Grupa A 2006/07 (Champions League) - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 12 wrz 2006, 12:06

Zgadza się Fieldy - Rafa i Sylwek zostali objęci opcją: 'Rotation' :wink:
Ich miejsce w porównaniu z poprzednim meczem zajmą odpowiednio Puyol i Gio...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 wrz 2006, 19:52

składy :!:

Chelsea:
Cech - Cole, Carvalho, Terry, Boulahrouz - Lampard, Ballack, makelele, Essien - Sheva, Drogba

Werder:
Reinke - Wome, Naldo, Pasanen, Fritz - Borowski, Bauman, Frings - Klose, Klasnic

Barca:
Valdes - Gio, Thuram, Puyol, Beletti - Deco, Motta, Iniesta - Ronnie, Giuly, Eto'o

Levski - nie podaje bo i tak tam nikogo nie znam :D

Jendak Borowski i Frings zagrają, zobacyzmy z jakim skutkiem, nie ma Cole'a - Joe Cole'a 8) ale Chelsea ma taką pomoc, że Werder moze czasem sie nie przebić, tym bardziej, że stracili swojego głownego reżysera gry z poprzedniego sezonu - Micoud'a
Myślałem, że zamaist Giuly'ego wystąpi Messi - czyżby jakiś uraz ? ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 wrz 2006, 20:00

Rotacja fieldy rotacja. Po co komu Messi w takim meczu. Ostatnio i tak dużo gra.

Iniesta :jupi:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 wrz 2006, 23:10

FC Barcelona - Levski Sofia 5:0 :mike:

Niespodzianki nie było. Wynik taki jaki chciałem. Mogło być wyżej gdyby się bardziej przykładali, ale w sumie trudno było oczekiwać gry na poważnie. Sporo zabawy przez co czasem zdarzały się niedokładności, ale nic. Eto'o jest w zajebistej formie. Koleś po prostu zabija. Dwie asysty i bramka dzisiaj a poza tym mnóstwo świetnych akcji. Bardzo dużo biegał. Jak zwykle wspaniale Iniesta. Andres = spokój. Dla niego nie ma różnicy czy przeciwnik jest 05 metra od niego czy 15 metrów od niego. Nie boi się grać z piłką przy nodze. Dinho bardzo dobry mecz. Sporo mu wychodziło i stwarzał dużo zagrożenia. Pierwszy gol to w głównej mierze jego zasługa. No i ta bramka na 5:0 :rydzyk: Bardzo dobrze również Deco. Giuly też ładnie. Thuram :rydzyk: Zastanawiam się czy on jest normalny :lol: Gra aż za dobrze. Puyol miał ze dwie gorsze interwencje, ale dużo więcej bardzo dobrych.

Generalnie było świetnie. Wysoka wygrana minimalnym nakładem sił. O to chodzi 8)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 wrz 2006, 2:41

Niggaz pisze:Po co komu Messi w takim meczu.

Mi byl potrzebny :? jak go znam to by dobrze sie zaprezentowal i pkt. bym jakies zdobyl, a tak... Atak mam Messi-Henry to mi teraz lata, Henry ma kontuzje i nie zagra z HSV :? Ale nie temat na to :P Eto'o przy strzelonej bramce zakrecil obroncami jak dziecmi :oops: Guily tez fajnie zmylil typa, ktory sie jeszcze przewrocil :lol: Bramka R10... :shock:

Na temat meczu CFC-Werder nie mam nic do powiedzenia :? No... jedynie bramka Essiena mnie cieszy 8)

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 13 wrz 2006, 9:44

Jak widać faworyci grupy nie zawodzą. Chelsea choć nie zagrała najlepszego meczu to jednak zgarneła 3 pkt. Na wyróżnienie zasługuje Essien, naprawdę świetny mecz. Piłkarz z Ghany był wszędzie, walczył o każdą piłkę a nawet strzelił trochę szczęśliwą pierwszą bramkę. Szkoda Werderu który cały czas starał się atakować i momentami był naprawdę bliski strzelenia gola (ehhh ta poprzeczka Klose :( ) Także świetny mecz kapitana The Blues który czyścił wszystkie piłki nie raz ratując zespół przed stratą gola.

O drugim meczu nie ma nawet co mówić, Barcelona pokazał że jest o kilka klas lepsza od zespołu z Sofii gromiąc go niemiłosiernie. Gwiazdy hiszpańskiej drużyny udowodniły że w tym roku są jeszcze groźniejsze niż w poprzednim sezonie. Już nie mogę się doczekać meczu z Chelsea, zwłaszcza jeśli przypomni się poprzednie ich starcia.

Awatar użytkownika
AnYa
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AnYa » 13 wrz 2006, 10:10

Bardzo ladny mecz,przyjemnie sie ogladalo. Chelsea oczywiscie zdecydowanie lepszym zespolem chociaz te dwie brameczki byly chyba po czesci prezentem od Werderu - najpierw fatalny i pechowy blad obroncy a pozniej karny nie wiem czy do konca zasluzony . Zastanawiam sie jest byla mobilizacja i nadzieja Werderu w grupie z Barca i Chelsea :D

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 wrz 2006, 12:45

WOW 5-0 :arrow: naprawde sie nie spodziewałem. Kapitalne spotaknie w wykonaniu Barcelony. Wychodziło im praktycznie wszystko. Eto'o brameczka i 2 asysty, szczegolnie odegranie przy pierwszej bramce pokazuje, ze Samuel bardzo duzo widzi na boisku. Iniesta, Puyol, Giuly :arrow: czyli 3 zawodnikow, ktorych ostatnio siedziało na ławce rezerwowych. Konkurencja jest jak widac przeogromna, dobrze,ze Ryjek stosuje rotacje, ale w takim meczu jak z Levskim mozna było spokojnie wystawic jeszcze kilku zaownikow, ktorzy bardzo mało maja szans na gre. Jednak Christo troche kłamał na temat klasy i poziomu Sofii.

Chelksea - Werder :arrow: brawa napewno dla Essiena, ktroy od poczatku sezonu jest najlepszym zaownikiem Jose. Dobrze, ze wiekszosc miała racje, ze Lampard i Ballack grac ze soba nie moga :arrow: bo to absolutnie prawda. Po 3 meczach w lidze i teaz kolejnym w LM jasno widac, ze ich wspołpraca nie jest na najwyzszym poziomie, a kazdy z nich chce miec jak najczesciejp ilke przy nodze. Szkoda Werderu, bo pojechał na SB chyba z mysla przegranej i w zaden sposob nie chcial tego zmienic, a zapowiedzi byly inne.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 13 wrz 2006, 14:20

Przyczyna porażki Bułgarów na Camp Nou wg MD:

Obrazek

:hardkor:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 13 wrz 2006, 14:22

Co do Barcelony to wszystko zostalo juz napisane wiec sie rozpisywac nie bede. Co do Chelsea to prawie zasnalem :? strzelili bramke i sie cofneli.Szkoda, ze Klose trafil w poprzeczke bo Werder lapal wiatr w zagle i rozniesliby tych leszczy z Londynu.Chelsea ma na pewno wiekszy potencjal do okazania. Co do Werderu to dobrze Diego. Walczyl, staral sie...ale z reguly nie mial nawet komu podac bo wszyscy stali z tylu :?

PS: Prosze TV TVN o odsprzedanie praw do transmisji.Bedzie to z pozytkiem dla was i dla nas. Wy sie nie skompromitujecie i przy okazji ucieszycie rzesze polskich kibicow. Studio i komentator[*]

3 WP. // Mi favorito jugador Eto'o

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 wrz 2006, 17:21

Kilka słów odnośnie meczu. Chelsea jak zwykle wygrała zbyt nisko jak na swoją kadrę i szczęśliwei. Kartny z niczego i gol szmata (cvo prawda karny powinnien byc po faulu na Lmpardzie). Werder też miał swoje sytuacje, ale co mnie najbardziej zaskoczyło? Klose i Diego. Na tle mistrza Anglii grali naprawde dobrze i stwierdzam, że są chyba aż za dobrzy jak na Werdere. Diego i Klose śmiało moga i powinni grać w lepszych klubach niż do tej pory.

Awatar użytkownika
mowlik
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mowlik » 15 wrz 2006, 14:43

Według mnie to Barcelona wyjdzie z lepszym dorobkiem bramkowym od Chelsea z pierwszego miejsca. Trzeci będzie Werder a Levski tylko zespołowi z Bremy urwie punkty u siebie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 15 wrz 2006, 14:45

mowlik
skad Ty wytrzasnales herb Arsenalu w tej grupie? :roll:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 25 wrz 2006, 20:11

Ledwie zdążyłem ochłonąć (chociaż nie, jeszcze nie ochłonąłem) po meczu z Valencią a już pojutrze kolejny występ Dumy Katalonii - tym razem w ramach 2. kolejki LM z Werderem Brema na wyjeździe. Nie ukrywam, że liczę na 3 punkty i efektowną grę żeby zrzucić z siebie ten niedosyt po meczu z Nietoperzami :P W poprzedniej edycji LM dwukrotnie udało się nam pokonać Werder (0-2 i 3-1), a dodatkowo teraz Niemcy przeżywają wyraźny kryzys i ponoć ma zabraknąć Klose.

Ryj powołał na mecz następującą grupę zawodników:

Bramkarze: Valdés, Jorquera
Obrońcy: Zambrotta, Oleguer, Belletti, Puyol, Thuram, Sylvinho
Pomocnicy: Xavi, Iniesta, Deco, Edmílson, Motta
Napastnicy: Giuly, Eto'o, Ronaldinho, Messi, Gudjohnsen

Saviola wraca do swojej starej roli ;), obok niego zasiądą na trybunach Rafa i Gio.

Mecz będzie transmitowany na żywo w TVN Turbo i na DSF. Chyba wybiorę transmisję po niemiecku - nic nie zrozumiem, ale i się nie będę wk*** niekompetencją pseudokomentatorów.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 wrz 2006, 23:35

Fajnie, że nie trzeba czekać długo na kolejny ciekawy mecz. Jak do tej pory w spotkaniach z Werderem nie mieliśmy problemów. Zawsze padały też bramki i tym razem pewnie będzie podobnie. Obrona Werderu spisuje się bardzo słabo a więc kilka bramek trzeba strzelić :P Fajnie, że na lewej zagra Sylvinho (Gio na trybunach - rotacja) a na środku Thuram (Marquez na trybunach - rotacja). Nie zdziwiłbym sie gdyby od pierwszych minut zagrał też Giuly zamiast Messiego. Deco może też odpocznie aczkolwiek wolałbym, aby na ławce usiadł Creus. Oczywiście Iniesta musi grać 8)

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”