Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rycy » 10 gru 2005, 18:58
Rycy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 kwie 2006, 15:48
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 10 kwie 2006, 15:56
czeher pisze:reasumujac najwieksze szanse na ten zaszczyt ma Korona, w szczegolnych przypadkach Amica/Lech
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 kwie 2006, 16:03
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 kwie 2006, 16:11
kama_reda pisze:Zagłębie Lubin jeszcze
Zajmnie trzecie albo zdobedzie puchar dlatego mysle ze P.UEFA maja raczej pewny - moga go sobie zapewnic w dwojaki sposobBonso pisze:Nie sądze, bo Zagłębie raczej zajmie 3 miejsce w lidze
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 kwie 2006, 16:14
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 kwie 2006, 16:27
A jak myslisz !!! - pewnie ze UEFA - poza tym to Lech ma male sznase na otrzymanie licencji wiec nawet gdyby Lech wywalczyl jakies puchary to i tak nowy Lech bedzie tworem na fundementach AmiciMartinho pisze:Jezeli Amica zajmie miejsce premiowane udzialem w PUEFA a Lech w Intertoto to przy ewentualnym polaczeniu obu klubow w jakim pucharze nas reprezentowal LECH/AMICA
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 10 kwie 2006, 18:34
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 kwie 2006, 18:54
Tyle, że nowy Amico-Lech będzie grał niby jako Amica ale już na historii Lecha. Coś tam za bardzo kombinują pyrki.czeher pisze:Amica zostanie przeniesiona do Poznania z zmiana nazwy a Lech rozwiazany
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 11:13
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 cze 2006, 12:31
el_nino pisze:nie wiem dokladnie, kto gra z ligi Hiszpanskiej w pucharze Intertoto
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2006, 12:35
piszesz jako Polak, czy kibic Lecha ?Martinho pisze:Ciekawe jak pojdzie Lehowi Smile Zapowiadane sa duze wzmocnienia w klubie i ja mam nadzieje ze przez Puchar Lata wejdziemy do PUEFA. Jezeli Lech przejdzie 2 runde, ktora teoretycznie powinien, to w kolejnej zagramy prawdopodobnie z austriackim SV Ried Smile Losowanie jak pisalem wczesniej mielismy dobre wiec teraz trzeba tylko temu szczesciu pomoc
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 cze 2006, 12:37
Pewnie ze jako Polakfieldy pisze:piszesz jako Polak, czy kibic Lecha ?
Ja caly czas czekam na zapowiadane wzmocnienia...fieldy pisze:Jak do tej pory w 20 osobowej kadrze jest 14 piłkarzy Amici, reszta z Lecha.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 cze 2006, 20:56

czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 cze 2006, 22:35
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio