Spoko, jakoś pierwszy przyszles mi do głowy.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 lut 2023, 21:30
Ja miałem wyjebane w weryfikowanie tego o czym napisałem, ale clonciu musiał się dowartościować
Tomusmc
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 lut 2023, 21:36
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 09 lut 2023, 21:36
Ale spoko, pokopiemy w superlidze. Wy z league one, my z Serie c. Ważne że się hajs będzie zgadzał
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 lut 2023, 21:54
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 09 lut 2023, 22:01
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 10 lut 2023, 0:51
No przecież pisałem Wam, że w tym roku wygrają Obywatele. I w odróżnieniu od tego tweeterowego konta, mam sprawdzalność z trzech ostatnich lat 3/3.
Przyszedłeś!
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 10 lut 2023, 2:36
Nie rozumiem takiego toku myślenia. Co to znaczy olać ligę, żeby skupić się na Lidze Mistrzów? Formę buduje się z meczu na mecz, a najczęściej gra się w lidze krajowej. Nic nie daje pewności wygrania meczu, ale jeśli z tygodnia na tydzień poprawiasz się i wypracowujesz kolejne skuteczne schematy, to zwiększasz swoje szanse. Potem przekłada się to na Ligę Mistrzów. Co to jest za strategia „oleję i przegram mecze z southamptonami i innymi nottinghamami, to wygram z Realem w półfinale”? Po prostu coś się pogorszyło, więc nie są już taką maszynką jak sezon temu. Ot cała filozofia.
Quercus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 10 lut 2023, 2:54
Bo nie ma czegoś takiego, ligę się olewa w kontekście LM co najwyżej wtedy jak się ją przegrało, trzeba byłoby być skończonym idiotą, znając specyfikę Ligi Mistrzów, żeby wyjść przed sezonem z założenia "odpuszczam sobie ligę, gdzie jestem głównym faworytem, żeby zwiększyć szanse na wygranie LM, gdzie moje szanse to 1/6 czy 1 do 7 w loteryjnej formule". Za to rzeczywiście jak City będzie dalej grać taką kaszanę to w marcu możliwe, że będą mogli "odpuścić" ligę i porotować składem, ale to zawsze jest skutek słabej gry, a nie jej przyczyna.
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 lut 2023, 8:52
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 10 lut 2023, 9:11
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 10 lut 2023, 11:07
Błądzisz. Wszystkie odebrane puchary za zwycięstwo w LM przez City UEFA ma przekazać Arsenalowi
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 lut 2023, 12:53
Arsenal nie przyjmuje, umieszczamy w gablotkach tylko uczciwie wywalczone trofearyba_82 pisze:Błądzisz. Wszystkie odebrane puchary za zwycięstwo w LM przez City UEFA ma przekazać Arsenalowi
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 10 lut 2023, 14:20
Tak, tylko ile już razy widziałem że zespół bez formy w lidze krajowej, w LM gra jak z nut.Quercus pisze: ↑10 lut 2023, 2:36Co to znaczy olać ligę, żeby skupić się na Lidze Mistrzów? Formę buduje się z meczu na mecz, a najczęściej gra się w lidze krajowej. Nic nie daje pewności wygrania meczu, ale jeśli z tygodnia na tydzień poprawiasz się i wypracowujesz kolejne skuteczne schematy, to zwiększasz swoje szanse.
I słusznie, bo te im się po prostu należały.

yedraz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio