Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 mar 2013, 0:01
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 mar 2013, 0:06
W pierwszym meczu Real mógł wygrać, mogło wygrać i MU, były ku temu okazje. To, że się głęboko broniliśmy nie oznacza automatycznie, że Real był drużyną lepszą i zasługiwał na awans. Jeśli tego nie pojmujesz, to wybacz, nie jesteś partnerem do rozmowy o piłce nożnej. Dziś do momentu czerwa Królewscy nie byli tego awansu nawet blisko. Zresztą, napisałeś co miałeś do napisania i miał być koniec tematu z Twojej strony. Chcesz się dalej ośmieszać, Twoja sprawa, mnie to klepie. Na szczęście są na tym forum kibice Królewskich, których szanuję i ich opinie przekonały mnie, że na ten szacunek zasługują.bl3nd pisze:W 1/8 gra się dwumecz, prawda? Może powiesz mi, że w pierwszym meczu MU był lepszy?Morrow pisze:Już Ci napisałem, że nie musisz nic więcej udowadniać. Wszystko jest jasne. Ściągnij okulary to może zobaczysz, że Real nie grał dzisiaj na czerwono.bl3nd pisze:Awansował lepszy zespół. Koniec. Kropka.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 mar 2013, 0:09
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 06 mar 2013, 0:12
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 mar 2013, 0:15
przyzwyczajenieTak zapytam, czemu Ty nie używasz wielkich liter ?
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 mar 2013, 0:16
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 06 mar 2013, 0:17
No jakim cudem chamskie jak nie widział obrońcy bo patrzył na piłkę ...rzeznik pisze:wejście Naniego mimo wszystko jednak dość chamskie. Jak dla mnie wynik nie został wypaczony.
Mich77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 mar 2013, 0:19
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 mar 2013, 0:23
To jego wina, że patrzył na piłkę, rywal go uprzedził, przez co faul dość poważny.Mich77 pisze:No jakim cudem chamskie jak nie widział obrońcy bo patrzył na piłkę ...rzeznik pisze:wejście Naniego mimo wszystko jednak dość chamskie. Jak dla mnie wynik nie został wypaczony.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 mar 2013, 0:24
MU miał ściśle nakreślony plan taktyczny, który świetnie realizowali. Widocznie nie uwzględniał on utraty skrzydłowego za czerwo. Gra się posypała bo Welbeck odpowiadający za wyłączenie Alonso musiał zająć pozycję Naniego i Xabi miał wreszcie przestrzeń do gry.brylancik pisze:Nie dobrze, że tak ten mecz się potoczył. Błędna decyzja sędziego niestety ustawiła ten mecz i duży niesmak pozostał. Z drugiej strony dziwne, że przy stanie 1:0, tak wielki klub jak Manchester United, tak bardzo się podłamał i była to kwestia czasu kiedy Real strzeli bramkę. Nie raz już graliśmy w przewadze i nie przekładało się to nijak na grę Realu, który jednak preferuje grać z kontrataku. W każdym razie brawa dla piłkarzy MU i SAF za świetną grę do czerwonej kartki, na którą nie zasłużyli.
Ech, a ja na Ciebie głosowałem jako debiut roku...Do czerwonej kartki w strzelaniu goli i okazjach bramkowych tak się składa, że byliśmy lepsi. Oglądałem ze 3 różne studia i analizę tej sytuacji i w każdej analizie podkreślono karygodny błąd sędziego i to, że Nani nawet przez chwilę nie zerknął na Arbeloę a jego cała uwaga była skierowana na piłkę. Żadnej premedytacji w ataku, żadnego ataku na zawodnika, żadnej agresji, Arbeloa nabiegał z tyłu i to była zwykła walka o piłkę, niefortunnie dla Portugalczyka się to złożyło ale nie ma mowy moim zdaniem o czerwie w takiej sytuacji i w takim meczu. Żółtko i tyle. Nigdy czerwień. I nie mam żadnych pretensji do Naniego bo zwyczajnie chciał zgasić piłkę. Jak ktoś będzie chciał znaleźć paragrafy to znajdzie je na wszystko.Mourinho wypowiada się tak jakby czaił się na posadę Fergusona. Nie wiem w czym dziś Manchester był lepszy od Realu, na pewno nie w strzelaniu goli. Czerwona kartka mogła być, mogło jej nie być, wejście Naniego mimo wszystko jednak dość chamskie. Jak dla mnie wynik nie został wypaczony.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 mar 2013, 0:28
wg mnie 90% piłkarzy by sie tak zachowała w tej sytuacji.Rozumiem rozgorycznie kibicow Man United, ale prawda jest taka ze Nani, widząc czy nie zawodnika Realu, zachował sie glupio
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sędzia » 06 mar 2013, 0:29
Sędzia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 06 mar 2013, 0:36
To prawda, w pierwszej połowie wprawdzie Real grał więcej piłką, ale to Manchester miał lepsze sytuacje. Mecz trwa jednak 90 minut, a tak jak pisałem wcześniej - uważam (i widzę, że nie tylko ja), że sędzia spokojnie może się wybronić z decyzji o czerwonej kartce. Nie zapominajmy też, że po kartce Naniego Real strasznie przycisnął, czego zwieńczeniem były piękne bramki Modricia i Ronaldo. Jeśli dodać do tego pierwszy mecz - w moim odczuciu Real awansował zasłużenie. Rozumiem, że nie zgadzasz się z moją opinią, ale mam wrażenie, że w dużej mierze przemawia przez ciebie rozgoryczenie po odpadnięciu twojej drużyny.Morrow pisze:Do czerwonej kartki w strzelaniu goli i okazjach bramkowych tak się składa, że byliśmy lepsi.
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 mar 2013, 0:39
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 mar 2013, 0:43
Real Madrid boss Jose Mourinho: "Man Utd have the mentality of lions. They are aggressive in a good way. They are giants and are fantastic."

Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio