Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 13

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto jest faworytem LM?

Manchester City
8
19%
Bayern
3
7%
Real
6
14%
PSG
3
7%
Manchester United
3
7%
Barcelona
2
5%
Atletico
1
2%
Inter Mediolan
9
21%
AC Milan
3
7%
Napoli
0
Brak głosów
RB Lipsk
0
Brak głosów
Borussia Dortmund
0
Brak głosów
FC Porto
0
Brak głosów
Benfica
0
Brak głosów
Lazio
2
5%
Ktoś inny
3
7%
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 15:38

DeViL DaM pisze:
Mona_ pisze:Czyzby w tym roku w finale LM nie spotkaly sie dwa wielkie zespoly :P
Marzy mi się aby Liverpool obronił zdobyte trofeum, ale zdaje sobie sprawe, ze bedzie to bardzo, bardzo trudne :roll: .
Tak wiec obstawiam, ze bedzie to Chelsea lub Juvetus. Uwazam jednak, że o naszych typach mozemy mówić wyłacznie jako o przypuszczeniach bo przeciez dwa razy z rzedu LM wygraly zespoly, ktore nie byly zaliczane do grona faworytow. Moze i w tym roku pojaiw sie jakis czarny kon 8)
Wypluj to slowo!! nie moze byc juz czarnego konia!! ja ne chce!! w tym sezonie maja sie spotkac SUPER MOCARSTWA W FINALE!! czyli JUVE I MANU!! to by bylo widowisko!! moze powtorka z 99r? :D o boze to bylo by piekne :) :twisted:

Racja Devil_Dam to jest Liga Mistrzów, a nie liga leszków. Ma byc finał Manchester United - Juventus Turyn!!! :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 lip 2005, 15:39

Według mnie największe szanse ma Chelsea :( pozniej oczywiście Juventus :twisted: (wkoncu musza to zrobic :!: )

Najchętniej obejżał bym 3 finały

:arrow: Juventus - ManU
:arrow: Juventus - Milan
:arrow: Juventus - Barcelona

FORZA GRANDE JUVE
Ostatnio zmieniony 15 lip 2005, 15:40 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 15:40

A ja niechce ginału z 99r. Nie marzy mi sie finał Juve- ManU. Mam juz dosc dreszczowców(patrz. L'pool-Milan). Mi sie marzy ManU-Rosenborg :lol: :lol: :lol: .ŻART. :wink: . Chcialbym żeby MU znowu wygrało LM w jakims pięknym finale ale jesli dojdą do półfinału i odpadną mi to osobiscie wystarczy. W tej chwili najważniejsza jest Premiership.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 15 lip 2005, 15:47

radekutd pisze: Racja Devil_Dam to jest Liga Mistrzów, a nie liga leszków. Ma byc finał Manchester United - Juventus Turyn!!! :wink:

Pozdrawia
Liga leszków :lol: kogo tu naszywasz leszkiem? Wiem co znaczy miec bzika na punkcie jakiegos klubu, no ale bez przesady :roll:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 15:57

Mona_ pisze:
radekutd pisze: Racja Devil_Dam to jest Liga Mistrzów, a nie liga leszków. Ma byc finał Manchester United - Juventus Turyn!!! :wink:

Pozdrawia
Liga leszków :lol: kogo tu naszywasz leszkiem? Wiem co znaczy miec bzika na punkcie jakiegos klubu, no ale bez przesady :roll:
ehhhhh..... wedlug mnie przyszedl juz czas aby LM wygral wielki klub a nie jakies "leszki" bo za takich uwazam PORTO I LIVERPOOL!! wedlug mnie wygrana w finale z milanem to byla jakas opacznosc BOSKA! :twisted: mimo wszystko SZACUNECZEK!! :)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 15 lip 2005, 16:02

beckhs pisze:Manchester United. Czerwone Diably dokonaly wielkich wzmocnien i nadchodzacy rok, bedzie rokiem RED DEVILS :twisted: :twisted: :twisted:
Wielkich wzmocnień :?: :shock:
Może się wzmocnili, ale jakiś wielkich transferów to nie widze :?

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 15 lip 2005, 16:04

DeViL DaM pisze:
Mona_ pisze:

Pozdrawia
ehhhhh..... wedlug mnie przyszedl juz czas aby LM wygral wielki klub a nie jakies "leszki" bo za takich uwazam PORTO I LIVERPOOL!! wedlug mnie wygrana w finale z milanem to byla jakas opacznosc BOSKA! :twisted: mimo wszystko SZACUNECZEK!! :)
A dlaczego twoim zdaniem Manchester United to wielki klub? Supermocartswo? Bo co zdobyli 15 mistrzostw Anglii? "jakies leszki" to mozesz powiedziec o Chester a nie o klubie takim jak Liverpool :/

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 16:09

A dlaczego twoim zdaniem Manchester United to wielki klub? Supermocartswo? Bo co zdobyli 15 mistrzostw Anglii? "jakies leszki" to mozesz powiedziec o Chester a nie o klubie takim jak Liverpool :/
no na chwile obecna dla mnie Liverpool nie jest supermocarstwem, kiedys to oni byli!! W latach 80-tych!! tera dla mnie to oni sa tylko dobrym klubem!! i nie chce zeby obronili LM bo nie chce powtorki z poprzednich dwoch lat gdzie wygrywaly zespoly praktycznie przez nikogo nie obstawiane i nie chce jescze dlatego bo lepiej by nadal nikt nie obronil tytul bo to sprawia ze sa ciekawsze rozgrywki :)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:12

Kamilo pisze:
beckhs pisze:Manchester United. Czerwone Diably dokonaly wielkich wzmocnien i nadchodzacy rok, bedzie rokiem RED DEVILS :twisted: :twisted: :twisted:
Edwin van der Sar i Park J.S. są wielkimi wzmocnieniami. Wkrótce zapewme Michael Ballack i jeszcze jakieś jeden klasowy pomocnik trafi na Old Trafford. Ty się lepiej martw o wzmocnienia Bayernu i zapełnienie luki po Michaelu Ballacku. :twisted: Devil_Dam troche przesadził nazywając Liverpool leszkami. No, ale co by nie mówic United wygrało z nimi dwa mecze w poprzednim sezonie. Jednak chyba nikt raz jeszcze nie chce oglądac finału Ligi Mistrzów, w którym tryumfują drużyny pokroju: porto, monaco, rosenborg.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 16:15

Kamilo pisze:
A moze Bayern dokonał jakis wielkich transferów :?: :lol:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 16:18

Kamilo pisze:
ej stary Ty sie martw o swoj BAYERN bo niedlugo odejdzie od was BALLACK!! a gdzie odejdzie? DO MAN UNITED!! :twisted:

Awatar użytkownika
LFC FAN
Trampkarz
Trampkarz

MAN UTD to wałki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 16:19

manchester będzie błagał o litość swoich przeciwników
LIVERPOOL będzie rządził 8)

radekutd

Re: MAN UTD to wałki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 16:22

LFC FAN pisze:manchester będzie błagał o litość swoich przeciwników
Buahahaha!!!! Swoją hiszpańską grą to możecie walczyc z Charltonem Athletics w Anglii!!! Wcześniej coż za wspaniała solidarnośc najlepszych Fanów najlepszego Manchesteru United :wink: :twisted: .

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Re: MAN UTD to wałki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 15 lip 2005, 16:23

LFC FAN pisze:manchester będzie błagał o litość swoich przeciwników
chciales powiedziec ze przeciwnicy beda blagac o litosc MANCHESTER!! :twisted: 8)

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 15 lip 2005, 16:26

Mam nadzieje ze bedzie to Real :roll: , choc raczej bedzie jak bylo, a bylo nieciekawie 8) ...
Obiektywnie patrzac to Chelsea :? (JEZU OBY NIE !!), lub Juve (patrz obok)

No i inter moze zamieszac mam nadzieje ze jesli nie Blancos to chociaz niech beda to ONI :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”