taka niespodzianka. Tak jak rewanz nie mial byc ciekawy tak bedzie. Jestem pewien ze MU nie zagra tak slabo na OT i zagra zupelnie inna pilke.mistyk pisze:Jak ja nie cierpie takiej gry na przeczekanie jaka zaprezentowal dzisiaj Manchester. Szybko strzelona bramka, a nastepnie skupiamy sie jedynie na defensywie. Mowie stanowcze NIE takiemu futbolowi.
United z taka gra do finalu na pewno nie dojda.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 30 mar 2010, 23:09
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 mar 2010, 23:13
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 30 mar 2010, 23:15
Bayern - Manchester 2:1red85 pisze:Trochę śmieszne są dla mnie te wypowiedzi o rzekomej dominacji Bayernu. Dwie bramki jakby nie było przypadkowe, a w pozostałych sytuacjach VdS musiał to obronić. United natomiast atakowali rzadziej (gol na początku ewidentnie nas uśpił), ale groźniej - Nani, Rooney, czy Vidić mieli świetne sytuacje.
Metal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 mar 2010, 23:16
Ok, trochę ochłonąłem i chyba nie idę po flaszkęfieldy pisze:Sędzia to osobny temat. Najpierw jakiś faul niby Olica, gdzie któryś z jego kolegów był sam przed Edwinem. Później Ribery minał Neville'a i Naniego i też faul z dupy, jak Nani się poślizgnął.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 mar 2010, 23:18
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 mar 2010, 23:20
Nie jest drużyną lepszą, ale wielu z Was [ fanów United ] deprecjonuje sukces i lepszą grę Bayernu.Tak jak napisał Metal trudno jest Wam przyjąć, że przegraliście zasłużenie.Wynika to z obrazu gry oraz ze statystyk.Cris7 pisze: wyłącznie na własne życzenie, bo Bayern nie jest drużyną lepszą. Choć wielu pewnie po dzisiejszym meczu chciałoby tak stwierdzić.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 mar 2010, 23:20
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 mar 2010, 23:21
Nie chcę napinki, ale uważam, że czasami musicie przyznać, że United dał dupy na całej linii i tyle.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 mar 2010, 23:23
I pewnie nam by to wyszło na dobreRed - właśnie o tym mówię, równie dobrze mogę powiedzieć, że jeśli Demichelis nie zrobiłby Trałki to nie byłoby gola na 1:0 i tak można się licytować czy prezenty czy nie, czy setki czy nie.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 mar 2010, 23:26
Owszem, ale też piszecie, że bramki Bayernu to fart, prezenty itd. i dla człowieka który nie oglądał meczu może stwierdzić, że Bayern wygrał przez fart i miał dwa strzały na bramkę.Kamil232 pisze:A co robimy wszyscy po kolei?
Bardzo możliwe, może gdyby nie gol w 2 minucie to gra wyglądałby inaczej.red85 pisze:I pewnie nam by to wyszło na dobre
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 30 mar 2010, 23:32
Metal
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio