Ogólnie to spodziewałem się takich żałosnych wypowiedzi i nie będę tracił czasu na jakiekolwiek konfrontacje z takimi tekstami.
No cóż a ty jak zwykle ponad to
jak mnie pamiec nie myli to w podstawówce zajęc jest najwięcej chyba że ktoś chemie studiuje:PNiggaz pisze:Widać, że w podstawówce jest mało zajęć bo niektórzy mają za dużo wolnego czasu.
I tak i nie fakt faktem wiecej okazji Barca miałaNiggaz pisze:O meczu nie wiem co napisać. Jestem dumny. Mamy finał. Wreszcie. Wczoraj zagraliśmy dobry mecz. Byliśmy lepsi. Jeżeli to była taktyka Milanu to widocznie coś im nie poszło. Barca miała sporo okazji. Jak Milan w pierwszym meczu. Gola nie strzeliliśmy, ale graliśmy bardzo dobrze.
Może sien ie spodziewał nie dojdziesz zreszta taki cudowny to on znowu nie jest.Niggaz pisze: Valdes refleks ma znakomity a tej piłki nie bronił mimo, że leciała pół metra od niego.
mógł istotnieNiggaz pisze: Costacurta mógł spokojnie wylecieć za faul na Eto'o.
zgadzam sie w 100% zapomniales jeszczeNiggaz pisze:Rzuty wolne Ronaldinho [']
Iniesta
Grande Barca
Etoo [']
Też prawda tam powinna byc czeriwen przyjmijmy ze sedzia dawal duspka po rownokrzychu212 pisze:A skąd wiesz że byłby pierwszy Mógłby sie poślizgnąc na podłożonym przez Merka bananie i co? Costacurta był ostatnim obrońcą i to sie liczy, a że Dida już biegł zupełnie inna sprawa. Po za tym Eto'o jest strasznie szybki i nie koniecznie Brazylijczyk mógł wybić mu piłkę. To był faul, dla mnie, na czerwoną, ale za obiektywnie nie mogę tego rozpatrzyć, bo sie poprostu nie da .
Chyba nie liczysz ze kazdemu przeciwnikowi narzuca swoj styl...Co do meczu, to najbardziej wkurzyła mnie postawa Barcy w 2 połowie i to oddanie inicjatywy, aż nie mogłem patrzeć na Barce bez piłki w posiadaniu
Miał pare niezłych piłekbzdrua, zagrał tak jak inni, przyzwoicie - nic poza tym. Liczyłem na jakąś magię z jego strony i się troche zawiodłem, oby w finale pokazął tyle co wczoraj
---------------------
Jak pisałem to wczoraj to Milan przegrał a nie Barca wygrała, świetny mecz Iniesty i Belletiego reszta w barcelonie bezbarwna, Może jeszcze Edmilson ale nie jestem tak do końca przekonany. Pfe Pfe nie lubie tak twierdzić ale wczorajszego wieczoru górowała Holenderska a może rastamanska myśl taktyczna to już drugi taki 2mecz po meczu z Blues gdzie Barca była lepsza w taktycznej partii szachów.
----------------------
Propo już zbliżającej sie mega napinki na lini AFC FCB(przecież taka musi nastapić za dobrze sie tu wszyscy znamy ^^ ). Myślę ze o wyniku zadecydują gracze drugiego planu bo obecnie gwiazdy w obydwu klubach świeca bladym światłem