Finał LM 2011/2012 Bayern Monachium - Chelsea Londyn - Strona 16

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Finał LM 2011/2012 Bayern Monachium - Chelsea Londyn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 maja 2012, 21:53

muhahahahahah :roftl3: Ileż to na tym forum się słyszało o dystansie, o nie braniu wszystkiego na poważnie, a tutaj taki klops. A ileż to się słyszało o poziomie, a tutaj wypierdalaj idioto :mrgreen:

Milutko. Akarinku drogi mykaj tam do swoich Niemaszków popłaczcie sobie razem. Przy okazji sobie porozmawiaj o tym jak Twoich przodków traktowali twoi Niemieccy bracia.

Salas wczoraj Ci coś nie wyszedł post o rozmywaniu, więc musiałeś go pospniesznie usunąć, ale widzę, że jestes na posterunku i nie spoczniesz w odkrywaniu i piętnowaniu moich "zbrodni" :)

A no i jeszcze ten od Messi gra równie dobrze głową jak Kompany. Wyborowe towarzystwo się dobrało.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 maja 2012, 21:54

pokaż, gdzie napisałem, że messi gra równie dobrze głową jak kompany albo podkul grzecznie ogonek i ładnie przeproś

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 20 maja 2012, 21:55

Wyluzujcie się fani drużyny z Monachium. Tutaj piosenka dla was:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 maja 2012, 22:12

Kamil232 pisze:Salas wczoraj Ci coś nie wyszedł post o rozmywaniu, więc musiałeś go pospniesznie usunąć, ale widzę, że jestes na posterunku i nie spoczniesz w odkrywaniu i piętnowaniu moich "zbrodni" :)
Pospiesznie? :warrior: Usunąłem go gdyż pomyliły mi się wątki Milanu i finału LM a w przeciwieństwie do Ciebie staram się nie robić burdelu na forum i trzymać tematu, myślałem że offtopujesz w tym drugim a usunąłem tylko dlatego, że odniosłem się do absencji Ramiresa. Dodatek o rozmywaniu w zasadzie powinien zostać i tu popełniłem błąd. Zamiast usuwać, powinienem wyedytować wzmiankę o sytuacji kadrowej Chelsea i resztę z czystym sumieniem zostawić. Więc drogi Kamilu post mi wyszedł jeśli chodzi o rozmywanie, bo jak inaczej nazwać pierdolenie o Messim w wątku Milanu? Chłopaczek z tego co pamiętam również zwrócił na to uwagę. Bywaj.

EOT

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 maja 2012, 22:43

A co teraz niby robisz? Jak nie offtopujesz i rozmywasz? A co niby przed chwilą zrobiłeś pisząc o mnie i moich antypatiach i wątkach historycznych jak nie rozmywałeś i off topowałeś?
A co robisz wbijając do tematów i pisząc jakie to słabe co tam jest napisane jak nie rozbijasz tematów.

Wielki moralista się znalazł. Nie pierwszy raz wpieprzasz się do jakiegoś wątku i go rozwalasz swoimi wielkimi moralizatorskimi tekstami. Ja dałem taki tylko przykład o Messim w rozmowie na temat Zlatana(związny chyba z Milanem?), Kuman się do tego przyczepił więc mu odpisałem. Nie ja zacząłem ciągnać ten wątek. Ty natomiast pisząc tutaj o moich sympatiach sam rozpocząłeś off top nie związny z tematem. Hipokryta jeden.
Tak więc facet chcesz to sobie szukaj i pokazuj jaki to jestem straszny jaki to robi burdel na forum, śledz dokładnie każdy wątek i piętnuj, piętnuj. Miło mieć takiego giermka na zawołanie co śledzi mój każdy krok.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 maja 2012, 23:30

Milutko. Akarinku drogi mykaj tam do swoich Niemaszków popłaczcie sobie razem. Przy okazji sobie porozmawiaj o tym jak Twoich przodków traktowali twoi Niemieccy bracia.
Może dobrze, może źle. W drzewie genealogicznym mojej rodziny akurat znajdzie się jakieś powiązania z Niemcami. A jeżeli chodzi o dawne dzieje, to średnio ma się to do dzisiejszych czasów dla mnie. To Ty mykaj do Anglików. Ci też są kochani jeżeli chodzi o historię. Lubią przypisywać sobie nie swoje dokonania. I zacznij mocno jeszcze Rosjan, Szwedów, Ukrainy itd nienawidzić. To też część historii. Tylko, że nie ma nic wspólnego z futbolem. Ale, dla takich jak Ty chyba to nie dociera. I radzę Ci takie rzeczy jak te o których pisałeś, odgraniczać od futbolu. Zresztą i tak zrobisz jak chcesz. Zawsze będę Niemcom kibicował i ich lubił. I nic tego nie zmieni. Tak jak Ty Anglikom.

To co napisałeś było tak głupie, że aż żałuję, że Ci odpisałem wcześniej.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 maja 2012, 3:29

Kibicuj sobie komu chcesz. Mnie to rybka. Spiąłeś się jak rozhisteryzowana nastolatka, na lekko szyderczy tekst. Jakimiś Niemaszkiem jesteś, że tak Cię to oburzyło i zabolało? Nigdy nie jest zły moment, żeby przypomnieć co Szwaby mają za uszami(zaprawdę powiadam, że tak jak wywołali dwie wojny światowe, tak all in, że jeśli dojdzie do trzeciej również będą wśród agresorów), tym bardziej w momencie w którym ludzie pokroju Steinbech próbują odwrócić proporcje. Ale to nie temat na dysputy historyczne czy teraźniejsze polityki.

W każdym bądź razie ja Niemcom czy Ruskim kibicować nigdy nie będę, ale nie mam problemu z tym, że ktoś im kibicuje. Ba, w rodzinie mam nawet osobę, które jest czy była szefem polskiego fan klubu Bayernu bodaj Simply The Best się to zwie. Nawet vlepki Bayernu od niego dostałem. Także kibicuj sobie komu chcesz, ale mniej spinki, na Niemieckie winy, bo i tak nigdy aryjską rasą nie będziesz i dla prawdziwych Niemaszków, zawsze będziesz złodziejem ze wschodu :smoke:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 maja 2012, 10:17

Szkoda mi BM ze przegral mecz, final caly sezon i to w dodatku na swoim stadionie. Byli lepsi i jako jedyni probowali grac w pilke. Tym bardziej zal ze mistrzem zostala druzyna, ktora w tej edycji LM pokazala gorsza strone pilki noznej. BM sam sobie winien tej porazki nawet nie zwracajac uwagi na karny. Swoja droga dobra analogia z Messim. W kazdym razie Chelsea ma puchar chociaz w tej edycji byly od niej lepsze druzyny, ktore graly ciekawczy futbol.
Czy CFC jest najslabszym mistrzem w historii LM? Ciezko stwierdzic i porownac ale smialo mozna napisac ze jest w gronie najslabszych.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 maja 2012, 13:00

jakies dziwne stereotypu

bylem na meczu barcelony na stadionie bayernu i ciezko o wieksza sympatie z jaka sie spotkalem. byc moze kompleksy niektórych powoduja takie teorie

a co do meczu to fatalny wynik dla pilki nożnej. wygrala druzyna ktora nie udawala ze gra w pilke i zostala zbudowana za pieniadze czlowieka ktory pierwsza powazna sume zarobil kradnac

nie wiem tylko czyim pomyslem bylo wykonywanie karnego przez robbena?

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 21 maja 2012, 14:56

rkoeman pisze:jakies dziwne stereotypu

bylem na meczu barcelony na stadionie bayernu i ciezko o wieksza sympatie z jaka sie spotkalem. byc moze kompleksy niektórych powoduja takie teorie

a co do meczu to fatalny wynik dla pilki nożnej. wygrala druzyna ktora nie udawala ze gra w pilke i zostala zbudowana za pieniadze czlowieka ktory pierwsza powazna sume zarobil kradnac

nie wiem tylko czyim pomyslem bylo wykonywanie karnego przez robbena?
Dałbyś sobie już siana nikt tu nie traktuję wypowiedzi co poniektórych kibiców Barcelony poważnie a Ciebie w szczególności. Dla Ciebie świat widziany okularami Barcelony musiał się ostro załamać po półfinale CL, gdzie drużyna grając w 10 zatopiła Katalońską fregatę przez wielu uważanych za niezatapialną :D Chelsea zasłużyła sobie na dojście do finału i w cale nie musieli padać na boisko z intencją wykartkowania przeciwnika jak to Barcelona ma w swoim DNA. To musi być dla was strasznie trudne do zrozumienia, że po tym jak wasi piłkarze typu Cesc z tym swoim divem na karnego nie wygraliście tego meczu a realizowaliście wszystkie swoje założenia taktyczne czyli klepać bez pomysły + nurki.

btw. Meireles chciał podziękować jednej piłkarskiej dziwce za to, że nie zagrał w finale bo dostał żółtą... -->

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 21 maja 2012, 17:36

KajoFC pisze:po tym jak wasi piłkarze typu Cesc z tym swoim divem na karnego
Serio tak? :D Drogba miał więcej szczęścia niż rozumu i w półfinale i w finale, gdzie sprokurował dwa ewidentne karne, obaj zawodnicy nie strzelili jedenastek, tyle w temacie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2012, 17:41

pragnę przypomnieć, że w tym wątku piszemy o finale Ligi Mistrzów.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 21 maja 2012, 17:43

1.Przypominam wszystkim, że Bayern grał u siebie, więc nie wiem co byłoby dziwnego gdyby ktokolwiek zagrał defensywną piłkę w sobotę.
2.Karnego z Barcą nie było.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 21 maja 2012, 17:46

krzychu212 pisze:
KajoFC pisze:po tym jak wasi piłkarze typu Cesc z tym swoim divem na karnego
Serio tak? :D Drogba miał więcej szczęścia niż rozumu i w półfinale i w finale, gdzie sprokurował dwa ewidentne karne, obaj zawodnicy nie strzelili jedenastek, tyle w temacie.
Naprawdę współczuję wam bo kiedyś będziecie musieli się obudzić i zacząć żyć w prawdziwym świecie a nie wiem czy większość z was jest do tego zdolna... Jedyny ewidentny karny został podyktowany w finale Drogba od tyłu zahaczył o nogę Ribery'ego przy próbie odbioru piłki... ale do kogo ja to mówię ?! Przecież i tak do was gadać to jak grochem o ścianę.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 21 maja 2012, 18:07

KajoFC pisze:Naprawdę współczuję wam bo kiedyś będziecie musieli się obudzić i zacząć żyć w prawdziwym świecie a nie wiem czy większość z was jest do tego zdolna... Jedyny ewidentny karny został podyktowany w finale Drogba od tyłu zahaczył o nogę Ribery'ego przy próbie odbioru piłki... ale do kogo ja to mówię ?! Przecież i tak do was gadać to jak grochem o ścianę.
No to jeżeli Cesc tam nurkował to zrobił to tak idealnie, że ja tego nie zauważyłem, zwracam honor!
EOT

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”