Rozumiem, że ciekawostka, ale to był wyjątkowy meczZaza pisze:To znajdz mecz na Camp Nou w którym Barca tak oddała gre ? I na to samo wyjdzie jak z % ... długo być szukał. To nie kwestia, skandalu, czy sensacji ale ciekowski I nie zmienia faktu to że kontrolowali gra, prowadzili, byli lepsi itd. Tylko sama ciekawostka.
Mecz o być, albo nie byc, gdzie poszczególne statystyki nie odgrywają, żandej roli - wazny jest rezultat.
nie zamierzam niczego szukac, dla mnie temat jest jsany jak słońce - twoja postawa również, Milan ma u ciebie szczeólne wzgledy i nie ma się co dziwić. Tylko ni eodracaj kota ogonem, bo to nie wypada.Zaza pisze:1 euro ? przeczytaj co napisałen Niggazowi, wiesz w którym kościele dzwonia ale nie wiesz jak do niego trafić. I znów radze Ci szukać Prześledz klasyki i zwykłe ligowe mucki napisz mi tu statystyki Prosze Cie bo jak zaczynasz chyba znasz temat ? Dac Ci strony ?
własnie - to nie jest problem, ja tez tak nie uważam, jest to mało istotne w tym momencie, gdyż przed meczem kazdy katalończyk wziąłby w ciemno wynik 2:0, nawet kosztem słabszego procentu posiadania piłki.Zaza pisze:Te statystyki to efekt oddanie gry itd, ale to nie problem
Dla mnie to nie jest nawte ciekawostka - bo jak mówiłem - nie to jest wazne tutaj.
Wynik, w takim meczu liczył sie tylko on reszta jest tłem.