Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 28 kwie 2016, 10:23
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 kwie 2016, 10:27
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 28 kwie 2016, 10:30
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 28 kwie 2016, 10:40
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 28 kwie 2016, 10:49
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2016, 10:56
ruch ręki był, ale raczej chował ją za ciałem.FRYDERYK SZOPEN pisze: , powtorka zza bramki pokazala ze ktos tam z ateltico ewidentnie sterował swoim łapskiem.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 kwie 2016, 10:57
daj spokój :d nie oczekuj logikiozob pisze: Gdyby, gdyby i gdyby - to jest Twoj post z wyczuwalnym bolem dupy. Faktem jest 1-0, z ktorym Bayern ma problem, a nie Atletico.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 28 kwie 2016, 11:03
bredzisz, z gijon sedzia nie zagwizdal karnego po strzale alby gdy obronca sportringu wybil pilke reką z bramki. i co? glupio ci jendokomorkowy forestcie gumpie?League pisze: szkoda że w gijon 3 gole sędziowie prezentowali
tu kwestia jest tego czy mial kontrole nad ręką. pilka leciala jakies 10 metrow wiec o nabiciu mowy nie ma. a wydaje mi sie ze ujecie zza bramki pokazuje jak prowadzil reke tak aby ta pilka go trafila bo sam strzal byl grozny i pilka leciala w swiatlo bramki.fieldy pisze: uch ręki był, ale raczej chował ją za ciałem.
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2016, 11:05
z tego co widziałem, to kontrolę nad reką miał o tyle, że chciał ją schować za ciałem, by w nią nie dostać. poszukam powtórek.FRYDERYK SZOPEN pisze: tu kwestia jest tego czy mial kontrole nad ręką.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 28 kwie 2016, 11:06
a wiec jezeli chcial ja schowac za cialem ale nie zdazyl to nie ma o czym mowic, karny. blad techniczny.fieldy pisze:z tego co widziałem, to kontrolę nad reką miał o tyle, że chciał ją schować za ciałem, by w nią nie dostać. poszukam powtórek.FRYDERYK SZOPEN pisze: tu kwestia jest tego czy mial kontrole nad ręką.
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2016, 11:09
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 kwie 2016, 11:10
nie głupioFRYDERYK SZOPEN pisze: bredzisz, z gijon sedzia nie zagwizdal karnego po strzale alby gdy obronca sportringu wybil pilke reką z bramki. i co? glupio ci jendokomorkowy forestcie gumpie?
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 28 kwie 2016, 11:11
to jak z faulem, pilkarz chce trafic w pilke ale trafia w nogi. faul czy gramy dalej bo mial dobre zamiary?fieldy pisze: no chyba nie do końca. jesli chował rękę, to nie można mówić o celowym zagraniu...
jednokomorkowcu, twoja opinia naprawde nikogo tu nie interesuje. wiec sie nie sil na odpowiedzi w temacie o ktorym nie masz bladego pojecia. adios.League pisze: Karnego nie było
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 kwie 2016, 11:16
prawda boli. Karnego nie było choćbyś chciał tego najmocniej na świecieFRYDERYK SZOPEN pisze: jednokomorkowcu, twoja opinia naprawde nikogo tu nie interesuje. wiec sie nie sil na odpowiedzi w temacie o ktorym nie masz bladego pojecia. adios.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2016, 11:27
Rzut wolny bezpośredniFRYDERYK SZOPEN pisze: to jak z faulem, pilkarz chce trafic w pilke ale trafia w nogi. faul czy gramy dalej bo mial dobre zamiary?
jesli masz kontrole nad reką i nie zdazysz jej schowac to jest klasyczny blad techniczny. nie ma celowosci zagrania ale popelniasz przewinienie.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio