Vidal przesiąkł Guardiolą, już mówi jak XaviArturo Vidal: Today ugly football [Atletico] played against the best football [Bayern] in the world. ...in football not always the best team wins. Atletico aren't the rightful finalists.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2016, 9:41
Vidal przesiąkł Guardiolą, już mówi jak XaviArturo Vidal: Today ugly football [Atletico] played against the best football [Bayern] in the world. ...in football not always the best team wins. Atletico aren't the rightful finalists.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fan_R10 » 04 maja 2016, 9:59
fan_R10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 04 maja 2016, 10:14
fan_R10 pisze:Pewnie chodzi o widowiskowość gry. Gdyby wszystkie drużyny grały tak jak Atletico, piła była by tak popularna jak siatkówka.ozob pisze: W tej chwili to mnie najbardziej zastanawia okreslenie antyfutbol. Co to jest? Jak to definiowac? Czy futbolem jest tylko gra ofensywna, a defenwywna juz nie, bo nie jest nacechowana identycznymi pierwiastkami co pierwsza?
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 maja 2016, 10:42
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 04 maja 2016, 11:01
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 04 maja 2016, 11:02
rekinho
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 04 maja 2016, 11:09
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 maja 2016, 11:11
Ale jak połączysz jedno z drugim to stajesz się wybitnym, wyjątkowym.Mi się wydaje, że w piłce to bardziej chodzi o strzelanie bramek niż o widowiskowość.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 04 maja 2016, 11:12
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2016, 11:12
otóż to. sędziowie w dwumeczu nie ustrzegli się błędów bo po obu stronach można było dać kilka żółtek ale nie było błędów typu nieuznany gol lub uznany nieprawidłowo itp itd. Karny może błąd ale nie wykorzystany i zajmuje więcej czasu tutaj niż niejeden wykorzystany niesłusznie podyktowany;pszefu91 pisze: Jak słodkie jest życie, gdy dyskutuje się o karnym, który nie miał żadnego wpływu na ostateczny wynik.
No tylko że Niemcy zostały podbite przed Guardiolą, a także Europa i świat;) Top3 już było jak Pep przychodził.Śmieszą mnie posty ludzi, którzy uważają, że okres Pepa w Bayernie to porażka. W Niemczech zdobył wszystko, wprowadził na stałe Bayern do ścisłego top 3 Europy.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 04 maja 2016, 11:16
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 maja 2016, 11:22
Przyznam szczerze, że rozbijania jednego faulu na dwie półsekundowe fazy to się jeszcze nie spotkałem. Dla mnie to Torres rozpaczliwie próbował jeszcze dolecieć (Ty twierdzisz, że dobiec) do magicznej białej linii, co by sędzia karnego dał. Jak wiemy, udało mu się to. Sam faul miał miejsce tak jak na obrazku pokazano.FRYDERYK SZOPEN pisze: Boromir to co wkleiles to jest tylko pierwszy kontakt ale po tym kontakcie torres wcale nie przewrocil sie. biegl dalej, i dopiero nastepna kontrakcja obroncy czyli podniesienie nog wywrocila hiszpana. a ta nastepna kontrakcja byla na linii pola karnego.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 04 maja 2016, 11:22
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 maja 2016, 11:34
O really on wprowadził?Śmieszą mnie posty ludzi, którzy uważają, że okres Pepa w Bayernie to porażka. W Niemczech zdobył wszystko, wprowadził na stałe Bayern do ścisłego top 3 Europy.
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio