Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 sie 2008, 15:08
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sie 2008, 15:13
Steven Gerrard pisze:Myślę że Wisłę stać na Remis pod 3 warunkami:1:Barca musi popełniać błędy a Wisła musi je wykorzystywać.2:Wisłą nie może za bardzo dać się zepchnąć do defensywy.3:Wisła musi grać konsekwentnie.Jak te wszystkie warunki się spełnią to wisła może nawet wygrać
Serce mówi Wisła wygra rozum mówi Wisła Zremisuje
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 sie 2008, 15:19
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 sie 2008, 15:40
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ralf088 » 13 sie 2008, 15:48
ralf088

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 13 sie 2008, 15:48
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 13 sie 2008, 15:49
Poprawileś mi humor przed meczem Polska - JaponiaA tu Was zaskoczę. Valdes w porównaniu z Pawełkiem to dla mnie bez mała ta sama klasa piłkarska. Czyli
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 sie 2008, 15:49
Dziękujemy. Dzisiaj bez tekstów o polactwie, Katalończyku?rkoeman pisze:ludzie - kibicujcie sobie wisle. nikt wam nie broni ale troche pokory i pomyslunku
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 sie 2008, 15:51
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2008, 15:57
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 sie 2008, 17:18
Victortio Valdes > Victor ValdeZCo musi zrobić Wisła, żeby wygrać spotkanie? - Trzeba strzelać! Piłkarze Barcy są świetni w ofensywie, ale czasem zapominają o obronie i popełniają błędy. Przy dobrze rozegranych kontratakach może pokonać Victorio Valdesa.
[']Słabsze punkty Barcelony?
- Ta drużyna dopiero powstaje. I już na samym początku są konflikty - jeden pokłócił się, bo chciał jechać na olimpiadę [Lionel Messi], drugi szuka klubu [Thierry'ego Henry'ego kusi MU].
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 sie 2008, 17:42
rkoeman pisze:ludzie - kibicujcie sobie wisle. nikt wam nie broni ale troche pokory i pomyslunku
niech mi ktos wytlumaczy jakie atuty ma wisla? bo ja nie widze zadnych - ma gorszych pilkarzy na kazdej pozycji, gra gorsza pilke i jest gorzej przygotowana do sezonu
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 sie 2008, 18:03
na darowaniu sobie pisania bzdur i nieprawdy. wisla trafila najgorzej jak mogla i nie ma co sobie mydlic oczuA na czym wg Ciebie polega kibicowanie?
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 sie 2008, 18:04
No tak. Ciekawe czemu grają w klubach między którymi jest przepaść. Po prostu Pawełek nie miał szczęścia.rafalo88 pisze:A tu Was zaskoczę. Valdes w porównaniu z Pawełkiem to dla mnie bez mała ta sama klasa piłkarska. Czyli dno
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 sie 2008, 18:20
I właśnie na tym polega kibicowanie. Nie na tym, że jakaś drużyna jest silna wygrywa duzio pucharu, to się ją lubi, tylko ma się z nią emocjonalny (nie mylić z racjonalny) związek.rkoeman pisze:zadnych racjonalnych argumentow poza wiara nie widze
Dla mnie poważna dyskusja nie polega na pisaniu banałów typu "Barcelona zgniecie Wisłę, bo dystans jaki dzieli oba zespoły jest jak między Rosją i Gruzją" i wykpiwaniu wszystkich, którzy wierzą, wbrew wszystkiemu, w pozytywny wynik. Gdzie jest Barca, gdzie jest Wisła wiedzą wszyscy. Dla mnie jest żenujące traktowanie ludzi jak idiotów i tłumaczenie im tego.rkoeman pisze:nie ma nic wspolnefo z powazna dyskusna na forum pilka.pl
Mam nadzieję, że Wisła wygra wysoko, bo by spadło wam parę punktów zadufania. I już jestem huraoptymistą, polaczkiem, pińcet lolów etcMentor pisze:Mam nadzieję, że Barcelony wysoko wygra. W przeciwnym wypadku przed rewanżem może być niezłe pieprzenie w wykonaniu naszych fachowców.
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio