Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2006, 22:09
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 wrz 2006, 22:20
Niggaz pisze:Nie przewrócił się nawet w momencie kiedy był kontakt, ale to dlatego, że kontakt był tak minimalny iż Robin pewnie tego nawet nie poczuł. Przewrócił się instynktownie.
Niggaz pisze:Nie było jednak podstaw do jego podyktowania
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2006, 22:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 22:28
i weźcie sobie to do serca, jak widac niektorzy nie potrafią chłodno ocenić tego co widzą, jesli chodiz o klub, któremu kibicują.czarnuch w temacie Barcy pisze:Niestety trzeba otwarcie przyznać, że ta dyskusja brnie do nikąd
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 wrz 2006, 23:34
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 wrz 2006, 9:49
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 wrz 2006, 9:54
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 16 wrz 2006, 11:16
Hmmm... muszę się zgodzić, choć kibice Arsenalu twardo stoją przy swoim. Karny i kartka nieco wypaczyły wynik meczu, bo możliwe że byłby remis gdyby nie to. Grając przecież w 10 nie licząc bramki z karnego był remis 1:1 i Arsenal grając w 10 nie dobił rywala tylko gdyby nie liczyć karnego przez 78 minut gry padł wynik 1:1.Niggaz pisze:Świetnie, że dałej tutaj taką ładną powtórkę (chodzi o jakość). Nie powiem, że rozwiała ona moje wątpliwości z racji tego, że nigdy ich nie miałem. Utwierdziła mnie w przekonaniu, że nie ma mowy o rzucie karnym. Robin Van Persie zanurkował już po tym jak minął bramkarza. Nie przewrócił się nawet w momencie kiedy był kontakt, ale to dlatego, że kontakt był tak minimalny iż Robin pewnie tego nawet nie poczuł. Przewrócił się instynktownie. Chciał wymusić karnego. Udało mu się. Nie było jednak podstaw do jego podyktowania. Nie bądź taki zaślepiony RóżA.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2006, 14:49
sprecyzowałbyś osoby, które masz na myśliJanio pisze:dziwne tylko, że kiedy są jakieś wątpliwości w sytuacjach niekorzystnych dla Waszego klubu doszukujecie się wtedy winy wszędzie tylko nie we własnych szeregach
jestem kibicem Arsenalu i bedę bronił swego zdania - karnego być nie powinnoEbi pisze:Hmmm... muszę się zgodzić, choć kibice Arsenalu twardo stoją przy swoim
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 wrz 2006, 15:21
Janio pisze:Ja rozumiem RóżA że jakoś trzeba usprawiedliwiać takie zachowania jak Eboue z meczu z Barcą, Henry'ego z Hiszpanią czy teraz Robina
Jak bys byl kibicem Arsenalu to tez bys tak odczul ten final(tak jak ja...Janio pisze:Titi do teraz rozpamiętuje jak to Arsenal został skrzywdzony w finale LM, a Wenger opowiada bzdury o pewności prawidłowego karnego nie widząc nawet powtórki.
Ebi pisze:Karny i kartka nieco wypaczyły wynik meczu, bo możliwe że byłby remis gdyby nie to.
A Gdy By Sedzia nie doliczyl czasu to by bylo 2-0 i nawet jak By nie bylo karnego to bylo by 1-0Ebi pisze:Grając przecież w 10 nie licząc bramki z karnego był remis 1:1 i Arsenal grając w 10 nie dobił rywala tylko gdyby nie liczyć karnego przez 78 minut gry padł wynik 1:1.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2006, 15:32
brak mi słówguru pisze:Ebi pisze: Karny i kartka nieco wypaczyły wynik meczu, bo możliwe że byłby remis gdyby nie to.
GDY BY![]()
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 wrz 2006, 15:41
Spróbuj mi tak na spokojnie wytłmuaczyć dlaczego Twoim zdaniem karny się należał. Weź pod uwagę, że Robin nie był faulowany, kontakt z bramkarzem był minimalny (o ile w ogóle był) do tego stopnia, że nie mógł wywrzeż żadnego wpływu na Holendra a na dodatek ten przewrócił się teatralnie już po tym jak minął bramkarza. Tylko nie pisz, że bramkarz utrudniał Rbinowi zdobycie bramki ble ble ble bo o ile mi wiadomo od tego właśnie jest bramarz i takie zagrania w polu karnym są jak najbardziej dopuszczalne.RóżA pisze:Teraz sytuacja jest nieco inna, gdyż według mnie karny się należał.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 wrz 2006, 15:48
fieldy pisze:brak mi słów Shocked
dzieciaki do szkoły, zamiast zasmiecać temat
Bez powodu nie pogrubialemNiggaz pisze:Guru Zemdlał
To już jest przegięcie pały, że tak się brzydko wyrażę.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 wrz 2006, 18:35
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 wrz 2006, 19:05
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio