1/2 finału LM: Man Utd vs Barcelona - Strona 21

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Do finału awansuje...

Manchester United
45
68%
FC Barcelona
21
32%
rdz
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 29 kwie 2008, 22:55

boskigonzo pisze:Bramka przypadkowa, Messi przycmil swym praciem Roniego, Barca w dwumeczu zdecydowanie lepsza ...awans MU tez przypadkowy, sedzia poprostu na nich gwizdal i tyle
Luzuj, niech gadają ;). My mamy swoją radość, oni swoje wytłumaczenie.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 kwie 2008, 22:55

Nie bramka tylko sytuacja z której oddał strzał wzięła się z przypadku. Rozumiesz ? Zacznij myśleć.
Nie napisałem że MU awansował przypadkiem tylko że Barca mi się bardziej podobała w tym dwumeczu.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 29 kwie 2008, 22:56

nie no spoko :D lubie sie czasem posmiac :D

mam dziwne przeczucie ze w finale jednak bedzie Liverpool :D

Edt/
Zacznij myśleć
ok, juz bede
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2008, 22:57 przez boskigonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 kwie 2008, 22:56

Skończcie odpisywać tym frustratom ;) I cieszcie się z tego pieprzonego finału na który tyle czasu czekaliśmy :)
rdz pisze:Luzuj, niech gadają Wink. My mamy swoją radość, oni swoje wytłumaczenie.
Dokładnie :)
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2008, 22:57 przez Giggsy King, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 kwie 2008, 22:56

Kamil232 pisze:
Może na przestrzeni 2 spotkań mieli 3 okazaje ale na bezskuteczną w ofensywie Barcelonę jak widać starczyło.
Barca może więcej miała ??
No i jaki masz problem przepraszam :?:
Barca też nie miała okazji, ale czy ja o tym pisałem :?: Mieli 3 okazje i to fakt, przez 90% obu spotkań grali 11 na własnej połowie i to tez fakt, ale czy ja ich za to krytykuje :?: owszem męczyło mnie to potwornie ale lubie oglądać drużyny poukładane w obronie i pod tym względem gra Man Utd wygądała świetnie, tyle że w ataku pokazali kompletny piach, bo Tevez nie oddał strzału na bramkę (zresztą czy był napastnik który oddał by chociarz 2 :?: ) a Ronaldo raz za razem byl zatrzymywany przez Zambro.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2008, 22:58 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 1 raz.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 kwie 2008, 22:57

boskigonzo pisze: Bramka przypadkowa, Messi przycmil swym praciem Roniego, Barca w dwumeczu zdecydowanie lepsza ...awans MU tez przypadkowy, sedzia poprostu na nich gwizdal i tyle Laughing
Chyba nie zaprzeczysz faktom, że Ronaldo po raz kolejny pokazał, że w meczach o stawkę bliżej mu do klasy Brożka, a nie Kaki, że Barcelona była w dwumeczu lepsza "optycznie", że miała więcej strzałów celnych i niecelnych (respekt dla Rijkaarda, tak spieprzyć goalmachine, jaką była kiedyś Barca, trzeba umieć)?
United awansowało zgodnie z przewidywaniami, ale wcale nie było lepsze - bywa i tak. United zasłużyło tym, że potrafiło myśleć na boisku i po strzeleniu bramki umiejętnie się bronić - Barca nie umiała strzelić, co tu dopiero mówić o obronie?

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 29 kwie 2008, 22:57

Wilmore pisze:
MaWiK pisze:FOLLOW FOLLOW FOLLOW!!
CAUSE UNITED ARE GO TO MOSCOW Smile!! Smile
Rym średni, błąd na błędzie, aż szkoda podsumowywać takim wierszykiem grę United w tym sezonie. :wink:
Akurat nie Tobie go leszczu oceniać. To piosenka którą śpiewają zarówno na stadionie, jak i w oficjalnych pubach United.

Wymyśl lepszy...chodzi o przekaz. Wybacz ale muszę Ci to człowieku powiedzieć jako pierwszy- jesteś masakrycznie denerwujący i irytujący. Dziękuje EOT.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 29 kwie 2008, 22:59

Ale zenada :? ten polfinal to kompromitacja szczerze mowiac :roll: Barcelona osiagnela dno dna, a MU pokazuje,ze jakis tam kryzys jest(mimo,ze wyniki tego nie pokazuja). Gra ofensywna United,a szczegolnie Ronaldo jest na takim poziomie aktualnie jak Barcy. :?

Jeszcze Chelsea wygra :? tylko nie to :!:

PS: Samuelu Eto'o...najpierw graj porzadnie w pilke a pozniej drzej pape,ze odejdziesz jesli nie wygrasz pucharu.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 kwie 2008, 22:59

Łukasz_ pisze:Szkoda Barcelony bo była lepsza w tym dwumeczu ale taka piłka.
Dość ryzykowna teza. W wielu aspektach większe wrazenie zrobił Manchester: pomysł na gre, cechy wolicjonalne, ilość drużyny w druzynie, organizaja defensywy i co najwazniejsze - skuteczność.

Pierwszy mecz Barca prowadziła gre, ale generalnie bezpłciowo. Drugi mecz bezapelacyjnie dla Man Utd. Ja nie mam watpliwości, że do finału awansowali lepsi w dwumeczu.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 29 kwie 2008, 23:00

Wilmore pisze:Chyba nie zaprzeczysz faktom, że Ronaldo po raz kolejny pokazał, że w meczach o stawkę bliżej mu do klasy Brożka, a nie Kaki, że Barcelona była w dwumeczu lepsza "optycznie", że miała więcej strzałów celnych i niecelnych (respekt dla Rijkaarda, tak spieprzyć goalmachine, jaką była kiedyś Barca, trzeba umieć)?
United awansowało zgodnie z przewidywaniami, ale wcale nie było lepsze - bywa i tak. United zasłużyło tym, że potrafiło myśleć na boisku i po strzeleniu bramki umiejętnie się bronić - Barca nie umiała strzelić, co tu dopiero mówić o obronie?

ok, masz racje

btw - glupie pytanie - kiedy final :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 kwie 2008, 23:00

Kamil232 pisze:prosże o jedną sytuacja w której musiał sie VDS wykazac.
co ty opowiadasz ?
Ja piszę, że mieli więcej celnych strzałów, no dalej - przeciez lubisz statystyki. Ja nie pisze o 100% sytuacjach. Piszę, że mieli wiecej strzałów.
Wiec nie odwracaj kota ogonem.

Ale jedną sytuację na szybko sobie przypominam - po strzale Messiegow pierwszej połowie, sparował strzał na prawo do linii bocznej.
Innym razem, wypluł piłkę, wtedy co mu Wes kolanem w głowe rąbnął.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 kwie 2008, 23:00

bo Tevez nie oddał strzału na bramkę
No tak jak z Ronaldo rozklepali obronę i Valdes to wyciągnał to to strzał nie był...kończę...tak tak Manchester United are shite, Ronaldo are shite and he's only fucking diver.... Ezqueroo>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ronaldo...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 kwie 2008, 23:01

Kamil232 nie pisz do mnie " wy " bo nie jestem kibicem Barcelony, czuje się urażony :P

Nie jestem frustratem, po prostu oglądając dwa mecze i nie kibicując nikomu stwierdzam że Barcelona w tym starciu prezentowała się lepiej. Z tego co widzę będę musiał kibicować Chelsea w finale bo sytuacji gdzie miałbym iść za Liverpoolem sobie nie wyobrażam :roll:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 kwie 2008, 23:01

MaWiK pisze:
Wilmore pisze:
MaWiK pisze:FOLLOW FOLLOW FOLLOW!!
CAUSE UNITED ARE GO TO MOSCOW Smile!! Smile
Rym średni, błąd na błędzie, aż szkoda podsumowywać takim wierszykiem grę United w tym sezonie. :wink:
Akurat nie Tobie go leszczu oceniać. To piosenka którą śpiewają zarówno na stadionie, jak i w oficjalnych pubach United.
.
BUHAHAHA jak tak śpiewają w "oficjalnych pubach " to zwracamy honor świetna nuta

FOLLOW FOLLOW FOLLOW!!
CAUSE UNITED ARE GO TO MOSCOW :twisted:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 kwie 2008, 23:02

MaWiK pisze:To piosenka którą śpiewają zarówno na stadionie, jak i w oficjalnych pubach United.
Wątpie, żeby w 'oficjalnych'( :lol: ) pubach śpiewali 'We are go to Moscow'. Trochę niepoprawnie :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”