FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE) - Strona 16

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2006, 17:36

pizmak pisze:To tak samo jak Henry dostał żółtą za faul na Vam Bommelu (?) a jak pokazały powtórki...faulu nie było
Tylko po co po raz n-ty pisać o tym samym :roll: Nie ma potrzeby wymieniać każdej błędnej decyzji w oddzielnym poście :roll:

Przeczytałem właśnie fajną opinię o grze van Bommela ->

"Przydał się tylko podczas zmiany na Larssona" :lol2:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 maja 2006, 17:46

Niggaz pisze:Ja rozumiem o co Ci chodzi i wiem, że sztuczne podbijanie ceny to normalka, ale co z tego, że dajmy na to Real czy Chelsea zaproponują 50 mln a Barca 15 kiedy Thierry nie będzie zainteresowany grą w Londynie ani Madrycie. Ja tak to widzę. Rozumiem, że Henry będzie kierował się także dobrem Arsenalu , ale przede wszystkim wybierze dobrze dla siebie.

Tak jest - jego decyzje będzie najważniejsza. Ale jak zauważyłeś będzie miał też na uwadze dobro Kanonierów. Nie sądzisz że jeśli taka sytuacja się stworzy że jeden klub są 15 drugi 30 a trzeci 45 to nie zdecyduje tylko co że Ludo kolega. Bo równie dobrze może pomyśleć to ja zastapie mojego przyjaciela Zizou. W wielkim Realu ? Z tego co wiem Henry nigdzie nie powiedział otwarcie - tak Barca. Co prawda były jakieś tam wypowiedz ale drugi raz tego nie powtórzył wiec wiecie. Oczywiście moge się mylić ale mimo wszystko stawiam że nikt go nie wyrwie z Kanonierów. 1% szans. A każda kolejna spękulacja będzie tylko donisiła nowe tematy. Już tyle czytałem o możliwościach jego odejścia że hoho. To jest mistrz i muszą pismaki pisać by karuzela sie kręciła :) Sam jestem w stanie wymyślić 5 możliwość - racjonalnych - transferu i będa one czymś poparte z faktów :] jedziemy z tematem ?:lol:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 maja 2006, 17:49

Mam pytanie... Ile kasy zainkasowała Barca za wygranie edycji LM?? Wyniki finansowe za ten sezon będą się przedstawiały z pewnością dużo lepiej niż te ubiegłoroczne a przecież wielu zawodników dostało nowe, sporo wyższe kontrakty. Jak w takim tempie klub będzie zarabiał to za parę lat po ogromnych długach Gasparta nie zostanie nawet ślad a co więcej będzie kasa na niezbędną już wtedy wymianę warty :wink:

Oj Zaza teorię o zastąpieniu "kolegi Zizou" ciężko byłoby Ci poprzeć faktami :lol: Gdzie jak gdzie ale do Realu tylko i wyłącznie dla forsy :? Przecież tam LM nie zdobędzie...
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 17:51 przez Janio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2006, 17:51

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 maja 2006, 17:51

18 milionów euro za samo Champions League :wink: tyle wiemy oficjalnie z UEFA :wink:

Janio pisze:Przecież tam LM nie zdobędzie...

:shock: sodóweczka ? policz Puchary Mistrzów w barku :lol: bo chyba coś nie tak ? Co Ty ? A jak Barca znów bedzie czekała tyle lat na nastepny puchar ? Zobacz ile Staua Bukareszt czeka ? Chłopie teraz kluby które walcza o Henry'ego moga dać mu wszystko. I nie ma na myśli kasy :!:
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 17:56 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 18 maja 2006, 17:53

*_Zaza_* pisze:Tak jest - jego decyzje będzie najważniejsza. Ale jak zauważyłeś będzie miał też na uwadze dobro Kanonierów. Nie sądzisz że jeśli taka sytuacja się stworzy że jeden klub są 15 drugi 30 a trzeci 45 to nie zdecyduje tylko co że Ludo kolega. Bo równie dobrze może pomyśleć to ja zastapie mojego przyjaciela Zizou. W wielkim Realu ?

Ale Henry mówił równiez ze zalezy mu za Trofeach a z Barcelona ma najwieksze szanse na ich zdobywanie. Po co ma odchodzic do klubu który sie przebudowuje skoro może przenieść sie do Barcelony :P

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 maja 2006, 17:54

Niggaz pisze:...

LOOL niezły zonk :lol: Cały dzień się czaję na ten news a tu taki numer :oops: BO podało pomiędzy odświeżeniem strony a moim postem na pilka.pl :krzesło:

A swoją drogą 18 mln euro z samej tylko kasy CL to naprawdę spory hajs.

EDIT
*_Zaza_* pisze:sodóweczka ? policz Puchary Mistrzów w barku
No liczę i liczę i wychodzi mi, że Real ma 9 i co?? Titi ma iść do Realu bo tam będzie miał szanse największe? Chyba nie...
Barca jest obrońcą trofeum, gra OBECNIE najlepszą piłkę na świecie i IMHO z nią Henry miałby największe szanse w przyszłym roku na zdobycie LM. A historia nie ma w tym przypadku nic do rzeczy. Gdybym napisał, że Barca jest najlepszym teamem w historii futbolu mógłbyś podnosić swój zarzut - w tej sytuacji nie bardzo. Milan jest w przebudowie, cała Serie A na wirażu, a to nie są czynniki sprzyjające stabilności, formie i wynikom.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 18:02 przez Janio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2006, 18:00

*_Zaza_* :roll: Coś Ci uderza do głowy chyba delikatnie. Dosyć mam tej dyskusji o Titim bo i tak do niczego nie dojdziemy skoro Ty nie chcesz uwierzy, że Francuz jeżeli odejdzie to do Barcy i nigdzie indziej. Wypowiedzi świadczące o tym, że chciałby kiedyś zagrać w Barcelonie były. Nowego kontraktu z Arsenalem wciąż nie chce podpisać. Zastanawia się a więc coś w tym jest. Ale EOT.
*_Zaza_* pisze:sodóweczka ? policz Puchary Mistrzów w barku Laughing bo chyba coś nie tak ? Co Ty ? A jak Barca znów bedzie czekała tyle lat na nastepny puchar ? Zobacz ile Staua Bukareszt czeka ? Chłopie teraz kluby które walcza o Henry'ego moga dać mu wszystko. I nie ma na myśli kasy
Aha. To może Nottingham Forrest go wyciągnie. Steaua to raczej Shevę łyknie. Ogólnie totalnie się z Tobą nie zgadzam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 maja 2006, 18:10

Niggaz zgadzam się z Tobą w 100% :) Kończymy temat ale troche panowie troche proponuje trzeźwego myślanie - by podtrzymać klase socios. Bo widze że temat sie rozkręsił ale brak argumentów ? Bo inaczej tego nie można napisać - skoro to są tylko spekulacje :] A Wasza teoria teraz opiera sie na dwóch pianotłuków z TV. Lub wypowiedzi z przed 5 miesięcy. Spoko będzie jak będzie :)

Niggaz pisze:Aha. To może Nottingham Forrest go wyciągnie. Steaua to raczej Shevę łyknie. Ogólnie totalnie się z Tobą nie zgadzam.

Mowa :] Sheva ma też propozycje z FC Czukotki :!: Narazie nie walczą o LM ale spoko. Nie dawno powstali :wink:
LAtifa_19 pisze:Ale Henry mówił równiez ze zalezy mu za Trofeach a z Barcelona ma najwieksze szanse na ich zdobywanie.

Hmm to chyba bardzie do Real ? sodóweczka ? chyba miejsce w szeregu kolego pomyliłeś :] Crvena Zvezda Belgrad minięta narazie - To tak ja by mówić że Żurawski wraca do Polski by grać na nowym stadionie Korony :!:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 maja 2006, 18:22

Zaza, patrzysz na wszystko przez pryzmat zdobytych pucharow, nic bardziej mylnego. Na zdrowe myslenie, kto ma wieksze szanse na trymuf w nastepnej edycji, Real czy Barca? Real w tej chwilii nie jest w niczym lepszy(no chyba, ze na pozycji bramkarza, choc Valdes wczoraj pokazal, ze nie na darmo broni w Blaugranie), wiec to wlasnie w Barcie upatrywalbym wieksze szanse w powtorzeniu wczorajszego sukcesu. Tak w ogole to obawiam sie, ze mozemy byc swiadkami hegemonii Barcy w najblizszych latach.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 18:23 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 maja 2006, 18:23

Zaza jeśli wykażesz związek między Pucharami Europy sprzed iluś tam lat a możliwością wygrania LM w sezonie 2006/2007 nigdy więcej nie będę się z Tobą sprzeczał. Szkoda tylko, że to niewykonalne... Zadam konkretne pytanie: Co z tego, że Real zdobył 9 razy Puchar Europy, czy to oznacza że w przyszłym roku ma największe szanse?? Jeśli nie to o czym Ty mówisz bo chyba nie tylko ja nie rozumiem :?

EDIT

Teologiczne rozważania w komentach z BO:

"Bóg jest czarnuchem :]" - po golu Eto'o na 1-1

"Myślałem że Bóg jest z Katalonii... a teraz wiem że ze Szwecji!!!!"

:D :D :D

A teraz frustracja kibiców Arsenalu:
"barca kupila, wszystko kupila!! sprzedajne zakupczyki!! sedzia mial gacie w kolorze azulgranata" :lol:

Awatar użytkownika
Xiuhcoatl
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xiuhcoatl » 18 maja 2006, 18:33

bagg pisze: Barcy w najblizszych latach.
Ja bym się obawiał hegemonii Chelsea. Z Ballackiem, Szewczenką, Carlosem - to może być ciekawy zespół. Przegrał w tej edycji, ale trzeba przyznać, że mecze nie układały się po myśli The Blues, prawie tak samo, jak wczorajszy pojedynek finałowy dla Arsenalu. Chodzi oczywiście o czerwone kartki. Nie mówię, że Barca niepsrawiedliwie wygrała, bo kartki to element gry, ale w przyszłym sezonie Chelsea wydaje się być silniejsza, co pokazała rozprawiając się z Barcą dwa lata temu. Powiecie, że to było dwa lata temu. Co z tego? rRal Madryt zmienił się strasznie w trzy lata, a Chelsea jak grała, tak gra. Mam tylko nadzieję, że nowy szefunio przystojniaków z Madrytu coś wykombinuje i znowu biel z liliowym pasem stać będzie na swoim prawowitym miejscu. Na podium. Do nikogo tak puchar nie pasuje, jak do Raulity.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 18:36 przez Xiuhcoatl, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 maja 2006, 18:35

Xiuhcoatl pisze:Do nikogo tak puchar nie pasuje, jak do Raulity
Puchar Intertoto?? :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 maja 2006, 18:40

Bagg to było zdanie do LAtifa_19 który zasugerował że tylko w Barcelonie Henry może coś wygrać ...

Real ? a sądzisz że juz sie nie odbudują ? Może powiedziec Barca była dłuugo w ich cieniu. Ale Laporta potrzebował mało czasu. Sądze że Real tez nie potrzebuje dużo czasu a jedynie myślanie. Bo równie gobrze możemy napisać Manchester Uniter ['] bo odpadli w grupie ?

Janio pisze:Co z tego, że Real zdobył 9 razy Puchar Europy, czy to oznacza że w przyszłym roku ma największe szanse??

Apsolutnie nie ... ale to jest równoznaczne z tym że Barca nie ma większych szans niż Real. I kilka innych klubów. Także nie wiem co miało znaczyś tamto zdanie kolegi wyżej ? sodówka ?

Awatar użytkownika
Xiuhcoatl
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xiuhcoatl » 18 maja 2006, 18:41

Raduj się, raduj, Janio. Ja przynajmniej mam jaja i gratuluję Barcie, choć jej niecierpię - od koloru koszulek, po hymn, aż do stadionu i regionu Hiszpanii. Wygrali, byli najlepsi. Osiągnięciami jednak nijak się mają do WIelkiego Madrytu, więc z tym Intertoto to ci błyskotliwy żart nie wyszedł. A o tym samym pucharze, z którego kpisz, Barca kilka lat temu mogłaby sobie pomarzyć, gdy pałętała się w środku tabeli. Gwoli przypomnienia - Madryt święcił wówczas triumfy. ALe cóż, wtedy pewnie nie kibicowałeś Blaugranie, bo przecież nie wygrywali...

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”