Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 25 sie 2008, 18:39
Remik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 sie 2008, 0:29
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 sie 2008, 0:48
W komentarzach na onecie czy pod kompilacją o Messim na jutjubie. Strach wychodzić z domurkoeman pisze:ps - piwus widze kolejny raz postanowil sie napinac bez konmpletnego sensu. btw - polecam poczytac grozby kibicow wisly pisane gdzie sie tylko da.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 sie 2008, 13:22
Dzisiaj, 12:34
Niech nikomu, kto będzie zasiadał na sektorach Wisły nawet nie
śni się zakładać jakichkolwiek barw Barcelony. Będą one kasowane
a właściciele gonieni i "wypraszani" ze stadionu.
Amen.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 sie 2008, 14:21
Aha, czyli jak na forum Wisły ktoś pokaże, że nie ma mózgu to oznacza że wszyscy kibice Wisły tego mózgu nie mają, a jak jakiś kibic Barcelony pokaże że nie ma mózgu to oznacza że Barcelonie kibicują nie tylko dzieci które mają mokro w gaciach widząc jak Messi robi ruletę na jutjubie. Tok rozumowania prawdziwego tumana. Przypomnę że Ci z boixos nois też uważają się za kibiców Barcelony.rkoeman pisze:z forum kibicow wisly:
Dzisiaj, 12:34
Niech nikomu, kto będzie zasiadał na sektorach Wisły nawet nie
śni się zakładać jakichkolwiek barw Barcelony. Będą one kasowane
a właściciele gonieni i "wypraszani" ze stadionu.
Amen.
brawo! kibicujmy polskim zespolom! wzniesmy sie na ten poziom mentalny rodem spod budki z piwem
btw - tak piwusku. z kompilacji o messim bo barcelonie kibicuja same dzieci neostrady. na szczescie sa tacy ludzie jak ty! ktorzy ratuja honor polskiego kibicia
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 sie 2008, 14:32
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 sie 2008, 14:52
brawoWczoraj, 16:49
Prośba: NIECH NIKT NIE ZAKŁADA PEDALSKICH BARW BARCELONY,
jesteśmy ABG, nie jakieś przydupasy leszczy z Hiszpanii.
Lansiarze w barwach Barcy mogą tylko źle skończyć.
Proszę to wyraźnie zaakcentować w 1. poście.
Nie pozwólmy obrażać Wiślackich barw poprzez noszenie takich
szmat na naszych sektorach.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 sie 2008, 15:05
Co z tego że nie mają wstępu. To znaczy że już nie są kibicami Barcelony? Powiem więcej, są współ właścicielami tego kluburkoeman pisze:btw - boixos nois nie maja wstepu na stadion camp nou. to do postu brylancika wiec argument chybiony. jak widac mozna pozbyc sie buractwa ze stadionu?
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 sie 2008, 15:17
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 sie 2008, 15:25
Bzdura, absurd. Zapytaj Mentora czy nie da się chodzić w koszulce Barcelony.rkoeman pisze:to dlaczego w barcelonie czyli normalnym miescie mozna chodzic sobie w koszulce dowolnej druzyny i jakos nikt nikogo nie zaczepia?
Mam nadzieję, ze masz udokumentowane to zdjęciami, filmem, świadkami jak kibic Wisły obraża dziewczynkę. Nie masz, bo przeczytałeś czyjś komentarz na gazeta.pl, w którym ktoś nazwał dziewczynkę głupiąrkoeman pisze:dlaczego obrazaja jakas mala dziewczynke ktora moze pojsc na mecz barcelony pierwszy raz w zyciu razem ze swoim ojcem?
Jesteś wyrozumiały, ale podstawowe prawa logiki - na sektorach gospodarzy są gospodarze, nie goście.rkoeman pisze:jestem (choc ciezko mi to przychodzi) w stanie zrozumiec ze komus przeszkadza koszulka legii czy innej craxy. ale barcelony?
I tylko gdzieś w tle kołacze się pytanie: kto byłby półgłówkiem przychodząc na młyn Wisły w koszulce innego klubu?rkoeman pisze:co zlego w tym ze ktos mialby przyjsc w koszulce barcelony do sektora wisly? trzeba go straszyc bo klub nie umie sobie poradzic z polglowkami?
Projekcja - Beitar nie był obrażany, wręcz przeciwnie - napominano, by nie było żadnych tekstów anty, bo UEFA jest przewrażliwiona na punkcie mniejszości. Pokonaniem Barcelony nikt się nie jarał, większość z was - polskich kibiców Barcelony - miała to utwardzone w głowie jeszcze zanim przeczytało jakiekolwiek opinie. Jak przecyztało, to wy i tak swoje.rkoeman pisze:takiej zenady jak na forach kibicow wisly przed ta edycja ligi mistrzow jeszcze nie czytalem - najpierw obrazanie beitara, pozniej podjarka jak ograja barcelone, pozniej 'ale pokazalismy im jak sie kibicuja' az do jawnych pogrozek pisanych w necie.
Na pewno mieszkasz w Polsce...rkoeman pisze:]na szczescie poglowki zapominaja ze w necie nikt nie jest anonimowy i jezeli komus przyjdzie do glowy zabrac komus koszulke badz cos mu zrobic prokuratura sie tym zajmie
...czy też jesteś przedstawicielem innej cywilizacji, nie mającej pojęcia o życiu w tym kraju? Czy też Kraków leży w innej strefie geograficznej gdzieś między Afganistanem, Gruzją, Irakiem i Miastem Bogarkoeman pisze:mam tylko nadzieje ze ci dzielni kibice z krakowa nie zrobia krzywdy jakiemus malolatowi czy dziecku i jezeli koniecznie musza sie ponapinac zrobia to do kogos doroslego i duzego. i zrobia to normnalnie a nie z przewaga 1 do 10.
Szacunek. Na sektorze Barcelony to może do ciebie podejść pan policjant w kasku, tarczą i z gazem jak zaczniecie wyrywać krzesełkarkoeman pisze: jako socio wybieram sie na sektor gosci. [...] gwarantuje ze te wiekie netowe kozaczki do mnie nawet nie podejda mimo ze bede w koszulce barcelony.
rkoeman pisze:koniec buractwa [...] przyjezdza do Was wielki klub i powinniscie sie cieszyc ze mozecie sie czegos nauczyc [...] wszak krakow to intelektualna stolica polski. zapomnialem.. [...] polskie ciucmoki musza uskuteczniac napinke mimo ze graja z klubem ktory jest od nich lepszy o lata swietlne? [...]
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 sie 2008, 15:40
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 sie 2008, 15:49
Jednak żyjesz? Widziałeś żeby komuś w koszulce Realu stało się coś złego? Ja wspominam tylko i wyłącznie trochę piknikową atmosferę bo podobnie jak pewnie i dzisiaj będzie duży procent osób którzy na meczu są po raz pierwszy. Będzie można spotkać wielu panów w garniturach którzy dostali bilet od sponsorów.rkoeman pisze:bylem na stadionie wisly. chocby na meczu realu z wisla. kibicowalem realowi. ale ze mnie zly polak
To będziemy na tej samej trybunie. Tylko że ja będę za siatkąrkoeman pisze:jako socio wybieram sie na sektor gosci. boje sie tylko ze cos moze sie stac jakiemus dzieciakowi ktorego marzeniem jest zobaczenie meczu swojej ulubionej druzyny. a jakis sportowiec nie wytrzyma cisnienia.
Neostrada, misiu. Neostrada.rkoeman pisze:btw - dlaczego gdy legia grala z barcelona nikt sie nie napinal i nikt nikogo nie ganial za koszulki klubu w katalonii? ciekawi mnie to. nawet nikt nikomu nie grozil
Skoro byłeś na stadione Wisły to powienieś wiedzieć że nie ma takiej opcji jak pomylenie sektorów. Po prostu na inny nie wejdzieszrkoeman pisze: wiesz ze w krakowie jest wielu ludzi z katalonii i moga niechcecy wejsc na zly sektor i miec problemy? mimo ze nikomu nie zawinili. chca zobaczyc dobry mecz - najlepszej polskiej druzyny z barcelona. co w tym zlego?
rkoeman pisze:ja wiem ze wiekszosc kibicow to normalni ludzie. ktorzy nie robia nic zlego. wielu znam i mam z nimi kontakt. z kilkoma napije sie po meczu piwa. niestety za zenujace rzeczy odpowiada zawsze mniejszosc ludzi przy biernej postawie pozostalych. szkoda. szkoda ze niektorzy koniecznie chca popsuc pilkarskie swieto i mozliwosc obejrzenia niezlej druzyny z niezlej ligi
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 26 sie 2008, 16:19
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 26 sie 2008, 16:29
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2008, 19:57
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio