Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 maja 2007, 9:27
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 maja 2007, 9:28
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 03 maja 2007, 9:31
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 maja 2007, 9:38
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 03 maja 2007, 9:39
A to Grimi chyba byłmete pisze:ja mam jedno pytanie widzial ktos tego chlopaka w jasnych wlosach w ciemnej kurtce ktory po meczu wbiegl na boisko razem z Paolo??czy to byl jego syn??bo radosc go rozpierala do wszytkich podlatywal i gratulowal
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 maja 2007, 9:56
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 maja 2007, 10:08
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 maja 2007, 10:18
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 03 maja 2007, 10:32
Nie wiem dokładnie czy wiem, o którego chłopaka Ci chodzi, ale wydaje mi się, że mówisz o Grimim. Najstarszy syn Paolo jest brunetem, więc nie sądzę, żeby to był Christian. Spotkałam się z wieloma pytaniami odnośnie właśnie tego czy to syn Paolo, ale myślę, że chodzi właśnie o Grimiego. Jego zdjęciemete pisze:ja mam jedno pytanie widzial ktos tego chlopaka w jasnych wlosach w ciemnej kurtce ktory po meczu wbiegl na boisko razem z Paolo??czy to byl jego syn??bo radosc go rozpierala do wszytkich podlatywal i gratulowal
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 maja 2007, 11:06
Nie słaby, ale uczyć się musi dużo szczególnie współpracyRossi pisze:Teraz się zaczną gadki jaki to Ronaldo słaby itp.....
Bardzo niedoceniany jest Oddo. Wg mnie jeden z lepszych transferów w ostatnim oknie w Europie. Wrzutki może jeszcze nie takie, ale i defensywa i ofensywa b.dobrze.Wogóle jeden z lepszych graczy Rossonero w drugiej części CLBabel pisze:Szkoda tylko, że Massimo wrzutki sie nie udawały.
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 maja 2007, 11:15
To chyba Ty sobie to tak wyczytałeś. Miałem na myśli cały sezon. Zresztą tajemnicą nie jest, że półfinał półfinałem ale ManUtd zdecydowanie lepiej i ładniej w tym sezonie gra w lidze. "Jedni piszą co chcą, drudzy nie" => "Jedni doczytują się tego czego chcą się doczytać, drudzy nie"Jarzinho pisze:guru pisze:Z całej wypowiedzi wynika co innego. Marrow brał pod uwagę cały sezon, nie tylko spotkania w LM
Poważnie Injac.
Wyczytałes to tak jak z w/w gwiazda, jakoś nei odniosłem takeigo wrażenia, jednak kazdy ma inne zdanie. Jedni pisza co chca drudzy nie.
guru pisze: A może Ty uważasz, ze Manchester w ogóle nie grał efektownie w tym sezonie...
Jeżeli tak twierdzisz jest to---> [']
Tak, bo światu można się pokazać tylko przez grę w LM? Przodownictwo i efektowna gra w jednej z najlepszych jeśli nie najlepszej lidze świata nie pozwala się pokazać bo ligą angielską interesują się tylko Anglicy? Podczas Gran Derbi oczy całego świata nie są skierowane na Santiago Bernabeu albo Camp Nou?Jarzinho pisze:Tak napisałem, brawobrawo
brawo
![]()
Mam sie domagac dowodów, czy po tym jak to napisze dyskusja okaże sie bezsensowna jak to stwierdziłes kiedyś. Po co komu dowody.
Wypowiedz wg. mnie odnosiła sie do LM, bo jak można pokazac sie całemu światu, chyba własnie poprzez grę w Lidze Mistrzów, z innej strony mozna miec inne zdanie.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 maja 2007, 11:20
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 maja 2007, 11:26
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 maja 2007, 11:33
Łukasz_ pisze:Mam nadzieje że zagramy w naszych czerwono-czarnych barwach bo są to nasze podstawowe barwy i w nich trzeba pisać historie
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 maja 2007, 13:40
No o tym to nie jestem przekonanyUchi_ pisze:Liverpool chyba jest mniej groźny bez Dudka .
Ajgor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio