Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 mar 2009, 9:17
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 mar 2009, 9:26
hola hola, jak poseł Cymański zwykł mawiać - ja nie marzę o powtórce finału Bayern - United, tylko o ich spotkaniu w 1/4Michał M pisze:Finał to jednak marzenie, nie sądzę, żebyśmy byli aż w tak dobrej dyspozycji, żeby go osiągnąć. Najważniejsze to zrealizowany cel minimum czyli 1/4 fin. To co uzyskamy ponad to, będzie już niewątpliwym sukcesem.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 mar 2009, 9:48
Uwierz, że jakby np. Chelsea trafiła na Sporting to też by ich rozniosła, a np. Barca na Man Utd i awansowałaby minimalnie i co wtedy te dawałbyś większe szanse ChelseaBarcaQzYN pisze:Chodzi o to, że te drużyny awansowały po wyrównanych dwumeczach i bez pogromów i dlatego nie dawałbym im większych szans na półfinał...
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 mar 2009, 9:52
Wnioski wyciągam nie tylko po wczorajszym meczu. Widziałem w ostatnich kilku tygodniach(i to niejeden raz) Barcę, Real, Atletico oraz Villareal.Bienias pisze:W takim razie co po wiesz o ofensywie? i zerowych meczach. Nie sugeruj sie wczorajszym meczem i obrona Realu bo po 2 bramkach sedziego kazdemu juz sie nie chce grac
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 11 mar 2009, 9:57
To byłaby raczej powtórka z sezonu 2000/01. Co do niego, to w ogóle nie miałbym nic przeciwko gdyby się powtórzyłfieldy pisze:hola hola, jak poseł Cymański zwykł mawiać - ja nie marzę o powtórce finału Bayern - United, tylko o ich spotkaniu w 1/4![]()
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 11 mar 2009, 10:06
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 mar 2009, 11:37
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2009, 14:01
To co robił Villarreal w pierwszym spotkaniu z Panathinaikosem, to spokojnie mogło być wyzej niz Bayern ze Sportingiem. Razili niekutecznoscia jak Barca w ostatnim spotkaniu z Athletic.BarcaQzYN pisze:Chelsea i Villareal natomiast awansowały dość szczęśliwie i w tym momencie za faworytów rozgrywek uchodzić nie mogą, co innego Liverpool i Bayern.
Co do Villarrealu to ciezko sie zgodzić, bo oni naprawde graja solidnie i raczej uzych błedow defensywie nie ma, Barca ostatnio gra tak, że zal słow jesli chodzi o defensywe. Defensorow Atletico i realu nie szanowałem i dalej tego nie robie, bo ciezko o inna opinie. Jesli juz piszesz ze kibice La Liga pisali o defensorach, to powiedz jasno, ze wysmiewano, ale nie w kontekscie Primera, a raczej jesli chodzi o Barce.red85 pisze:Wnioski wyciągam nie tylko po wczorajszym meczu. Widziałem w ostatnich kilku tygodniach(i to niejeden raz) Barcę, Real, Atletico oraz Villareal.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 mar 2009, 16:05
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 mar 2009, 17:10
To chyba nie oglądałeś pierwszego meczu ...BarcaQzYN pisze:gdyż Panathinaikos nie był od nich wcale zespołem słabszym
Liverpool owszem bo wiemy że w LM potrafią naprawdę zagrać bardo dobrze ale to co pokazuje Bayern w tym sezonie to raczej nie dawałbym im szans zbytnio na półfinał ...BarcaQzYN pisze:Napisałem, że po wczorajszych meczach Liverpool i Bayern mogą uchodzić za faworytów,
Tu nie chodzi oto ,że podałeś swoich faworytów tylko o to e uzasadnienie dlaczego akurat ich było bezsensowne ...BarcaQzYN pisze:Przepraszam, że napisałem kto może po wczorajszych meczach uchodzić (wg mnie!) za faworytów.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 mar 2009, 17:29
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 mar 2009, 18:04
Liverpool zagrał świetnie ale Bayern miał po prostu miał bardo słabego rywala ,który w dodatku wyszedł w pół rezerwowym składzie wiedziałbyś że Bayern nie może być uznawany a jednego faworytów gdybyś choć trochę wiedział co obecnie dzieje się w Bundeslidze ... Na tę chwile Bayernu nie można uznawać za jednego faworytów po nim po prostu nie jest ...BarcaQzYN pisze:zagrały świetnie,
BarcaQzYN pisze:Ale ja rozumiem, że faworytów po jednym dwumeczu ciężko wytypować obiektywnie
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 11 mar 2009, 18:32
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 mar 2009, 18:40
Moim zdaniem wcale niekoniecznie.Uwierz, że jakby np. Chelsea trafiła na Sporting to też by ich rozniosła
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 11 mar 2009, 18:43
olson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio