Barcelona - AC Milan - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

A cieszyć się po meczu będą kibice

Milanu
21
57%
Barcelony
16
43%
Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314
Kibicuję: AC Milan

Re: Barcelona - AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 wrz 2011, 14:54

Zagramy choinką :shock: To pewne?

Wynik?A co tam - 2:3 dla AC Milan

dla Barcy strzelą Cesc i 2xMessi

dla Milanu - Pato - sieknie hat-tricka i będzie to dla niego przełomowy mecz jak swego czasu dla Szewy...

Po meczu Cesc zadeklaruje,że w przyszłości będzie chciał grać dla ACM,a Guardiola wspomni,że po przygodzie z Barca nie pogardziłby posadą na San Siro :lol:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2059

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 13 wrz 2011, 14:56

Dr.Football1 pisze:Emanuelson wyjdzie w pierwszym sladzie ?
Niestety, taki podobno pomysł zrodził się w głowie Allegriego.

Tak jak mądre głowy angielskiej piłki napisały - i tak odpuścimy LM także sensu oglądania meczu nie ma, tak jak Sznajder napisał, kolacja tego wieczoru będzie najlepszym rozwiązaniem.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 wrz 2011, 15:07

32 Abbiati
20 Abate, 13 Nesta, 33 Thiago Silva, 19 Zambrotta
22 Nocerino, 4 Van Bommel, 28 Emanuelson
10 Seedorf, 27 Boateng
7 Pato
Tragedia. Nie rozumiem dlaczego Max zmienia ustawienie i nie zrozumie. Cassano przy takiej formie powinien być w pierwszym składzie kosztem Emanuelsona. Oby doniesienia prasowe się nie sprawdziły bo naprawdę może być grubo...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 wrz 2011, 15:15

Moze Emanuelson czyms olsnil trenera ostatnio?
Ja rowniez bym wystawil Cassano kosztem Holendra. Cofnal Boe i sprobowal postawic przed Barcelona podwojny mur. Rozbijac ich ataki i wyprowadzac szybkie kontry liczac na finezje Cassano doswiadczenie Seedorfa i dynamike Pato.

Jak bedzie przekonamy sie niebawem.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 wrz 2011, 16:17

Jeśli MIlan i w tym sezonie odpusza LM to będzie z 4-0, jeśli tym razem odbędzie się bez odpuszczania to będzie z 2-0. Czyli w skrócie po częsci zgadzam się z postem Chłopaczka(jakże to ostatnio częste :*) i Emeralda. W drugim wariancie po prostu Barca sieknie te 2 bramki przewagi i bedą spokojnie grać jak np. z Interem 2 lata temu.

Cholercia cieżki wieczór dziś nie wiem czy wybrać to spotkanie czy mecz BVB z Arsenalem :? No i jeszcze do tego dzisiaj gra APOEL, a przecież jak wiadomo oni niezwykle ubarwią te rozgrywki, więc aż żal odpuszczać któryś z tych meczów. No, ale nic mam nadzieję, że zafascynowany Cypryjczykami RealFan mi zda relację z meczu w Nikozji, bo jestem pewien, że go nie opuści.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 wrz 2011, 16:41

Kibice Barcelony - myslicie ze Cesc zagra od poczatku? :think:

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 13 wrz 2011, 17:18

Magnum pisze:Kibice Barcelony - myslicie ze Cesc zagra od poczatku? :think:
Na 70%.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 wrz 2011, 17:21

Abbiati
Abate-Nesta-Silva-Zambrotta
Nocerino-Van Bommel-Seedorf
Boateng
Pato-Cassano

Podobno jednak tak ma wygladac wyjsciowa jedenastka Milanu. Duzo lepiej.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 475

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 wrz 2011, 18:08

Myślę, że będzie choinka ale z Cassano i bez Emanuelsona. Osobiście szkoda, że Seedorf zagra. Znów będzie chodził, zamiast biegał. Bardziej widziałbym Aquillaniego.
Jak wyjdziemy z Emanulesonem w pomocy to jestem pewny, że Milan nie strzeli gola w meczu, no chyba że Barca walnie na początku 3 gole i Barca wyraźnie sobie odpuści. Boje się że Messi będzie wchodził w naszą obronę jak nóż w masło. Podejrzewam, że gry aktorskiej Barcelony też nie zabraknie :roll:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 wrz 2011, 18:21

Nawet jak przegramy wysoko to przynajmniej nie będzie wstydu, bo fani angielskiej piłki wiedzą, że odpuszczamy mecz.

