Dobra znawco piłki będę oddawał Ci hołd,tak wiem,Ibrahimovic jest świetny,nie będę dyskutował,ponieważ narażam się na zniewage z twej strony, poniewaz nie obejrzałem fenomenalnych,cudownych,pięknych,zawsze emocjonująych i bajcznie atrakcyjnych dla kibica 17 meczó Interu w LM i Serie A.Rozumiem,że Ty dzięki swojemu nadzywczajnemu intelektowi odnalazłeś w nich niesamowity kunszt Zlatana,rozumiem,że od napstnika NIE OCZEKUJEMY GOLI,po co gole?Do czego one komu potrzebne?Niestety mylisz się mój drogi w tym,że nie widziałem żadnego meczu Interu,ale dobra pozostańmy przy twojej wersji JEST LEPSZASero pisze:O tak Adriano to naprawde silny punkt. Jeśli chcesz znać prawdę to mało kto w niego wierzy. Może się kiedyś przebudzi, natomiast niewiadomo czy jeszcze w Interze. Teraz powiedz ile widziałeś spotkań Interu w tym sezonie ? bo w tej chwili ty wzbudzasz uśmiesz politowania pisząc, że Ibra musi się przebudzić. Ale cóż łatwiej przeczytać sobie jedną opinię jednego z fanów i pisać głupoty.
Co do Adriano się zgadzam,może sięprzebudzi ze snu zimowego(ale to już chyba nie tylko zima tylo jeszcze jesień była jakoś,lato,wiosna...hmmmm....no cóz)
Skąd ten brak wiary w Adriano?Ile on bierze co tydzień z kasy klubu?100 tys euro?Przecież powinien dobrze grać....kompletny brak logiki,hehehehehhe