Nauczyć się można grać w piłkę, ale charakteru nie zmieniszMentor pisze:Rozumiem frustrację piłkarzy, ale mogliby się nauczyć, że ich słowa gówno znaczą i mogą zostać za nie tylko skarceni a na pewno nic nie zyskają.
Na Emirates chciałbym zobaczyć Theo, który mógłby robić trochę zamieszania, zwłaszcza że Abidala nie będzie. Na Camp Nou - Eboue, który jest obrońcą i pomagałby w defensywie.Mentor pisze:1. Arsenal gra odważnie, ofensywnie bo ich siłą jest atak a nie obrona.
2. Arsenal gra ostrożnie, zachowawczo, nie odsłaniając się za bardzo bo słaba defensywa może ich nie uchronić przez utratą bramki/bramek.
Co do tych dwóch wersji gry - ja myślę, że to się będzie zmieniało w trakcie spotkania, przez pewien czas będą atakować, a później trochę się cofną, zależy od wyniku, etc. Nie koniecznie zagrają 90 minut tylko do przodu, albo 90 minut zachowawczo.
Chyba nikt na poważnie by go nie chciał z powrotem patrząc na jego dyspozycjęMentor pisze:Henry do Arsenalu nie wróci. Jego miejsce jest w MLS i gotów jestem się założyć, że tam trafi i to szybciej niż później
p.s. zamykamy ankietę ? Póki Arsenal prowadzi