Teraz na poważnie. Liczę, że wyjdzie na boisko Cassano. Ostatnio jest w gazie. Pora aby wreszcie pokazał na co go stać i jak zmarnował sobie karierę. Teraz zamiast udowadniać mógł być na całkiem innej pozycji. Seedorfa również nie może zabraknąć w takim meczu. W środku tygodnia o godzinie 20:45 po hymnie Ligi Mistrzów na boisku jest całkiem inny Clarence niż zazwyczaj. Choć akurat jak do tej pory jest w bardzo dobrej formie i udowodnił to w meczach z Interem i Juventusem. Martwi mnie tylko to, że 2 z 5 dobrych lub bardzo dobrych meczów wykorzystał już w spotkaniach przedsezonowych.

Boję się, że mogą być kartki po naszej stronie. Bommel i Nocerino lubią grać kontaktowo. Sędziego nie znam, ale widzę, że są różne opinie na jego temat. Trzeba uważać, żeby nie dać się wykartkować.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 wrz 2011, 18:47

Nie rozumiem dlaczego Max zmienia ustawienie i nie zrozumie.
Zapewne tylko z powodu braku alternatyw - jeśli zagramy choinką, to przez brak napastników do gry dwójką z przodu. I ja to rozumiem. Dwójka z przodu, również gdzieniegdzie awizowana, nie jest zła, jeśli Allegri ma pewność, że przez 90 minut jeden z piłkarzy może grać na maksa.
Do dziwnego etapu doszedł Milan - przez cały rok nie ma się co emocjonować LM. Na wiosnę wiadomo było, że zespół spełni zapowiedzi zarządu i się skupi na walce w lidze, a nie LM, a teraz wiadomo, że wyjdziemy z grupy, więc zupełnie inaczej się podejdzie do takiego meczu. Choć do meczu z ManU sprzed półtorej roku też podchodziłem bez żadnych nadziei, a jednak serce krwawiło po tamtej klęsce. Mam nadzieję, że zespół ma świadomość tego, że walczyć w LM trzeba od lutego, i nie zagrają ryzykując zdrowie. Kartkami nie ma się co przejmować - kolejne X meczów to Pilzno i BATE, tam i z nastawieniem i ustawieniem na Tottenham zagwarantujemy sobie awans.
Porównanie do meczu Leonardo z Realem jest dla mnie nieporozumieniem - wtedy również nie byliśmy faworytami, ale Real grał co najwyżej przeciętnie, a my wygraliśmy dzięki błyskom pojedynczych piłkarzy. Teraz z o lata świetlne lepszym trenerem, ale z drużyną mniej odpowiednią charakterem do LM, podchodzimy do starcia z o wiele lepszym przeciwnikiem.

Byle nie powtórzyć ostatniego starcia z Manchesterem.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 13 wrz 2011, 18:54

jestem sceptycznie nastawiony do gry dwojka napastnikow i dlatego jestem w stanie zrozumiec choinke. barca juz dosc wyraznie pokazała united i realowi, ze nie mozna im sie przeciwstawic odpowiadajac rowniez atakiem. trzeba postawic zasieki jak to pokazal mourinho i liczyc na kontry i szybkiego pato. inaczej nas nie widze. wiec opcja z cassano i alexandre mi sie nie widzi, obym sie mylił i oby w tym przypadku nie było podobnej kleski.

coz pozostaje wierzyc i forza milan !

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 wrz 2011, 19:06

MazurXIII pisze:Wynik?A co tam - 2:3 dla AC Milan

dla Barcy strzelą Cesc i 2xMessi

dla Milanu - Pato - sieknie hat-tricka
Tak się rozkręciłeś przy strzelcach, że wyszło Ci 3-3 :rotfl:

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 wrz 2011, 19:27

Aaaa - to proste - Messiemu jednej prawidłowo strzelonej bramki nie uzna sędzia...:P

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 wrz 2011, 19:35

Co ciekawe jest mecz Milan-Barca a temat zakłada kibic Arsenalu i to moderator. fieldy wiesz co może się tu dziać w trakcie meczu lub po w zależności od wydarzeń na boisku? Masz ochotę na jakieś WP czy bany? :mrgreen:

Co do meczu to oby było bez blamażu, bo pewnie niektórzy jak sępy nad ofiarą czekają na taką okazję. 1,2-0 biorę w ciemno.

Baśka na stadionie będzie. Oby Pato zapracował sobie na wspólną noc.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2011, 19:38 przez mete, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”