Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2006, 8:49
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 25 sie 2006, 10:18
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 25 sie 2006, 10:31
BuahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahaGomez pisze:chyba sobie zartujesz jak sadzisz ze Vieira jest lepszy od Hargreavesa Twisted Evil zobaczysz jak Anglik troche ochlonie po nieudanej probie wyjazdu na wyspy.
no nawet bardzoGomez pisze:Cambiasso i Demichelis Idea sam nie wiem, ale zblizony poziom.
hmmm finał sie przypomniał ?Gomez pisze:jedynie Grosso to zawodnik godny uwagi moim zdaniem.
rispekt i powodzenia w 2 lidze heheossy pisze:Dłużej niż wy
taaaa bo ja wiem , Inter to nie Juve Mancini to nie Capello przez 3 sezony Inter grał najbardziej ofensywna piłke we Włoszech i tego nie mozna kwestionowac zreszta co ja bede tłumaczył kibicowi jakiegos drugoligowego zespołu jak on i tak wie najlepiejossy pisze:Taa, bo ty wiesz jak bedzie grał Inter, jeszcze teraz jak odszedł jedyny of pomocnik.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 sie 2006, 10:57
Ciekawa grupa. Szczerze - to gdy ogladalem losowanie trafilem wszystkich rywali dla InteruInter Mediolan
Bayern Monachium
Sporting Lizbona
Spartak Moskwa
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 sie 2006, 11:43
Gomez pisze:chyba sobie zartujesz jak sadzisz ze Vieira jest lepszy od Hargreavesa
Gomez pisze:Cambiasso i Demichelis sam nie wiem, ale zblizony poziom.
Gomez pisze: chyba nie do konca
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 25 sie 2006, 15:24
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2006, 15:44
Pozwole sobie zabrać głos, bo co nieco wiem o Particku.Gomez pisze:Owen Hargreaves...w mundialowej formie,
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 25 sie 2006, 15:46
Wiesz Rasiak duzo razy gral w kadrze i to raczej nie jest dobre odzwierciedlenie jego umiejetnosciSero pisze:Pozatym ile Demichelis grał w kadrze Very Happy
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 25 sie 2006, 15:58
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 sie 2006, 16:11
Których oczywiście Owen wart nie jest. Myślisz, że Carrick jest wart pieniędzy za niego wyłożonych?Albo czy Wright-Phillips jest wart kasy zapłaconej przez Chelsea Manchesterowi City? Tylko prawda jest taka, że jeśli do wyścigu o jakiegoś piłkarza włącza się dajmy na to Chelsea, to cena od razu leci do góry. Z prostej przyczyny. Chelsea jest w stanie zapłacić taką kwotę i co najważniejsze, jeżeli jej na zawodniku zależy to ją zapłaci. W tym aspekcie trochę się różni z ManU. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam. Tylko nie pisz już takich bzdur.Gomez pisze:chyba nie nadarmo ManU chce wylozyc 25mln![]()
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 26 sie 2006, 11:03
16,9mln funtow to mniej wiecej 25mln euro wiec chyba mam racjeCris7 pisze:Tylko nie pisz już takich bzdur.Gomez pisze:chyba nie nadarmo ManU chce wylozyc 25mln![]()
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 26 sie 2006, 11:16
Masz racje. Capello jaki jest to jest, ale trenerem jest o lata świetlne lepszym od Manciniego. Po polowce sezonu bedziecie go znowu z Interu wyrzucaccoco pisze:Inter to nie Juve Mancini to nie Capello przez 3 sezony Inter grał najbardziej
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 sie 2006, 11:41
nie przecze a wrecz potwierdzamossy pisze:Masz racje. Capello jaki jest to jest, ale trenerem jest o lata świetlne lepszym od Manciniego
jak dla mnie nie powinno go juz byc w tamtym sezonieossy pisze:Po polowce sezonu bedziecie go znowu z Interu wyrzucac Laughing
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 wrz 2006, 23:06
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 wrz 2006, 23:06
coco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio