LIGA MISTRZÓW: 25.05 Liverpool - Milan - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 maja 2005, 13:43

Ja jestem za the reds. stawiam 1-0.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 14:50

Bedzie 2-1 dla Liverpoolu The Reds wygraja choc Dudek jakto Dudek popelni jakis blad :P i Milan strzeli bramke, Garcia bedzie osmieszal Maldiniego, a Risse Cafu ..... Ogólem :D :> dlatego bedzie 2-1 nie typuje tak kto strzeli bramki bo to loteria.... Zobaczymy czy Cisse sie przłamie :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 maja 2005, 16:36

Mysle ze bawienie sie w jakies obstawianie wynikow mija sie z celem :wink: Kto mogl przewidziec przed emczem PSV Milan ze PSV strzeli 3 bramki ?? Na pewno nikt w to nei wierzyl.

Mysle ze jezeli Milan zagra tak jak w meczu z PSV to pucharu na pewnoe nie zdobedzie. Moznaby tu spoekulowac ze trudny teren, PSV gralo w dwunastu (+kibice :P ) i taki tam. Kaka ejdnak nie gral slabo wiec nie w tym rzecz. Milan byl za bardzo pewny siebie i to zawazylo na calym meczu. Gdyby nie wieczny rezerwowy Ambrosini to moze mielibyscmy karne a to jest dopiero loteria :D:D:D

Ja licze na Liverpool i ich pewna obrone. Tylko zeby Dudek zas jakeigos babola nie sytzrelil :D:D:D

POZDRO

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2005, 16:50

No ale Milan napewno w finale nie zagra tak słabo jak wczoraj. Takie mecze nie zdarzają im się często ale zawsze należy brać pod uwagę, że słabsze spotkania są wliczone w ten sport. Takie słabsze spotkanie przytrafiło im się np. wczoraj ale mieli szczęście i awansowali dalej. W finale zobaczymy pewnie zupełnie inny Milan (mam taką nadzieję). Liverpool imponuje przede wszystkim w obronie bo ofensywa pozostawia jeszcze sporo do życzenia. Zobaczymy kogo w finale obdaruje szczęście a kogo pech :wink:

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 05 maja 2005, 16:55

Ja bede kibicowal i wedlug mnie wygra LIVERPOOL

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 05 maja 2005, 20:16

Ja jestem za druzyna dudka, ale stawiam 2:1 dla milanu (1:1 do konca meczu, i zwycieski gol dla mialnu w dogrywce)

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 05 maja 2005, 21:14

pamietamy jak Liverpool zakwalifikowal sie z ostatnim meczem w grupie z olimpiakosem dobrze ze liverpool ma w swoim skladzie geniusza Gerrarda ktory podaje niezle i swietnego hiszpana Luisa Garcie piekny strzal i gol z juve no i naszego Dudzia na bramce:D wiec ja jestem za Liverpoolem bo juz nie maja szans na awans do LM z ligi angielskiej tylko przez wygrana tego pucharu w obecnym sezonie

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 21:29

Luis Garcia jest w koncu wychowankiem BARCY. Szkoda ze w finale zabraklo tej finezyjnie grajacej pilka druzyny, majaca w skladzie wysmienitych zawodnikow jak np. Ronaldinho, Eto'o i Deco itd. Mecz Milan - Liverpool zakonczy sie wynikiem 1:1 i w dogrywce wygra Liverpool.

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 05 maja 2005, 21:38

Milan mnie bardzo wczoraj rozczarował :( :evil: Myślałem ,że zagra dużo lepiej a tu nic z tego.PSV było lepsze przez cały mecz.Milan musi się otrząsnąć bo z taką grą jak wczoraj to on nie wygra LM :(

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 05 maja 2005, 22:08

snake pisze:Ja jestem za druzyna dudka, ale stawiam 2:1 dla milanu (1:1 do konca meczu, i zwycieski gol dla mialnu w dogrywce)
nie no co ty mi sie wydaje ze wynik bedzie w normalnym czasie ustalony

Awatar użytkownika
pulsar83
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 05 maja 2005, 22:30

Milan z taka gra sie nie nadaje, z gry nie zasluzyl na final ale pilka sprawiedliwa nie jest i to Milan mial sporo szczescia, oczywiscie w finale jestem za rodakiem czyli Liverpool do boju!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 maja 2005, 11:24

No co Wy już wyniki typujecie ?? Jeszcze nie wiadomo kto zagra w meczu finałowym [oczywiscie oby nikogo nie zabrakło] a już strzelców znamy ? :roll:

Po ostatnich wypowiedziach krawatów z UEFA to Liverpool musi zaczą grać na maxa w Premiershpi by Everton dogonić. A Milan walczy o obrone mistrza Włoch. Teraz Milan gra ważny mecz z z Juve a The Red`s z Kanonierami [bez Mellora który ostatnio pogrąrzył Arsenal nie zapomne tego :D]..... a potem jeszcze kilka kolejek ligowych ... Także przyjdzie czas na typy bo finał bedzie smakowitya ale kiedy ?? 25 a mamy 6 maja...

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 06 maja 2005, 12:41

zobaczysz liverpool wygra w finale i dogoni jeszcze everton mam taka nadzieje :D

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 06 maja 2005, 13:57

Liverpool - Milan 2-0!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 14:20

Liverpool musi wygrac w finale. Dudek da z siebie wszystko i The Red's nie straca bramki. Za to dla nich strzeli Luis Garcia ktory jest w formie i gra fenomenalnie. Ale to tylko marzenia. Nie moge sie doczekac tego meczu. Mam nadzieje ze bedzie bardzo emocjonujacy.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”