mistyk pisze:
Zambrotta po pierwszym swietnym meczu dzisiaj tragicznie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 kwie 2008, 23:50
mistyk pisze:
Zambrotta po pierwszym swietnym meczu dzisiaj tragicznie.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 29 kwie 2008, 23:52
Piotr
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 kwie 2008, 0:35
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 30 kwie 2008, 0:41
Kamil232 > DomenechKamil232 pisze:Evra > Abidal Krzywy
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 kwie 2008, 0:51
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 30 kwie 2008, 1:08
Bzdura to porównywanie graczy po jednym meczu czy tam dwumeczuKamil232 pisze:Beenhaker powołuje Matusiaka, a nie powołuje Brożka jak jest w lidze? Beenhaker stawia na Matusiaka a nie na Wichniarka...Leo nie powołuje Jelenia tylko Łobodzińskiego...dalej chcesz takie bzdury pisać, czy mam dalej wymieniać?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 kwie 2008, 1:14
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 30 kwie 2008, 2:06
plinert
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 kwie 2008, 10:17
@Morrow nastepnym razem proponuje udac sie do innego pubu. W pubie w ktorym ja ogladalem poziom byl odpowiedni, od czasu do czasu slychac bylo zarowno jednych jak i drugich. Z tego co relacjonujesz to chyba trafiles do pubu, gdzie srednia wieku wynosila 13 lat.Morrow pisze:No to tak na świeżo. Mecz oglądałem w pubie gdzie stosunek kibiców Barcy do United wynosił mniej więcej 4:1. Szkoda, że część z tej grupy fanów Blaugrany zachowywała się jak kompletne bydło. Mina gościa w koszulce Barcy po meczu, który od początku meczu na cały pub szydził z Ronaldo, darł mordę przez 90 minut i około 70 minuty na całe gardło darł się "Liverpool, Liverpool" - bezcenna.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 kwie 2008, 10:37
Problem polega na tym, że właśnie nie. Praktycznie wszyscy obecni byli zdecydowanie >20 lat a ten, który najgłośniej krzyczał miał na moje oko ze 30. Żeby nie było, to była tylko część grupy kibiców Barcy, reszta zachowywała się bardzo w porządku. Chciałem tylko pokazać, że bydło znajdzie się wśród fanów każdego zespołu.mistyk pisze: Z tego co relacjonujesz to chyba trafiles do pubu, gdzie srednia wieku wynosila 13 lat.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 kwie 2008, 10:56
Bask pisze: Bzdura to porównywanie graczy po jednym meczu czy tam dwumeczu Krzywy
@Morrow nastepnym razem proponuje udac sie do innego pubu. W pubie w ktorym ja ogladalem poziom byl odpowiedni, od czasu do czasu slychac bylo zarowno jednych jak i drugich. Z tego co relacjonujesz to chyba trafiles do pubu, gdzie srednia wieku wynosila 13 lat.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 kwie 2008, 11:07
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 kwie 2008, 11:41
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 30 kwie 2008, 12:13
amolinn
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio