LM: Chelsea Londyn - FC Barcelona 22 II 2006 - Strona 15

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 mar 2006, 17:17

berik pisze:
Bienias pisze:Zico_FCI napisał:
Bienias napisał:
W piatek jest losowanie i mam nadzieje ze nie trafimy na wyzej wymienione druzyny.

Chyba jednak nie w ten piątek Surprised

Chyba 10 to piatek Rolling Eyes
Ale Inter z Ajaxem graja dopiero za tydzien wiec nie losowanie chyba by nie bylo mozliwe :wink:
To juz nie jest smieszne jak kolejna osoba nie zna sie a dalej sie upiera przy swoim.
Co z tego ze inter-ajax jest za tydzien? mozna chyba losowac nie sadzisz?
Oficjalny termin uefa CL to 10.03.2006

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2006, 18:25

Gomez pisze:trzezwy bylem a oczy mam dobre...na komisji tak stwierdzili...dla mnie Gio kopnal Terrego ktory jak w takich sytuacjach prawo nakazuje, wywrocil sie i troszke teatralnie zwijal sie z bolu...
z całym szczunkiem - ale pieprzysz banialuki
nie było kontaktu pomiedzy piłkarzami.
Karny z kapelusza. Dziwiw się, ze piszesz takie rzeczy - to, że karnego nie powinno byc wydaje się byc oczywiste, nawet Szpakowski to zauważył :roll:
Bienias pisze:To juz nie jest smieszne jak kolejna osoba nie zna sie a dalej sie upiera przy swoim.
Co z tego ze inter-ajax jest za tydzien? mozna chyba losowac nie sadzisz?
Oficjalny termin uefa CL to 10.03.2006
dokładnie, wylosują np Arsenal [licze, ze awansujemy] to będzie wygladało tak :
Inter/Ajax - Arsenal :wink:
można losowac - pozwalam :D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 mar 2006, 22:58

A ja wole Barcelona-Arsenal. Niech Henry poczuje atmosfere CN i pozna swoich przyszlych kibicow :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 mar 2006, 23:04

Gomez pisze:trzezwy bylem a oczy mam dobre...na komisji tak stwierdzili...dla mnie Gio kopnal Terrego ktory jak w takich sytuacjach prawo nakazuje, wywrocil sie i troszke teatralnie zwijal sie z bolu...
No to jednak takie średnio dobre te oczy. Gio nie kopnął Terry'ego. Trafił za to piłkę. Tyle. Powtórki jednoznacznie to potwierdzają.
Bienias pisze:A ja wole Barcelona-Arsenal. Niech Henry poczuje atmosfere CN i pozna swoich przyszlych kibicow
W sumie prawidłowe podejście :wink: Henry kopiąc dzisiaj Ikera pokazał, że ciągnie go do Barcy :lol:

Awatar użytkownika
Fernando
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 09 mar 2006, 1:22

Bienias pisze:A ja wole Barcelona-Arsenal. Niech Henry poczuje atmosfere CN i pozna swoich przyszlych kibicow.
Prawde mowiac, to ciezko mi sobie wyobrazic takich graczy jak Ronaldinho i Henry w jednej druzynie. To co pokazali obaj pilkarze w ostatniej kolejce LM trudno jest opisac slowami. Wirtuozja, bajeczna technika, ogromny przeglad pola oraz duza precyzja to tylko niektore cechy, z ich szerokiego wachlarza umiejetnosc. Zarowno Ronaldinho, jak i Henry to liderzy swoich druzyn, to glownie na nich opiera sie gra Barcy i Arsenalu. Transfer "Titiego" do Katalonii bylby ogromnym oslabieniem Kanonierow, ale i gigantycznym wzmocnieniem Blaugrany. Z jednej strony Ronni z drugiej Thierry, do tego bramkostrzelny Eto'o i przebojowy Messi, sila razenia niebywala. Jesli w tym sezonie Barcy nie wygra LM, to w nastepnym, majac w szeregach Henry'ego raczej na pewno zdobedzie wymarzony tytul.

Czterech MEGA CRACKOW w jednej druzynie, cos niesamowitego:
Obrazek Obrazek

A do tego dochodzi jeszcze super duet pomocnikow:
Obrazek Obrazek

To bylby chyba najsilniejszy sklad Barcy, w calej historii klubu. :wink:

Sandro Rosell powiedzial kiedys takie slowa: "W Barcelonie gralo wielu swietnych pilkarzy, ale zaden z nich, nie gral na tak wysokim poziomie jak Ronaldinho". Jesli dodamy do tego pozostale gwiazdy Blaugrany i ewentualne przyjscie Henry'ego, to mamy przed oczym nowy (wedlug mnie rowniez lepszy) "Dream Team". :wink:

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”