FC Barcelona - FC Liverpool (21.02.2007) - Strona 19

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Jakim rezultatem zakończy się konfrontacja na Camp Nou?

Barcelona wygra
22
42%
Padnie remis
10
19%
Zwycięży Liverpool
21
40%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 mar 2007, 12:59

Jarzinho pisze:Fatalny styl, fatalnie byłbylo gdyby zakonczylo sie to porazkami po 3-0. .
A ja mysle wrecz przeciwnie. Moze by sie wreszcie Barca przebudzila a raczej jej gwiazdy bo u R10 widac syndrom Rivaldo czyli jestem najlepszy podajcie mi pilke a kiwne ich wzrokiem a bramkarz przestraszy sie mnie i pusci babola. Ale najbardziej mnie boli ze R10 nie jest liderem z prawdziwego zdarzenia. NIe bez winy jest ze nie potrafimy wygrywac meczow z rownarzednymi przeciwnikami.
Jezeli R10 jest przemeczony to niech dostanie wolne i odpocznie jak Henry u Wangera

NIech wam wynik nie zamydla oczu bo nawet w rewanzu bylismi gorsi

llcooljay
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 07 mar 2007, 13:14

ten jego slupek to jeszcze spoko. mnie najbardzij zirytowal jak pilke mu wylozyl giuly, on zamiast strzlac zza pola karnego, to pomyslal ze gra w golfa i ja pacnal jakby byl na pocie!! pilka 5 sekund sie kulala w strone bramki i pewnie by wpadla gdyby gral w golfa, ale nie gral i byl tam bramkarz, ktory ja zlapal. kojarzycie sytuacje? no to byl po prostu szczyt. koles gra w lidze mistrzow, jest do tylu, malo czasu do konca a on sobie packa pilke jakby ja chcial podac nie wiadomo komu. jak strzelal w slupek to chociaz strzelal. cos ostatnio w strzlach i podaniach ewidentnie brakuje mu mocy. mial tez ostatnio kilka strat typu, podaje ale oczywiscie tak lekko ze ta pilka nie ma szans sie dotoczyc do partnera i pisze tu o podaniach na 10-15 metrow a nie o dlugie krosy, ktore zreszta tez w znakomitej wiekszosc sa chybione.

zauwazyliscie ze cos rzadziej sie usmiecha niz dawniej?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 mar 2007, 14:27

ach ten zly i nideobry dinho

mam nadzieje ze od nas odejdzie i zobaczycie dzieciaki jak nam bedzie szlo bez niego. widac mlodosc ma to do siebie ze zaburza zdolnosc myslenia.

przykre to

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 07 mar 2007, 14:53

Xavi Hernandez po meczu: "Zrobiliśmy wszystko co mogliśmy zrobić i to co się stało to wstyd. Ale do zdobycia wciąż zostały dwa tytuły. Zagraliśmy mecz w najlepszy z możliwych sposobów i nie w porządku jest to, że odpadliśmy, bo Barça grała dużo lepszy futbol". :roll:
W zasadzie na temat meczu wszytsko zostało powiedziane. Liverpool jak zwykle bardzo nieskuteczny , brakuje mu typowej "9" do strzelania bramek. Przy strzale Sissoko zabrakło szczęścia, jego pierwsza bramka w takim meczu z takim rywalem byłaby piękna. Szkoda trzeba czekać dalej. Co do drugiej połowy to pewnie Liverpoolowi zabrakło już troche sił, bo Barca swobodniej rozgrywala piłke, mieli więcej wolnej przestrzeni, co zaowocowało bramką Gudjohnsona. Na szczęście udało sie i Liverpool jest w 1/4 LM.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2007, 14:53 przez kapi88, łącznie zmieniany 1 raz.

llcooljay
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 07 mar 2007, 14:53

juz sie nie pucuj tak ze swoim wiekem. to ze jestes starszy nic dokladnie nie znaczy, oprocz tego ze jestes starszy. dzieciakiem nie jestem, i mam nadzieje ze zobacze jak nam bedzie szlo bez niego, oby jak najszybciej, co jest niestety malo prawdopodobne.
naprawde nie widzisz ze ostatnio gra dno? po prostu przeszkadza druzynie. to nie tak jakby go nie bylo, tylko jeszcze dywersyfikuje dzialania druzyny

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 mar 2007, 15:36

Kuman to ze moze wrocic do wielkiej formy to chyba jasne tylko ze tearz gra ponizej oczekiwan kibicow i chyba swojej marki. Nie mow ze to przez mundial bo ma taka forme utrzymuje juz gdzies do roku

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 mar 2007, 15:40

llcooljay pisze:juz sie nie pucuj tak ze swoim wiekem. to ze jestes starszy nic dokladnie nie znaczy, oprocz tego ze jestes starszy. dzieciakiem nie jestem, i mam nadzieje ze zobacze jak nam bedzie szlo bez niego, oby jak najszybciej, co jest niestety malo prawdopodobne.
naprawde nie widzisz ze ostatnio gra dno? po prostu przeszkadza druzynie. to nie tak jakby go nie bylo, tylko jeszcze dywersyfikuje dzialania druzyny
ja np mam nadzieje ze zobacze to forum bez ciebie. ale to malo prawdopodobne

wdziecznosc niektorych nie zna granic. i zapominanie o tym co bylo jeszcze nie tak dawno jak nie mielismy w druzynie wypalonego konia

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 15:47

llcooljay pisze: i mam nadzieje ze zobacze jak nam bedzie szlo bez niego
Braca bez Ronaldihno :lol: nie wyobrażam sobie tego, jest on jedna z najważniejszych osbó w teamie jak on gra dobrze to sukces jest prawie murowany ,teraz jego forma jest nierózna przeplata dobre spotkania ze złymi ,ale zeby odrazu "wyrzucać" z klubu :roll: cos ci sie pomieszało> Duży wkład ze Braca odpadał miał Valdes , który potrafi wybronić najlepsze strzały, ale może takze wpuścić podanie od swojego kolegi z drużyny :wink: > Liverpool był lepszy w tym dwumeczu i zasłuzenie przeszedł dalej i niech sie kibice Barcy ciesza ze wczorajszego wyniku bo mogło być o wiele gorzej

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 16:03

rkoeman widze, ze wdałes sie ponownie w rozmowe ze szczegolnie uzdolnionym uzytkowinikiem, ktory zdał mature w wieku 13 lat 8) Przy nim to sam Newton by padł.
Chcesz z nim podyskutowac wystarczy poprosic o jakies argumenty i znikinie na kilka dnia, az przestanie byc najzabawniejszym.
Bienias pisze:Moze by sie wreszcie Barca przebudzila a raczej jej gwiazdy bo u R10 widac syndrom Rivaldo czyli jestem najlepszy podajcie mi pilke a kiwne ich wzrokiem a bramkarz przestraszy sie mnie i pusci babola.

Ile wczoraj dostał podan Ronaldinho od partnerow, a ile zazwyczaj dostawał Eto'o na tej samej pozycji. Sorry bedac malo wykorzystywanym przez bocznych napastnikow+ Deco mozna conajwyzej pomarzyc.

kapi88 to chyba ty wspomniales o tym kapitalnym dopingu czy magi Anfield. 70% gwizdy + kilka przyspiewek :roll:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 mar 2007, 16:10

rkoeman widze, ze wdałes sie ponownie w rozmowe ze szczegolnie uzdolnionym uzytkowinikiem, ktory zdał mature w wieku 13 lat
Nie wiem czy nie zauwazyles, czy jestes tak malo inteligentny, ewentualnie tak dobrze opanowales ironie, ze uzywajac jej sprawiasz wrazenie, ze chcesz sie osmieszyc, ale - z ta matura w wieku 13 lat to gosc zaironizowal :o A Ty lyknales jak - nie przymierzajac - mlody pelikan.
Jarzinho pisze:Przy nim to sam Newton by padł.
Jak Ty przy Renacie Beger.
Jarzinho pisze:Chcesz z nim podyskutowac wystarczy poprosic o jakies argumenty i znikinie na kilka dnia
I po raz kolejny wykazales sie ignorancja :lol: Zabierasz glos w sprawach o ktorych nie masz pojecia :lol:
Jarzinho pisze:kapi88 to chyba ty wspomniales o tym kapitalnym dopingu czy magi Anfield.
:shock:

Staaaaary, widze, ze frustracja nie tylko zaslania oczy ale i uszy... Caly stadion spiewajacy "You'll never walk alone"... Mi ciarki po plecach przeszly przed telewizorem.
I obrazek jak kibice Barcy robia fotki kibicom Liverpoolu kiedy zaczeli spiewac. Pewnie po to, zeby pokazac w Katalonii, ze Anglicy nie potrafia dopingowac.

A co do Ronaldinho to jest przemeczony.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 mar 2007, 16:11

chcialbym zobaczyc tych najlepszych kibicow swiata jak spiewaja na stadionie bez dachu

skonczylyby sie mity z serii w hiszpanii nie potrafia kibicowac :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 mar 2007, 16:15

podsumowując : Liverpool ma słabą druzyne, słabych kibiców, ale i tak gra dalej :lol: . W Barceolnie wszystko jest genialne....

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 16:23

Krzysztof Jarzyna pisze:A Ty lyknales jak - nie przymierzajac - mlody pelikan.

To nie była ironia zefie, mzoe masz problem z wyczuciem ironi. Jesli tak wez krepetycje.
Krzysztof Jarzyna pisze:Zabierasz glos w sprawach o ktorych nie masz pojecia

Moze mnie oswiecisz zjadaczu umysłow.
Krzysztof Jarzyna pisze:taaaaary, widze, ze frustracja nie tylko zaslania oczy ale i uszy... Caly stadion spiewajacy "You'll never walk alone"... Mi ciarki po plecach przeszly przed telewizorem.

Szkoda, ze to było w 89 minuciea wczesniej ograniczali sie do gwizdow.
Krzysztof Jarzyna pisze:A co do Ronaldinho to jest przemeczony.
Widzisz ty wiesz wszystko.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 mar 2007, 16:39

Jarzinho pisze:To nie była ironia zefie, mzoe masz problem z wyczuciem ironi. Jesli tak wez krepetycje.
Uzywaj klawiatury jak piszesz. Latwiej bedzie zrozumiec o co Ci chodzi. Przynajmniej teoretycznie latwiej.
Jarzinho pisze:Moze mnie oswiecisz zjadaczu umysłow.
On Cie oswieci jak bedzie chcial.
Jarzinho pisze:Szkoda, ze to było w 89 minuciea wczesniej ograniczali sie do gwizdow.
Bo sa slabi. Poziom porownywalny z wszystkimi 3 kibicami Wisly Plock.
Jarzinho pisze:Widzisz ty wiesz wszystko.
No, wreszcie odkryles glowna prawde tego forum.

Dobra, koniec tej glupiej napinki, bo mi sie nudzi troche. A poniewaz wiem wszystko, to sie dostosuj. I wyjdz z szafy.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 mar 2007, 19:04

Jarzinho pisze: Ile wczoraj dostał podan Ronaldinho od partnerow, a ile zazwyczaj dostawał Eto'o na tej samej pozycji. Sorry bedac malo wykorzystywanym przez bocznych napastnikow+ Deco mozna conajwyzej pomarzyc.

[
Ja nie mowilem tylko o wczorajszym meczu ale ogolnie. Z ogorkami to gra pieknie ze wszyscy oglaszaja powrot krola itp a z obroncami juz ktorzy cos potrafia juz mu tak dobrze nie idzie. Brakuje mu swiezosci, pewnosci dokladnosci itp. Kiedys sam potrafil wygrywac nam mecze a dzis ciezko mu zrobic przewage w polu. Jak to fajnie mowi sie w zargonie pilkarskim ostatnio dosc czesto przechodzi obok meczu.
Czas zeby nasza gwiazda zablysla na nowo a jak juz zablysnie zobaczycie ze reszta pomocnikow zacznie lepiej grac

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”