Slabo ostatnio sie spisujacy Giuly
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 22 lis 2006, 20:55
The Game

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 22 lis 2006, 20:56
Meczetinio pisze:barca zremisuje(tak bym chciał) ale nie sądze aby tak było
King_of_CKM pisze:Barca bedzie miala ciężko z Levskim,ogólnie to mam nadzieje,że polegną ,mało realne ale może zdarzy sie niespodzianka takiego kalibru
Dratinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 22 lis 2006, 21:45
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lis 2006, 2:49
krzychu212 pisze:Chelsea sie podkłada Question Very Happy
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lis 2006, 6:50
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 lis 2006, 12:05
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 lis 2006, 12:24
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 lis 2006, 14:46
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 23 lis 2006, 17:34
Meczetinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lis 2006, 18:36
Szczerze mówiąc nie odniosłem takiego wrażenia. Ostatnie 10 minut to była obrona Częstochowy ze strony Werderu. Naprawdę, nie widziałem niczego nieprofesjonalnego w postawie Londyńczyków. Przecież gdyby nie Wiese to Chelsea mogłaby wygrać ten mecz i 3-1 albo 4-1.Messi E2 Ronaldinho pisze:Meczetinio![]()
Myslałem, ze pilkarze Chelsea to profesjonalisci, bo po trenerze od dawna tego trudno bło oczekiwac. Ogolnie mecz wygladał ze strony Londynczyków "patrz pilka, uciekamy" Dzieki temu mamy przynajmniej swietnie sie zapowiadajacy mecz na CN.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 23 lis 2006, 20:13
polemizowalbym. Mecz byl kiepski. Tak naprawde to Chelsea byla wyjatkowa slaba, niz Werder byl dobry. Te sytuacje co stworzyla sobie ekipa Mourinho nie byly wcale klarowne. Chelsea zagrala tak, zeby ich nie posadzono o podkladanie sie , a rownoczesnie tak, zeby Werder wygral.Cris7 pisze:Przecież gdyby nie Wiese to Chelsea mogłaby wygrać ten mecz i 3-1 albo 4-1.
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 23 lis 2006, 20:19
oni sa profesjonalistami bo "gnietli" werder prawie cały mecz jak sam napisałes MOGLI wygrać nawet 4-1 ale jednak nie wygrali tzn są profesjonalistami ale brakło im skutecznosci (no i jak to jest w futbolu troche farta)Cris7 pisze:Szczerze mówiąc nie odniosłem takiego wrażenia. Ostatnie 10 minut to była obrona Częstochowy ze strony Werderu. Naprawdę, nie widziałem niczego nieprofesjonalnego w postawie Londyńczyków. Przecież gdyby nie Wiese to Chelsea mogłaby wygrać ten mecz i 3-1 albo 4-1.
Meczetinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 lis 2006, 0:10
Oczywiście. Powiedz mi na jakiej podstawie tak wnioskujesz? Bo nie stworzyli wg Ciebie żadnej klarownej sytuacji? (choć moim zdaniem kilka było, ale ich nie wykorzystali. Barca np. też nie wykorzystuje wszystkich, jakie stworzy). Czy może po prostu twierdzisz tak dlatego, że Werder wygrał, choć tego bardzo nie chciałeś?Berik pisze:Chelsea zagrala tak, zeby ich nie posadzono o podkladanie sie , a rownoczesnie tak, zeby Werder wygral.
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 lis 2006, 14:13
a komu mieli sie podlozyc?jakie by czerpali z tego korzysci oni(Barca) lub inny zespol mogacy zaszkodzic w awansie Londynczykom?kama_reda pisze:C Barcelona na Stamford Bridge w Londynie zagrała tak, zeby ich nie posadzono o podkladanie sie
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lis 2006, 14:19
To może źle oglądałeś bo ja w sumie widziałem ich sporą przewagę. Inna sprawa, że Sheva gra beznadziejnie. W meczu z Barceloną też tak grał. Podkładał się?Berik pisze:Ja nie widzialem w graczach Chelsea nastawienia, zeby wygrac.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio