Post Wyświetl pojedynczy post autor: RLG » 25 kwie 2018, 0:29
RLG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 25 kwie 2018, 1:45
Tylko bądźmy uczciwi - gdyby Salah zagrał taki sezon gdy Złotą Piłkę dostawali Weah, Rivaldo (który wygrał tylko ligę wtedy), Figo, Nedved, Owen czy Szewczenko - to by ten plebiscyt zapewne wygrał, albo miałby dużą na to szansę. Oczywiście to wspaniali piłkarze, tyle że Salah robi autentycznie absurdalne cyfry ze świetnymi wynikami, bo nie oszukujmy się, ten finał LM najprawdopodobniej klepną.Morrow pisze: Salah jest doskonały ale zastanawia mnie na ile jego wielkość jest związana z syndromem Kloppa i taktyką Niemca. Tak jak w Liverpoolu ustawienie i niuanse taktyczne eksponują jego atuty, co skrzętnie wykorzystuje, tak np. jestem pewny, że u takiego Mourinho, już tak różowo by nie było. W BVB tacy Kagawa czy Sahin także wyglądali na kosmitów, o Goetze nie wspominam, bo go złożyły problemy zdrowotne ale on też w Bayernie nigdy nie był tak dobry jak w Dortmundzie. Jakimś wyjątkiem jest tu Lewy i nie mam wątpliwości, że Salah poszedłby pewnie tą ścieżką, bo on już wcześniej w Romie udowadniał swoją klasę. Pytanie czy w innym klubie byłby równie dobry.
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 25 kwie 2018, 9:34
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 kwie 2018, 9:34
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 25 kwie 2018, 14:32
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 25 kwie 2018, 14:38
Salah strzelił 40 procent bramek Liverpoolu w lidze. To poziom Van Persiego z tego kosmicznego sezonu w Arsenalu czy obecnego Kane'a, tyle że on to robi jako skrzydłowy.czarny samael pisze: Morrowowi raczej chodziło o to, że Klopp gra piłkę na wskroś ofensywną, nawet kosztem braków w ustawieniu obronnym, czego inni trenerzy z czołówki nie stosują. Ani u Conte, ani u Allegriego, ani u Mourinho, ani u Simeone gra zespołu by tak nie wyglądała i tu pojawia się pytanie, czy Salah nadal kręciłby takie staty.
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 25 kwie 2018, 14:39
Ok, ale jak to zmienia to co napisałem?Bernabeu pisze:Salah strzelił 40 procent bramek Liverpoolu w lidze. To poziom Van Persiego z tego kosmicznego sezonu w Arsenalu czy obecnego Kane'a, tyle że on to robi jako skrzydłowy.czarny samael pisze: Morrowowi raczej chodziło o to, że Klopp gra piłkę na wskroś ofensywną, nawet kosztem braków w ustawieniu obronnym, czego inni trenerzy z czołówki nie stosują. Ani u Conte, ani u Allegriego, ani u Mourinho, ani u Simeone gra zespołu by tak nie wyglądała i tu pojawia się pytanie, czy Salah nadal kręciłby takie staty.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 25 kwie 2018, 14:52
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 kwie 2018, 15:04
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 25 kwie 2018, 15:10
Skąd pomysł, że Klopp może trafić do Realu? Wygląda na to, że on się dobrze czuje w Liverpoolu, a po sezonie gdzie są już o włos od finału Ligi Mistrzów, a kto wie czy nie skończą z tytułem, nikt go stamtąd nie wyrzuci. Na chwilę obecną wygląda to tak, że Real go może cmoknąć w pompkę.
Wojtekb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 25 kwie 2018, 15:16
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 25 kwie 2018, 18:03
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 kwie 2018, 19:27

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 25 kwie 2018, 19:40
masacra

Rojiblanco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl