Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 lis 2015, 21:51
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 lis 2015, 21:55
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 lis 2015, 21:57
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 lis 2015, 21:59
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 lis 2015, 22:00
Nie dziwny tylko po kwasie jak masz takie rozkminy.Czy ja będę dziwny twierdząc, że wolę 3 miejsce w grupie i LE niż 1/8 LM ?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 lis 2015, 22:10
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 lis 2015, 22:11
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 lis 2015, 22:11
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 lis 2015, 22:13
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 lis 2015, 22:17
...i przepieprzyć z kretesem. Ostatecznie powiem że 1/8 mnie zwyczajnie znudziła i chciałbym czegoś nowego - zobaczyć Arsenal w LE w dwumeczu z kimś z Belgii, Portugalii, hiszpańskiego środka, może jakaś Fiorentina czy Milan. To by było to.Tomusmc pisze:Prestiż i pieniądze w LE nie są warte zachodu. Wygranie go zaś nie jest takie łatwe przecież więc lepiej awansować do 1/8
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 lis 2015, 22:20
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 lis 2015, 22:25
Bardzo słabe ratowanie wizerunku Arsenalu i jeszcze gorsza prowokacjasickstick pisze:...i przepieprzyć z kretesem. Ostatecznie powiem że 1/8 mnie zwyczajnie znudziła i chciałbym czegoś nowego - zobaczyć Arsenal w LE w dwumeczu z kimś z Belgii, Portugalii, hiszpańskiego środka, może jakaś Fiorentina czy Milan. To by było to.Tomusmc pisze:Prestiż i pieniądze w LE nie są warte zachodu. Wygranie go zaś nie jest takie łatwe przecież więc lepiej awansować do 1/8
E: ahh Milan, no tak sory, zapomniałem.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 lis 2015, 22:31
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 lis 2015, 22:32
??????Tomusmc pisze:Bardzo słabe ratowanie wizerunku Arsenalu i jeszcze gorsza prowokacjasickstick pisze:...i przepieprzyć z kretesem. Ostatecznie powiem że 1/8 mnie zwyczajnie znudziła i chciałbym czegoś nowego - zobaczyć Arsenal w LE w dwumeczu z kimś z Belgii, Portugalii, hiszpańskiego środka, może jakaś Fiorentina czy Milan. To by było to.Tomusmc pisze:Prestiż i pieniądze w LE nie są warte zachodu. Wygranie go zaś nie jest takie łatwe przecież więc lepiej awansować do 1/8
E: ahh Milan, no tak sory, zapomniałem.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 lis 2015, 22:51
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio