Puchar lata czyli Intertoto. - Strona 12

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 08 lip 2007, 22:37

gringo7 pisze:To zaszyfrowany adres jakiejś komendy? Hm?
No to bardzo wielka komenda z wieloma Psami gotowy spuścic wam łomot :lol:

Lakier - nie tylko w Warszawie tacy są....

Na pewnej stroni Legii jest aukcja na Znicze i Wience dla ofiar Powstania Warszawskiego... wedlug mnie oni powinni zapalic Znicz i dac Wience tym 'kibicą" którzy 'dopingowali' zespół w Wilnie. :lol:
Ostatnio zmieniony 08 lip 2007, 22:41 przez BartekTS, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2007, 22:38

Na temat samego zachowania tych idiotów nie będę się wypowiadał. Nic nowego zresztą nie miałbym do dodania. Wstyd dla całej Polski.
Wybrałem sobie tylko jedno zdanie spośród tych ostatnich wypowiedzi. Zdanie, które mnie zmroziło po prostu.
gringo7 pisze:To są kibice, a takie sceny to część piłki nożnej, która mam nadzieje nie zaginie.
[']
Boże broń.

Tak w ogóle to proponowałbym przestać tutaj po sobie jeździć. Ja rozumiem, że niektórzy wyraźnie zazdroszczą clonerowi jego forumowej popularności, ale to jeszcze nie powód, aby w gówniarski sposób rozkręcać jakieś forumowe awantury.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lip 2007, 23:11

Wstyd na świat. Debile są jednak nie tylko w stolicy, ale i w Krakowie, Poznaniu, Stalowej Woli czy Lubaczowie ... są po prostu wszędzie. Trzeba czym prędzej to eliminować, a takich jak w Wilnie lać pałami gdzie popadnie i ile popadnie. Mecz schodzi tu na drugi plan ale i tak wypada postawić kilka świeczek dla piłkarzy, albo ogółem dla całej tej wyprawy [*]

uwaga na gringo7 bo rośnie na pożal się Boże chuligana :|

edit
the hammers pisze:Sa cfaniakami jak maja przewage i nie sa dobrze pilnowani bo podobno na stadionie w Wilnie bylo wiecej kibicow z polski niz z litwy to mogli "porzadzic"

właśnie, jak to jest ? kluby nie dostają kilkanaście procent miejsc ze stadionu, który akurat w tym wypadku do sporych się nie zaliczał. A Legionistów było ok 3000
Ostatnio zmieniony 08 lip 2007, 23:24 przez Sero, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 08 lip 2007, 23:19

czeher pisze:szkoda ze nie grali na Ukrainie tam policja sie nie patyczkuje -

W tamtym roku Legia grala z Shakhtarem i nic jej huligani nie podskakiwali.Pewnie znali tamtejsze zwyczaje policjantow :P
Sa cfaniakami jak maja przewage i nie sa dobrze pilnowani bo podobno na stadionie w Wilnie bylo wiecej kibicow z polski niz z litwy to mogli "porzadzic"

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 09 lip 2007, 1:03

Mentor pisze: Boże broń.
Sero pisze:na pożal się Boże chuligana
Atak kółka różańcowego na BOGU ducha winnego gnojka.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 09 lip 2007, 1:31

W sumie to bylo do przewidzenia...

Gdzie pojada tam wstydu narobia. Mam nadzieje ze zawiesza ich na kilka lat i bedzie spokoj... Przez takich wiesniakow mamy metke najniebezpieczniejszych stadionow w Europie...

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 lip 2007, 18:36

Już mamy sensację w Intertotto. Altetcio Madryt przegrało na wyjeździe 2-1 z klubem Gloria. Pierwszy raz o takim w ogóle usłyszałem. Co z tego, że w rewnażu mogą awansować skoro takie meczyki to oni z łatwością powinni 0-2 0-3 wygrywać?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lip 2007, 19:06

Ebi pisze:Co z tego, że w rewnażu mogą awansować skoro takie meczyki to oni z łatwością powinni 0-2 0-3 wygrywać?
TY CHYBA PRZESZLOSCIA ZYJESZ :>
Ebi pisze:Już mamy sensację w Intertotto.
Jezeli mamy o sensacji mowic trzeba najpierw przyswoic sobie kilka dosc istotnych faktow :!: Atletico przystapilo do rywalizacji z marszu, specjalnie sie do niego nie przygotowujac :!: Brak takich pilkarzy jak Torres, Aguero, Galleti, Petrov(?) czy nowy nabytek Forlna - w sumie nie wiem kogo jeszcze zabraklo bo skaldu nie widzialem
Gloria wystepuje od 1rundy w Intertoto wiec cykl treningowy ma :!: Rumunii od kilku lat nie sa juz pionkami, nawet ci z srodka tabeli poza tym takich krajach jak Rumunia, Bulgaria, Albiania itp ciezko sie gra

Przyjrzyj sie ubieglym sezonom gdzie wyeliminowali hiszpanskie zepsoly (Bilbao, Villareal) takie teamy jak Maribor czy Cluj (jakbys nie wiedzial rumunski zespol)
Dla mnie sensacji nie ma :>
Ostatnio zmieniony 21 lip 2007, 19:27 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lip 2007, 19:24

czeher pisze:w sumie nie wiem kogo jeszcze zabraklo bo skaldu nie widzialem
Nie widziałem meczu, ale według tego co spekulowano Atletico zaczęło w takim składzie

-----------------Leo Franco----------------
Seitaridis------Pablo-----Eller-----Lopez
--------------------Luccin-------------------
Maxi-------------Maniche----------Petrov
------------Raul Garcia---------------------
------------------------Mista-----------------

Póżniej wszedł między innymi Jurado za Petrova. Nie wiem kto jeszcze grał :wink:

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lip 2007, 20:43

Dokładnie nie ma tutaj sensacji. Rok temu Villarreal został wyeliminowany przez słoweński Maribor.

Awatar użytkownika
MATEOZ
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 09 sie 2007, 19:27

Puchar INTERTOTO 2007 już zawsze będzie mi się kojarzył z popisem Legii w Wilnie. Aż przykro się robi gdy się na to patrzy...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lip 2008, 22:29

Warto wspomnieć iż niedawno Cracovia dopisała kolejny, już ostatni chwalebny rozdział do prastarej księgi polskich kompromitacji w Pucharze Intertoto ;P

W związku z reformą Platiniego od następnego sezonu nie będziemy rozgrywać już "Pucharu Lata" :)
Nasze wspomnienia z tych rozgrywek są raczej nieciekawe i chyba zawsze nam się będzie kojarzył z kompromitacjami kiedy to ulegaliśmy takim tuzom jak Szachtior, Varna czy Tobol 8)

Nie wiem jak u was, ale zawsze jak będzie wspominany Puchar Intertoto, to ta nazwa będzie wywoływała u mnie lekki uśmiech na twarzy :D

pzdr

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2008, 22:32

Bedzie cos w zamian za Puchar Intertoto? Jakies inne rozgrywki?

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 50

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 09 lip 2008, 23:02

Bedzie cos w zamian za Puchar Intertoto? Jakies inne rozgrywki?

Nie , ale te drużyny które w nim grały będą grać w el. P.UEFA. Przez to zwiększy się liczba rund eliminacji bodajże do czterech dokładnie nie pamiętam .... Trochę kijowo za to przepisy w LM będą od przyszłego roku obowiązywać z tymi słabszymi eliminacjami i mocniejszymi :roll:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lip 2008, 23:14

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”