LIGA MISTRZÓW: 25.05 Liverpool - Milan - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 10:28

w00jtas pisze:
Mona_ pisze:Yeah, oczywiscie w finale jestem za Liverpoolem :twisted: To będzie wielki powrót The Reds do swiatowej elity. Milan wczoraj zagral kiepsko, ale ciesze sie, ze to oni awansowali do finalu stajac sie rywalem Czerwonych w finale.
patrzac z drugiej strony to dobrze dla Liverpoolu ze awansowaj Milan!.. bo z PSV byloby owiele trudniej!..
PSV nie ma oporów przed takim klubem jak Liverpool czy Milan, zreszta PSV gra podobnie jak Liverpool i w finale mogłobybyc zdecydowanie różnie..... Jezeli Dudek nic nie wpusci fatalnego to wygra Liverpool, mam taka adzieje zreszta nie cierpie AC Milanu :P

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 maja 2005, 10:34

Napewno w finale bede za liverpoolem, troszke mi jednak szkoda z drugiej strony holendrów,było widac ze im zalezy i sie staraja a milan,który nic nie pokazal w dwumeczu praktycznie,a jednak przeszedl,bo obiektywnie patrzac to druga polowa na san siro tez nalezala do zawodnikow psv a jednak gole strzelali zawodnicy z milanu tak samo w eidhowen psv gralo madrze i dobrze a milan praktycznie raz zagrozil bramce strzezonej przez gomesa i mieli wielkiego farta,ze ta pilka wpadla,ale stalo sie truno czasu nie cofniemy.Mam jednak nadzieje,że w finale liverpool dokopie milanowi i pokaze,ze sprawiedliwosc jest jeszcze na swiecie.A więć 25 maja Stambuł bedzie nasz a Liverpool na szczcycie.
ps.przyzwyczajcie sie do moich postow bo teraz raczej takie bede choc niektorym sie to moze nie spodobac pozdro dla wszystkich :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 05 maja 2005, 10:49

heh widze ze mathiasek nie sledzisz uwaznie ligi Włoskiej i obroncy PSV tez Ambrosini bardzo dobrze gra głowa były mecze w ktoreych juz takie bramki strzelał w Copa dwie głowa strzeli a to ze Kaka' mu swietnie podał i on to wykozystał to mnie nie dziwi tak jak to mowili komentatorzy Milanowi wystarczy jedna akcja by znalesc sie w finale i to doskonale wykorzystali i nie widze w tym zadnego fartu poprostu im sie to nalezało a ze nie grali wysmienicie to juz mnie nie obchodzi wazne ze jest finał a w finale mam nadzieje ze pokonaja przecietny Liverpool

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 maja 2005, 10:58

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:heh widze ze mathiasek nie sledzisz uwaznie ligi Włoskiej i obroncy PSV tez Ambrosini bardzo dobrze gra głowa były mecze w ktoreych juz takie bramki strzelał w Copa dwie głowa strzeli a to ze Kaka' mu swietnie podał i on to wykozystał to mnie nie dziwi tak jak to mowili komentatorzy Milanowi wystarczy jedna akcja by znalesc sie w finale i to doskonale wykorzystali i nie widze w tym zadnego fartu poprostu im sie to nalezało a ze nie grali wysmienicie to juz mnie nie obchodzi wazne ze jest finał a w finale mam nadzieje ze pokonaja przecietny Liverpool
Nie no oczywiście, że tutaj nie można mówić o farcie. Ale prawda jest taka, że często kibicuje się słabszym bo co w tym niezwykłego, gdy wygra fawaoryt. I rzeczywiście szkoda PSV bo z przebiegu dwumeczu to oni sobie zasłużyli na awans, ale life is brutal...Tak samo jak podczas ostatnich Mistrzostw Świata kupa ludzi trzymała kciuki za Senegal.

Co do samego finału. Stawiam na Milan, choć fantastycznie by skończyła się przygoda Dudka w Liverpoolu, gdyby to on z drużyną zdobył Puchar Mistrzów (jakich mistrzów?!). Wtedy mógłby spokojnie odejść. Jak już mówiłem - Sheva pilnuj się!! :twisted:

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 11:01

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:heh widze ze mathiasek nie sledzisz uwaznie ligi Włoskiej i obroncy PSV tez Ambrosini bardzo dobrze gra głowa były mecze w ktoreych juz takie bramki strzelał w Copa dwie głowa strzeli a to ze Kaka' mu swietnie podał i on to wykozystał to mnie nie dziwi tak jak to mowili komentatorzy Milanowi wystarczy jedna akcja by znalesc sie w finale i to doskonale wykorzystali i nie widze w tym zadnego fartu poprostu im sie to nalezało a ze nie grali wysmienicie to juz mnie nie obchodzi wazne ze jest finał a w finale mam nadzieje ze pokonaja przecietny Liverpool
Inaczej bys mowil gdybys nie byl kibicem mialnu tylko stal z boku, to PSV nalezalo sie zwyciestwo w dwumeczu jak i w pierwszym i drugim meczu. Mialn wygral szczescliwie, tak jak w pierwszym meczu przypadkiem byla 2 bramka... ktora zawazyla na losach polfinalu. Jezeli ma Mialn byc zespolem ktory jest bohaterem jednej akcji tzn ze Milan bedzie gral tak jak Inter za czasow Coupera antyfootball........
Kocham INTER a Milan Słaby jest i tyle

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 05 maja 2005, 11:14

ja juz kilka razy pisał ze fakt PSV zagrało dwa piekne mecze ale co z tego jak na San Siro nie potrafili strzelic gola a Milan to potrafił.Jeszcze jedno ciekawe jakby zagrało PSV gdyby w niedziele grali mecz ktory byc moze zadecyduje o mistrzostwi kraju wiec Milanisci musieli sie troche oszczedzac jak by PSV grało w polfinale z Liverpoolem badz Chelsea to sadze ze by weszli do finału oni zagrali na luzie bo tobył ostatni mecz w sezonie o cos a Milan ma jeszcze teraz 5 takich meczy w ktorych musi wygrac zeby liczyc na zwyciestwo w Serie A

P.S. sly_FCI przypomnij sobie mecz Valencia - Inter w LM 2003 roku gdzie Toldo uratował Inter przed pogromeme wybronił wtedy mnostwo strzałow i tez grali antyfutbol a mimo to awansowali bo na San Siro wygrali 1-0 a w Hiszpani przegral 2-1 takze oplaca sie strzelac bramki u siebie i ich nie tracic co potrafil Milan

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 maja 2005, 11:18

W finale będę tradycyjnie za drużyną z Premiership, a to, że gra przeciwko Włochom dodatkowo działa na ich korzyść... Milan nie pokazał NIC w spotkaniach z PSV, co dobrze prognozuje LFC... Mój typ: 2:0 dla Liverpoolu (Dudek zachowa czyste konto 8) ).

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 11:31

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:ja juz kilka razy pisał ze fakt PSV zagrało dwa piekne mecze ale co z tego jak na San Siro nie potrafili strzelic gola a Milan to potrafił.Jeszcze jedno ciekawe jakby zagrało PSV gdyby w niedziele grali mecz ktory byc moze zadecyduje o mistrzostwi kraju wiec Milanisci musieli sie troche oszczedzac jak by PSV grało w polfinale z Liverpoolem badz Chelsea to sadze ze by weszli do finału oni zagrali na luzie bo tobył ostatni mecz w sezonie o cos a Milan ma jeszcze teraz 5 takich meczy w ktorych musi wygrac zeby liczyc na zwyciestwo w Serie A

P.S. sly_FCI przypomnij sobie mecz Valencia - Inter w LM 2003 roku gdzie Toldo uratował Inter przed pogromeme wybronił wtedy mnostwo strzałow i tez grali antyfutbol a mimo to awansowali bo na San Siro wygrali 1-0 a w Hiszpani przegral 2-1 takze oplaca sie strzelac bramki u siebie i ich nie tracic co potrafil Milan
SPokojnie ja mowilem ze wtedy Inter również grał antyfutball ale daleko z nim nie doszedl i probuje przestrzec przed tym Milan, b o jezlei oni beda tak grac, szczegolnie z Kaka i Seedorfem, ktorzy urodzili sie by grac do przodu ....
A ty sobie przypomnij mecz z tegorocznej edycji i rowniez meczy Valencia - Inter z 20 X 2004 keidy to Inter an wyjezdzie wygral 5-1 po pieknej grze !! :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2005, 11:47

serek408 pisze:Niech sobie cala Europa mowi , ze Milan gral beznadziejnie , ale finalu juz nikt im nie odbierze i to sie najbardziej liczy w pilce noznej , a piekna gra to tylko dodatek do reszty
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:... Milanowi wystarczy jedna akcja by znalesc sie w finale i to doskonale wykorzystali i nie widze w tym zadnego fartu poprostu im sie to nalezało a ze nie grali wysmienicie to juz mnie nie obchodzi wazne ze jest finał a w finale mam nadzieje ze pokonaja przecietny Liverpool
Typowo włoskie podejście do sprawy :? Rozumiem, że można cieszyć się z awansu bo ja też pewnie trochę bym się cieszył gdybym kibicował Milanowi ale napewno byłbym zawiedziony grą drużyny. Gdybym miał oglądać Barcelonę grającą w taki sposób i wygrywającą LM to dałbym sobie spokój z kibicowaniem jej. Może nie wszyscy w to wierzą ale ja jestem przekonany, że nie wszyscy stawiają sukcesy na pierwszym miejscu. No ale gratulalcje dla Milanu który postanowił, że w półfinale nic nie pokaże ale gra dalej :wink:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 05 maja 2005, 11:58

Niggaz po tym poznaje sie prawdziwych fanow jakbym chciał ogladac piekna pilke wybrałbym Barce ale ja z Milane jeset od 11 lat wiecej z dznia na dzien nie przestane im kibicowac bo w dwumeczu brzydko grali ale zauwaz ze oni musza sily oszczedzac PSV nie musialo milo mistrza Holandi a Milan w ta niedziele gra z najgrozniejszym rywalem do tego trofea.
Barce lubi i zycze im wygrania mistrzostwa Hiszpani. pozdro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2005, 12:53

Ja oczywiście rozumiem, że żaden kibic nie przestanie kibicować swojej ulubionej drużynie po kilku słabszych występach i jeżeli ktoś kibicuje drużynie tak jak np. Ty od 11 lat to ma ku temu powody i bardzo dobrze. Barcelonie także nie w każdym meczu wszystko dobrze się układa a mimo to nie przestanę jej kibicować. Chodzi mi tylko o podejście typu 'najważniejszy jest wynik a styl gry to tylko dodatek' ale każdy ma swoje zdanie. A Milan rzeczywiście przynajmniej teoretycznie musiał się trochę oszczędzać na mecz z Juve ale wydaje mi się, że Stara Dama jest w tym sezonie dużo gorsza (chociaż punkty zdobyte w lidze nie wskazują na to) i Scudetto powinno trafić do Rossonerich.
pozdro

Pezet
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 05 maja 2005, 13:02

mam zamiar obstawic final ligi mistrzów Jak myślice ile bedzie???

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 maja 2005, 13:04

Pezet pisze:mam zamiar obstawic final ligi mistrzów Jak myślice ile bedzie???
3:! dla liverpoolu bedzi mowie ci

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 05 maja 2005, 13:06

mysle ze będzie 2:0 dlaMilanu z całym szacunkiem dla Dudka ale Milan wygra ponieważ zagra dużo lepiej niż z PSV jestem tego pewny

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 05 maja 2005, 13:11

mathiasek12 pisze:
Pezet pisze:mam zamiar obstawic final ligi mistrzów Jak myślice ile bedzie???
3:! dla liverpoolu bedzi mowie ci
masz to zamiar jakos uargumentowac? bo 3:1 to kazdy sobie moze napisac, ale warto by wyjasnic czemu sie tak mysli? :?

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”