FC Barcelona - AC Milan (dwumecz) - Strona 26

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 kwie 2006, 22:56

j1mmy pisze:zmiana Rui za Gatuso wogóle nie zrozumiala
Jak zmienial to ja rozumialem. Ale potwierdzilo sie to co mowil ktorys z kibicow Milanu po pierwszym meczu, kiedy mowilem, ze mozna bylo wpuscic Rui Coste - nigdy nie wiadomo jak on zagra, dzisiaj zagral slabo, nic nie wniosl do gry.

Ronaldinho nie zagral nic, mimo ze Szpakowski widzial "genialne zagranie" nawet w za krotkiej pilce do Giuly'ego :rotfl:

O co chodzilo z nieuznana bramka? Bo nie kumam? Tam gdzies byl faul? :|

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 kwie 2006, 22:56

Fieldy masz racje moze to byc i Arsenal a moze to byc dalej Milan po gruntownej wymianie obrony.

W finale bede kibicowal Arsenalowi.Wygrajcie zatrzymajcie Henryka i spokojnie budujcie dalej druzyne :)

Powodzenia.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 26 kwie 2006, 22:57

MP pisze:Porażka. Upadek piłki nożnej. Rastaman w finale. Sędzia podarował awans Barcie - gdzie był faul przy strzale Shevy? Eh... w Paryżu obejrzymy piach... idę spać (piłem wczoraj... starczy)
:lol:

Fajnie się czyta takie wypowiedzi 8)
alkus pisze:Arsenal - Barca 17 maja - chłodzic browary, bedzie się działo
:D masz 200 litrowa lodówke porzyczyc :>
piwosz pisze:Czy gol Shevy nie był strzelony prawidłowo przypadkiem ?
prawidłowo 8)

ale takie życie :D

VeB

Gratki dla Milanu.. za wolę walki.. przy Juve wygladaja jak auto Wrc przy maluchu :wink:

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 26 kwie 2006, 22:57

Krzysztof Jarzyna pisze:Ronaldinho nie zagral nic, mimo ze Szpakowski widzial "genialne zagranie" nawet w za krotkiej pilce do Giuly'ego
Bp Rpnaldinho nawet genialnie nos wyciera :p

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 26 kwie 2006, 22:58

blad sedziego ewidenty...bramka prawidlowo zdobyta...Puyol sie poslizgnal. Ale...faul Costacurty na Eto kwalifikowal sie na czerwien. Takze na remis w pomylkach.

Zasluzony awans Barcy...tyle.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 26 kwie 2006, 22:58

Mecz nie byl wielkim widowiskiem, przypominal bardziej pilkarskie szachy. Nie wiem dlaczego Merk zagwizdal przy bramce Shevy, musial byc spalony bo faulu na Puyolu na pewno nie bylo. Coz, Milan nie mial pomyslu jak pokonac Katalonczykow, a zmiany Carla nic nie wniosly do gry. Wedlug mnie bohaterem meczu byl Szpaq, ktory z podnieceniem reagowal na kazde dotkniecie pilki przez Ronaldinho :lol: :lol: :lol: Ah ten Dariusz :D
Czekam juz na final i licze, ze Henryk ze swoja ekipa wzniesie puchar LM. fieldy jest tak jak chciales :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 kwie 2006, 22:59

Gratuluje Barcelonie tego że udało im się strzelić bramke. Oba mecze były wyrównane.

O samym meczu pisać nie będę bo każdy go widział. Sytuacja Szewy :?: Nie będę tego narazie komentował bo powtórka była niewyraźna.

Gratuluje Barcelonie ale powodzenia w finale rzeczy Arsenalowi bo " fenomenalna, genialna, szybka, cudowna, magiczna, najlepsza z najlepszą publicznością na świecie " Barcelona wygrać tego meczu nie może bo nadejdzie nowa fala kibiców.

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 26 kwie 2006, 23:00

Ibrahimović pisze:
Borek wysłał sms'a widział bramke z innych ujęć - Nie było faulu :!: widział sytuacje na powtórkach z kamer niemieckiej TV.

Kowalczyk :roll:
no dzieki, pocieszaj mnie dalej :x :cry:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 kwie 2006, 23:01

Ciesze się, tylko tyle mogę powiedzieć :wink:

Mecz ogólnie mi się podobał. BYło sporo okazji, odnośnie tej bramki Schevy mi sie wydaje, że zdobył ją prawidłowo. NIe wiem czym się MErk kierował, żę nie uznał. Jednak jak to BOrek powiedział, Barca przejechała przez 90 minut 1001 km do Paryża. Finał dopiero za 3 tygodnie. Nie chce mi się tyle czekać. Za tydzień mogliby grać :D

szykuj się fieldy na 17 maja :wink:

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 26 kwie 2006, 23:02

sędzia gwizdnął w momencie strzału, czyli chyba widział tam spalonego...
Realizator tv jednak dał ciała, bo powtórki nieczego nie wykazały..
a tak btw 7 lat czekania i mam szanse obejrzenia Barcy w finale :wink:
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2006, 23:03 przez SiKor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 kwie 2006, 23:02

Kolejny raz jestem pod wrazeniem postu Chlopaczka. Najprawdopodobniej jest on przeciwienstwem posta Zazy, ktora zaraz wleci z hukiem i zacznie pisac jaki to sedzia jest... :]

Barca strzelila ta jedna bramke wiecej i tyle jej starczylo. Zagrala, jak juz pisaliscie, bardzo madrze taktycznie. W tym roku licze na swietny final. Zastanawiam sie czy zniesienie zasad bramek na wyjazdach liczonych praktycznie podwojnie, bo mysle, ze to by wplynelo dobrze na widowisko. W koncu spotkaly sie 2 wspaniale, potrafiace grac pieknie zespoly, a jakiegos swietnego widowiska nie zobaczylismy.

Ancelotti nie rzucil sie do ataku w koncowce, byl juz pogodzony z koncem LM dla Milanu? Nie wiem. Chyba nikt oprocz niego nie wie. Rowniez uwazam, ze w Milanie potrzebne sa pewne zmiany, moze koncem pewnej epoki bym tego nie nazwal, ale w sumie, kto na forum zna sie lepiej na Milanie od Chlopaczka?

Jestem pod oooogromnym wrazeniem gry Iniesty, po raz kolejny mnie zachwycil. Ciekaw jestem jakie oceny dostanie po meczu, bo w poprzednim zostal potraktowany niesprawiedliwie, ale to niewazne.

Czyzbysmy byli swiadkami poczatku nowej ery w pilce? Jesli tak, to z pewnoscia bedzie to era Barcy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 kwie 2006, 23:04

Mialem tego nie pisac, ale musze :

jestem w szoku, jak mozna nie uznac prawidlowo zdobytej bramki :think:
Merk - na MADAGASKAR :twisted:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 26 kwie 2006, 23:05

Martin Pellegrino pisze:Porażka. Upadek piłki nożnej. Rastaman w finale. Sędzia podarował awans Barcie - gdzie był faul przy strzale Shevy? Eh... w Paryżu obejrzymy piach... idę spać (piłem wczoraj... starczy)
Jaki upadek. Upadl to Twoj Inter. Jesli awans Barcy jest upadkiem pilki to ja nie wiem kiedy ta pilka bedzie wspaniala
mickey5 pisze:Jaki jest sens grania w piłke nozną jeśli sędzia nie uznaje prawidłowo zdobytych goli...
Sie czepiacie ostro, choc jest faktem , ze sedzia dal dupy. Bledy sedziego sa wpisane w gre i nic tego nie zmieni. Faktem tez jest to, iz mecz wyrownany i remis jak najbardziej sprawiedliwy. W dwumeczu ogolem obydwa zespoly na remis.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 kwie 2006, 23:08

Tomachos pisze:alkus napisał:
Tomachos pisze:piwosz napisał:
Tomachos pisze:Fajnie się czyta takie wypowiedzi
Krzysztof Jarzyna pisze:O co chodzilo z nieuznana bramka? Bo nie kumam? Tam gdzies byl faul?
w ogóle jakas konsternacja na forach po meczu. Nikt nie wie o co chodzi z tym golem - tylko jakoś w studiu się nie zastanawiali. Zaprosili jakiegoś katalońcyzka i głupio im było sugerować, że gol prawidłowo zdobyty :D

Ja myślę, ze może sędzia spalonego odgwizdał - choć musiałbym widzieć powtórki, niestety - dzis meczu nie nagrywałem :D może czarnuch :P

Zaza pewnie pisze mega rozprawkę :D
cloner pisze:Merk - na MADAGASKAR
a Plautz razem z nim ?
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2006, 23:10 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 26 kwie 2006, 23:09

SiKor pisze:sędzia gwizdnął w momencie strzału, czyli chyba widział tam spalonego...
Realizator tv jednak dał ciała, bo powtórki nieczego nie wykazały..
a tak btw 7 lat czekania i mam szanse obejrzenia Barcy w finale :wink:
nie bylo spalonego na bank. a realizator specjalnie nie pokazal powt. bo wiedzial ze bramka jest prawidlowo zdobyta.
Ancelotti nie rzucil sie do ataku w koncowce, byl juz pogodzony z koncem LM dla Milanu?
ale jak on mial sie jeszcze bardziej rzucic do ataku? nareszcie mi sie zmiany Carla podobaly,a ze zawodnicy bez jakiechs wiekszych przeblyskow, to juz nie jego wina..chociaz i tak mi sie nasza gra nareszcie podobala..

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”