Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cai » 10 kwie 2007, 22:45
Cai
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 10 kwie 2007, 22:47
mihalinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 kwie 2007, 22:53
nie po II połowie dzisiejszego meczu. Fakt, szkoda - bo gol padł w najgorszym momencie, tuż przed dogrywką, jednak to Chelsea w II części dominowała na boisku. Wynik powinien być dużo wyższy. Canizares 2 razy uratował zespół - za 3 razem się już nie udało.mihalinho pisze:Ogromny żal Valencii... zasłużyli na półfinał,
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 10 kwie 2007, 23:25
adriano100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 kwie 2007, 23:51
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 10 kwie 2007, 23:56
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 kwie 2007, 23:57
Kiedy Sheva wyrównał stało się jasne, że gdy Valencia się za bardzo odkryje - Chelsea może zapewnić sobie awans jedną kontrą. Bo 1 gol przesądzał sprawę. Valencia musiałaby strzelić 2 bramki, aby awansować, więc postanowili się bronić, zszedł Morientes [choć nie jestem pewien, czy nie było to spowodowane jakimś urazem] Bronili się, bo z kontr grać potrafią, jak mało kto i pewnie liczyli własnie na takie akcje. Niewiele im zabrakło. Kontrataków za dużo nie mieli, bo Chelsea im nie dawała wyjść z własnej połowy, cały czas atakowała i w końcu im się udało.RóżA pisze:Nie mogę zrozumieć dlaczego Valencia w drugiej połowie niemalże całkowicie oddała inicjatywę na rzecz The Blues Rolling Eyes A awans był tak blisko...
SiKor pisze:Valencia po stracie gola się poddała...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 11 kwie 2007, 8:09
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 11 kwie 2007, 12:21
RóżA pisze:Nie mogę zrozumieć dlaczego Valencia w drugiej połowie niemalże całkowicie oddała inicjatywę na rzecz The Blues
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 kwie 2007, 18:46
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio