Grupa A 2006/07 (Champions League) - Strona 13

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
The Game
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 22 lis 2006, 20:55

....0-1 dla barcy :D:D:D:D:D:D
Slabo ostatnio sie spisujacy Giuly :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 22 lis 2006, 20:56

Meczetinio pisze:barca zremisuje(tak bym chciał) ale nie sądze aby tak było

King_of_CKM pisze:Barca bedzie miala ciężko z Levskim,ogólnie to mam nadzieje,że polegną ,mało realne ale może zdarzy sie niespodzianka takiego kalibru

No i sami widzicie jak to sie dla was nieprzyjemnie potoczy :( Przykre :o

Wyjściowy skład Barcy: Victor Valdes; Zambrotta, Marquez, Puyol, Sylvinho; Motta, Deco, Iniesta; Giuly, Gudjohnsen, Ronaldinho

A tak przy okazji: Gooool!! Gol del Giuly :shock:

VeB

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 22 lis 2006, 21:45

1:0 dla Barcy po pierwszej połowie, raczej nudnej. Na dodatek posiadanie piłki :shock: zaskakujące. Chyba było 54% - 46% dla Levskiego, ale większość i to zdecydowana tego czasu była na połowie Levskiego. Chelsea sie podkłada :?: :D a niech i przegra i później z Levskim i to wysoko to może nie wyjdzie :D

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lis 2006, 2:49

krzychu212 pisze:Chelsea sie podkłada Question Very Happy

Na to wyglada. Meczu nie ogladalem, wiec nie moge tak stwierdzac pochopnie, ale to bylo do przewidzenia. Mourinho juz o to zadbal :]
Barca wygrywa planowo 2:0 :] Guily strzelil pierwsza bramke. Jak zagral w meczu to nie wiem bo poprostu go nie widzialem. Z pewnych zrodel slyszalem o jego tragicznej grze w poprzednich spotkaniach, ciekawe jak to wygladalo dzisiaj. Bramke strzelil i... tu prosze o pomoc kibicow Barcy :]

Odnosnie meczu pomiedzy Barca a Werderem to jestem realista ( nie Madritista :P ) Barca wygra mecz, wkoncu graja na Camp Nou. Werderowi wystarczy remis, ale watpie by to spotkanie sie zakonczylo tak samo jak pierwsze. :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lis 2006, 6:50

Meczetinio :P
Myslałem, ze pilkarze Chelsea to profesjonalisci, bo po trenerze od dawna tego trudno bło oczekiwac. Ogolnie mecz wygladał ze strony Londynczyków "patrz pilka, uciekamy :!: " Dzieki temu mamy przynajmniej swietnie sie zapowiadajacy mecz na CN.

Barcelona dziasiaj zagrął bardzo przecietnie. Mecz wygladał tak jakby nikomu nic sie nie chciało grać. Barcelona szybko strzeliła bramke i uznała, ze sprawa jest załatwiona. Katastrofalnie zaprezentował sie Gudi. Mecz w jego wykonaniu to jedno wielkie nieporozumienie, wyglada na to, ze wrocił do wczesniejszej dyspozycji, a szkoda, bo mecz z Mallorca był zawiastune lepszej formy. Iniesta poraz kolejny stanał na wysokosci zadnaia, podobnie Deco. Pierwsza bramka poszła prawa flanka :arrow: wreszcie cos pokazął Zambrotta, a strzelił Ludo, ktory zagrał troszke lepiej niz wczesniej. Reszta bez wiekszego hurra-optymizmu. Jednak czego mozna było sie spodziewac po meczu, ktory był czysta formalnoscia. Cieszy przełamanie sie Iniesty, który powoli zaczyna strzelac regularnie bramki. 8)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 lis 2006, 12:05

Bedzie ciekawie w nastepnej kolejce na Camp Nou 8). Werder zagral wczoraj dobre spotkanie i osiagnal znakomity wynik. Mimo iz w ostatnich spotkaniach Bundesligi Bremenczycy prezentowali sie marnie i slabo punktowali, mecz z Chelsea naprawde im wyszedl. Bardzo ciesze sie z faktu, ze Werder jest nadal w grze. Teraz 'tylko' nie mozna przegrac w Hiszpanii a podopieczni Schaafa zapewania sobie awans do dalszej fazy CL. W zespole Niemcow najlepszy byl chyba Diego. Nie tracil glupio pilek, potrafil rozegrac czy tez uderzyc na bramke. Pochwalic nalezy takze obrone i bramkarza, ktorzy nie dopuscili do utraty gola, chociaz nie raz bylo do tego blisko :roll:. Tak trzymac Werder, mam nadzieje, ze Bayern nie bedzie jedyna niemiecka druzyna w 2. rundzie Ligi Mistrzow :spoko:.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 lis 2006, 12:24

Warto zwrócić uwagę na to, że skuteczność Chelsea w meczu z Werderem była tragiczna. The Blues spokojnie mogli ten mecz wygrać tak więc nie powiedziałbym, że Werder zagrał bardzo dobrze.

Giuly zagrał przeciętnie, ale strzelił gola. Generalnie graliśmy na stojąco i widać było, że chcą wygrać minimalnym nakładem sił. Gudi niestety ['] Wczoraj cholera mnie brała jak patrzyłem na jego marnowane sytuacje. Okazji do strzelenie bramek mieliśmy więcej, ale to bez znaczenia. Dinho pokazał kilka fajnych zagrań (kompilatorzy pewnie mają już uciechę), ale ogólnie też grał na 'pół gwizdka'.

Chcę widzieć Ezquerro zamiast Ludo w pierwszym składzie.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 lis 2006, 14:46

No cóż sytuacja piekielnie ciekawa i na pewno idę do pubu na Barca - Werder (o ile go puszczą). Pojawiły sie plotki jeszcze przed meczem, że Mourinho podłoży się Werderowi, aby Blaugrana nie mogła wyjść z grupy. Czy wczorajsza porażka to potwierdzenie tych słów? Na pewno Werder jest ciekawym i dobrym zespołem zdolnym do pokonywania największych w Europie. Chelsea miała swoje szanse jak strzał Ballacka w pierwszej połowie, groźne uderzenie Szewczenki z wolnego. Nie zagrali na pewno z pełnym zaangażowaniem, w drugiej połowie cisnęli ale to nie wystarczyło. Moim zdaniem nie podłożyli się, choć nie walczyli do końca choćby o punkt. Barca stoi w trudnej/łatwej sytuacji. Trudnej, bo pewnie kibice Barcy denerwują się o wygraną, a zdrugiej strony nie wyobrażam sobie żeby nie wygrali tego meczu. To za silna i za dobra ekipa.

Idę na mecz i nie ukrywam, że liczę na Werder (pamiętacie dwa lata temu jak upokorzyli Valencię, ówczesnego mistrza który także musiał wygrać?). Uznam jednak za cud ewentualny awans Bremeńczyków.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 23 lis 2006, 17:34

ja też licze na werder bo jak juz pisałem barca musi poznać gorzki smak przegranej oba zespoły zasłuzyły na awans do finałów bo nie dały sie ponownie pobić chelsea a co do skutecznosci smerfów to mam nadzieje ze utrzyma sie na tym pozoimie(bądż zmaleje) do meczu z MU

zapraszam do lektury regulaminu 2WP // fieldy

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lis 2006, 18:36

Messi E2 Ronaldinho pisze:Meczetinio :P
Myslałem, ze pilkarze Chelsea to profesjonalisci, bo po trenerze od dawna tego trudno bło oczekiwac. Ogolnie mecz wygladał ze strony Londynczyków "patrz pilka, uciekamy :!: " Dzieki temu mamy przynajmniej swietnie sie zapowiadajacy mecz na CN.
Szczerze mówiąc nie odniosłem takiego wrażenia. Ostatnie 10 minut to była obrona Częstochowy ze strony Werderu. Naprawdę, nie widziałem niczego nieprofesjonalnego w postawie Londyńczyków. Przecież gdyby nie Wiese to Chelsea mogłaby wygrać ten mecz i 3-1 albo 4-1.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 23 lis 2006, 20:13

Cris7 pisze:Przecież gdyby nie Wiese to Chelsea mogłaby wygrać ten mecz i 3-1 albo 4-1.
polemizowalbym. Mecz byl kiepski. Tak naprawde to Chelsea byla wyjatkowa slaba, niz Werder byl dobry. Te sytuacje co stworzyla sobie ekipa Mourinho nie byly wcale klarowne. Chelsea zagrala tak, zeby ich nie posadzono o podkladanie sie , a rownoczesnie tak, zeby Werder wygral.
Ale nie ma co gadac. Brema jest w slabej formie i na Camp Nou dostanie lanie.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 23 lis 2006, 20:19

Cris7 pisze:Szczerze mówiąc nie odniosłem takiego wrażenia. Ostatnie 10 minut to była obrona Częstochowy ze strony Werderu. Naprawdę, nie widziałem niczego nieprofesjonalnego w postawie Londyńczyków. Przecież gdyby nie Wiese to Chelsea mogłaby wygrać ten mecz i 3-1 albo 4-1.
oni sa profesjonalistami bo "gnietli" werder prawie cały mecz jak sam napisałes MOGLI wygrać nawet 4-1 ale jednak nie wygrali tzn są profesjonalistami ale brakło im skutecznosci (no i jak to jest w futbolu troche farta)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 lis 2006, 0:10

Berik pisze:Chelsea zagrala tak, zeby ich nie posadzono o podkladanie sie , a rownoczesnie tak, zeby Werder wygral.
Oczywiście. Powiedz mi na jakiej podstawie tak wnioskujesz? Bo nie stworzyli wg Ciebie żadnej klarownej sytuacji? (choć moim zdaniem kilka było, ale ich nie wykorzystali. Barca np. też nie wykorzystuje wszystkich, jakie stworzy). Czy może po prostu twierdzisz tak dlatego, że Werder wygrał, choć tego bardzo nie chciałeś? :>

Ale idąc Twim tokiem myślenia, stwierdzę sobie: FC Barcelona na Stamford Bridge w Londynie zagrała tak, zeby ich nie posadzono o podkladanie sie , a rownoczesnie tak, zeby Chelsea wygrala.

:angry: :angry: :angry:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 lis 2006, 14:13

Jakos mi sie nie chce wierzyc, ze Mourinho chcial wygrac ten mecz. Pare sytuacji mieli, ale raczej nie takich 100% z szansa na bramke. Ja nie widzialem w graczach Chelsea nastawienia, zeby wygrac. W sumie gdybym byl na ich miejscu to bym sie podlozyl jeszcze bardziej.
kama_reda pisze:C Barcelona na Stamford Bridge w Londynie zagrała tak, zeby ich nie posadzono o podkladanie sie
a komu mieli sie podlozyc?jakie by czerpali z tego korzysci oni(Barca) lub inny zespol mogacy zaszkodzic w awansie Londynczykom?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lis 2006, 14:19

Berik pisze:Ja nie widzialem w graczach Chelsea nastawienia, zeby wygrac.
To może źle oglądałeś bo ja w sumie widziałem ich sporą przewagę. Inna sprawa, że Sheva gra beznadziejnie. W meczu z Barceloną też tak grał. Podkładał się?

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”