[Champions League] Fc Barcelona- Chelsea Londyn 23 luty 2oo5 - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 mar 2005, 23:05

Super mecz !
DObrze wam tak . Myśleliście że zawsze bedzie tak że ostatnia bramka wasza bedzie :twisted: .

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 09 mar 2005, 7:19

Miły wieczór był :) Chelsea górą !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale i tak barcelona daleko zaszła :wink:

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 09 mar 2005, 7:25

pieknie poprostu pieknie CHELSAY pokonalo PEWNA SIEBIE BARCE heheh teraz czekam na inter z porto !!!! FORZA INTER!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 mar 2005, 9:24

piwus pisze:Ufff...No i szpaku bedzie płakał do poduszki, że pod koniec " a jush sami wiecie państwo kto" geniuszem sie pod koniec nie popisał. Moim zdaniem wygrał lepszy wiec nie ma co sie smucic (oczywiście nie mówie tu o kibicach Barcelony). Gra Barcy była rwana i chaotyczna, Mourinho mial lepszy pomysł jak uporzadkować ruchy na boisku i co z tego, że nie umie przegrywać i jest gburem (prawie jak Bacałaj "buc i impetynent :wink: ).
Jak we wszystkich meczach tak ustawi grę to będzie miał chyba piewszego fana w mojej osobie.

Tak na prawdę w to nie wierzę, bo gość zbyt kalkuluje zeby na otwarty styl gry przejść ale dziś mi zaimponował więc niech raz go pochwalę ( niech się cieszy przez jeden wieczór, że go szanuję 8)

mourinho juz we mnie ma wielkiego fana i to juz od czasow porto :P

co do meczu --- magia futbolu, nic dodac nic ujac ... esencja tego co kochamy, multum okazji, kilka bramek, rajdy, pojedynki, parady, niewykorzystane sytuacje ... az sie oko swieci jak sie na to patrzy :D

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 09 mar 2005, 10:04

Super mecz szczególnie początek, 3 bramki w 20 min :shock: później Barcelona sie podniosła i myslałem że już bedzie koniec Chelsea w tej edycji LM ale od czego jest Terry przy rzutach rożnych :D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 mar 2005, 16:13

t_JB pisze:Super mecz szczególnie początek, 3 bramki w 20 min :shock: później Barcelona sie podniosła i myslałem że już bedzie koniec Chelsea w tej edycji LM ale od czego jest Terry przy rzutach rożnych :D
ok zgadzam sie z toba ale przyznaj ze przy 4 bramc byl faul

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 mar 2005, 17:22

Faktycznie Carvalho blokował Valdesa. Myślę że gdyby Eto'o strzelił bramę na 3-3 po słupku Iniesty było by posprawie. Jednak Chelsea tez miała jeszcze kilka okazji do podwyższenia wyniku. Mimo wszystko szkoda bo byłem za Barcą :cry:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 mar 2005, 17:30

mrc pisze:Faktycznie Carvalho blokował Valdesa. Myślę że gdyby Eto'o strzelił bramę na 3-3 po słupku Iniesty było by posprawie. Jednak Chelsea tez miała jeszcze kilka okazji do podwyższenia wyniku. Mimo wszystko szkoda bo byłem za Barcą :cry:
ja mimo ze jestem kibicem realu to tez bylem za barca calkiem inaczej by sie potoczyl ten mecz jakby wlasnie eto na 3:3 strzelil a nie sie skalfil

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 09 mar 2005, 18:04

Jendym słowem żal i rozpacz, aż chciało mi sie płakac, a teraz co? Angielskiego, sztywnego futoblu ciąg dalszy......

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 mar 2005, 21:54

BUNCH pisze:Jendym słowem żal i rozpacz, aż chciało mi sie płakac, a teraz co? Angielskiego, sztywnego futoblu ciąg dalszy......
Właśnie tego się teraz obawiam. Kto będzie grać dalej :?:
Milan :arrow: gra skuteczna ale na pewno nie ładna.
Chelsea :arrow: no comment
Bayern :arrow: sam nie wiem jak określić ich grę
Lyon :arrow: liczę, że wygrają LM :wink: :lol:
Liverpool :arrow: nie grają jakoś specjalnie ciekawie (to nie jest drużyna na miarę LM)
PSV :arrow: to nie jest drużyna na miarę LM chyba a
Inter (chyba) :arrow: oni grają prawie tak tragicznie jak Chelsea tylko mniej skutecznie
Real (chyba) :arrow: są w stanie grać ładnie przez 45 minut. Liczę, że przejdą dalej i będą bronić honoru prawdziwej piłki mimo, że ich nienawidzę.

Wogóle nie ma teraz kogo oglądać w tej LM :(

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 09 mar 2005, 22:34

Racja, A L'pool to przeciętny klub....

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 23 mar 2005, 16:54

Ja mam badzieje ze Chelsea zostanie wykluczona z LM i BARCA bedzie grac z Bayernem :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 mar 2005, 20:13

bobi77 pisze:Ja mam badzieje ze Chelsea zostanie wykluczona z LM i BARCA bedzie grac z Bayernem :D
Chelsea nie zostanie wykluczona z LM. Tak na dobrą sprawę nie ma wystarczających argumentów aby podjąć aż tak drastyczne kroki. Byłaby to bezprecedensowa decyzja. Oczywiście Mourinho swoimi oszczerstwami pod adresem Friska i Rijkaarda odegrał jakąś tam rolę w tym wszystkim ale nikt nie posiada chyba wystarczających argumentów aby wyeliminować Chelsea. Mi również nie podobały się kłamstwa Mourinho (podawanie fałszywych składów na konferencji, Rijkaard w szatni sędziów) czy też nie pojawienie się na przymusowej konferencji. Widać, że Jose robi co mu się podoba i można mu naskoczyć. Ciekawe, że po pierwszym meczu zarzyczył sobie aby rewanż sędziował Collina i tak się stało :roll: Teraz jest jednak za późno. Jestem prawie przekonany, że sam Portugalczyk poniesie karę finansową ale klub na tym nie ucierpi i ostatecznie Mourinho ze swoim postępowaniem wygra tą walkę :evil:
Poza tym dopuszczenie Barcy teraz do LM to by było dziwne uczucie. Ewentulane zwycięstwo w takich okolicznościach nie byłoby tak cudowne. Wiele by się o tym niepotrzebnie mówiło.

cziki
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cziki » 23 lip 2005, 20:16

szkoda tylko że nie potoczyło się 2:) dla barcy a na stamford bridge 1:0 dla chelsea :(

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”