DObrze wam tak . Myśleliście że zawsze bedzie tak że ostatnia bramka wasza bedzie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 mar 2005, 23:05
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 09 mar 2005, 7:19
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 09 mar 2005, 7:25
inter1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 09 mar 2005, 9:24
piwus pisze:Ufff...No i szpaku bedzie płakał do poduszki, że pod koniec " a jush sami wiecie państwo kto" geniuszem sie pod koniec nie popisał. Moim zdaniem wygrał lepszy wiec nie ma co sie smucic (oczywiście nie mówie tu o kibicach Barcelony). Gra Barcy była rwana i chaotyczna, Mourinho mial lepszy pomysł jak uporzadkować ruchy na boisku i co z tego, że nie umie przegrywać i jest gburem (prawie jak Bacałaj "buc i impetynent).
Jak we wszystkich meczach tak ustawi grę to będzie miał chyba piewszego fana w mojej osobie.
Tak na prawdę w to nie wierzę, bo gość zbyt kalkuluje zeby na otwarty styl gry przejść ale dziś mi zaimponował więc niech raz go pochwalę ( niech się cieszy przez jeden wieczór, że go szanuję
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 09 mar 2005, 10:04
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 mar 2005, 16:13
ok zgadzam sie z toba ale przyznaj ze przy 4 bramc byl fault_JB pisze:Super mecz szczególnie początek, 3 bramki w 20 minpóźniej Barcelona sie podniosła i myslałem że już bedzie koniec Chelsea w tej edycji LM ale od czego jest Terry przy rzutach rożnych
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 09 mar 2005, 17:22
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 mar 2005, 17:30
ja mimo ze jestem kibicem realu to tez bylem za barca calkiem inaczej by sie potoczyl ten mecz jakby wlasnie eto na 3:3 strzelil a nie sie skalfilmrc pisze:Faktycznie Carvalho blokował Valdesa. Myślę że gdyby Eto'o strzelił bramę na 3-3 po słupku Iniesty było by posprawie. Jednak Chelsea tez miała jeszcze kilka okazji do podwyższenia wyniku. Mimo wszystko szkoda bo byłem za Barcą
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 09 mar 2005, 18:04
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 mar 2005, 21:54
Właśnie tego się teraz obawiam. Kto będzie grać dalejBUNCH pisze:Jendym słowem żal i rozpacz, aż chciało mi sie płakac, a teraz co? Angielskiego, sztywnego futoblu ciąg dalszy......
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 09 mar 2005, 22:34
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 23 mar 2005, 16:54
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 mar 2005, 20:13
Chelsea nie zostanie wykluczona z LM. Tak na dobrą sprawę nie ma wystarczających argumentów aby podjąć aż tak drastyczne kroki. Byłaby to bezprecedensowa decyzja. Oczywiście Mourinho swoimi oszczerstwami pod adresem Friska i Rijkaarda odegrał jakąś tam rolę w tym wszystkim ale nikt nie posiada chyba wystarczających argumentów aby wyeliminować Chelsea. Mi również nie podobały się kłamstwa Mourinho (podawanie fałszywych składów na konferencji, Rijkaard w szatni sędziów) czy też nie pojawienie się na przymusowej konferencji. Widać, że Jose robi co mu się podoba i można mu naskoczyć. Ciekawe, że po pierwszym meczu zarzyczył sobie aby rewanż sędziował Collina i tak się stałobobi77 pisze:Ja mam badzieje ze Chelsea zostanie wykluczona z LM i BARCA bedzie grac z Bayernem
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cziki » 23 lip 2005, 20:16
cziki
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio