1/8 finału LM - Liverpool vs Inter - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto awansuje do ćwierćfinału?

Livepool
29
54%
Inter
25
46%
Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 lut 2008, 23:41

John Travolta pisze:Przy pierwszej bramce mimo wszystko zawalil bramkarz
Przy pierwszej bramce zawaliła defensywa. Kto to widział zostawiać dwóch zawodników L'poolu na długim słupku przy jednym defensorze Interu! Julio bez szans, piłka zmieniła tor lotu po odbiciu się od Maicona

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 19 lut 2008, 23:41

dno i żenua....projekt Mancini trwa...na plus Chivu tylko....zmascił Julio 1 bramke ale nie raz sie popisał....

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 lut 2008, 23:42

Tradycyjnie nagonka na Manciniego :)

W sumie dziś zasłużył.
maciek_88 pisze:Do kiedy Samuel ma kontuzję

do końca sezonu.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 166

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 19 lut 2008, 23:43

@maciek_88 - Samuel nie jest nawet zgloszony do rundu pucharowej LM.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 lut 2008, 23:43

Diamen23 pisze:W porównaniu z fatalnym Stankovicem to i tak wypadł lepiej. Nie mówiąc już o Maxwellu, którego pierwszy raz zobaczyłem jak znosili Cordobę w 80 minucie...
Nie mówiłem, że Vieira był lepszy od Stankovica. Mówię, że ogólnie był słaby ;) Jedynymi zawodnikami godnymi pochwały byli znów Zanetti i Cambiasso. Trochę mnie ostatnio irytuje gra Zlatana. Czuje się tak pewnie, że zamiast uciekać z piłką i szukać dryblingu gdzieś na wolnym polu to on się pcha w największe zagęszczenie przeciwnika...

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 74

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 19 lut 2008, 23:45

bronilismy sie dzielnie do 83 czy tam 81min. nie gralismy nic w ataku ale coz wyniklo to z tego ze gralismy na magicznym anfield i kuwa marco materazzi znow musial pokazac ze jest marciem(moze i blad wali mnie to teraz) materazzim. sedzia tez sie nie popisywal co 2sekundy gwizdal i to jeszcze bardzo dlugo tylko w jedna strone. zagralismy kiche w ataku ale w oboronie bdb i mimo ze l'pool byl lkepszy i mial optyczna przewage to nie wiem czy na 2-0 zasluzyl. inter robil w ataku troche mniej niz mogl i to sie byc mzoe zemscilo ale the reds mialo duzego farta bo im wpadly dwa najgosze w calym meczu sztrzaly. na san siro musi byc lepiej trzeba sie rzucic na nich tak jak oni na nas i strzelic w 1polowie przynajmniej jedna bramke (gdyby dwie chybabym sie spuscil, dajcie WP ale nie usuwajcie posta plx). jestem zadowolony z postawy obrony niezadowolony natomiast z postawy ofensywy ktora jednak tez nie mogla za wiele zrobi. liverpool mial troche szczescia, co prawda zalsuzyl na wygrana ale nie wiem czy az na dwubramkowa. 2-1 albo 1-0 ewentualnie 3-1 to bylyby sprawiedliwsze wyniki

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 lut 2008, 23:45

maciek_88 pisze:Do kiedy Samuel ma kontuzję
do końca sezonu

Awatar użytkownika
Chuchu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 19 lut 2008, 23:46

janop pisze:No to LFC prawdopodobnie gra dalej. LM to chyba jedyna szansa Beniteza żeby zachować posadę. A rewanż zapowiada się wyjątkowo nieciekawie...
spokojnie to dopiero polowa potyczki. juz nie raz po wygranej w pierwszym meczu dwoma bramkami zespol odpadal. ale jesli atak Interu ma tak wyglądac jak w tym meczu no to Nerazzuri nie mają narazie co marzyc o sukcesie w Lidze Mistrzów.

runej
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 19 lut 2008, 23:46

Ludzie pytanie mam dotyczące Liverpoolu. Czy oni mieli kiedyś jakiegoś klasowego skrzydłowego :?: Obojętne czy w XXI wieku czy przed wojną.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lut 2008, 23:47

mAstA87 pisze:Chyba taka słaba jest liga włoska, a silna angielska? Shocked

No w końcu zrozumieliście. :o
hrabi pisze:Wierze, ze tym razem charakter pokaza i zamkna usta wszystkim Very Happy
Widziałeś jak dzisiaj Liverpool zagrał pressingiem? W Mediolanie będzie tak samo. Gra Interu pozostawia wiele do życzenia.

Wejście Vieiry wniosło na boisko bardzo dużo, ale strat w środku pola.

EDIT
runej pisze:Czy oni mieli kiedyś jakiegoś klasowego skrzydłowego Question
Pennant (dziś dwie asysty). 8)
Ostatnio zmieniony 19 lut 2008, 23:48 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2008, 23:47

Martin Pellegrino pisze:Oglądałem Rome ale Inter mnie kompletnie zawiódł [*].
Typowe dla LM, spodziewałem się tego - za słabo ostatnio grają i wygrywają mimo wszystko, by pokazać cokolwiek w meczu z Pool. Widać, że Serie A swoje, a LM swoje - po calciopoli zmienili się gracze przy stole, nie gra. Niestety.
Z taką grą Pool odpadnie i tak w kolejnej rundzie, czego im gorąco życzę - ale Benitez na razie jest uratowany.
Zaś Inter z taką grą, jak dzisiejsza, jest stracony. Boję się tylko zwolnienia Manciniego, bo z innym trenerem Inter jest w stanie wygrywać sprawiedliwie i dużo wyżej.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 lut 2008, 23:47

Sero pisze:Tradycyjnie nagonka na Manciniego
Wyniki takich meczy jak ten decydują czy trener zatrzyma posadę czy nie. Nie od dziś wiadomo, że LM była w tym sezonie priorytetem i odpadnięcie już na tym etapie rozgrywek stawia przyszłość trenera pod dużym znakiem zapytania. Mam tylko nadzieję, że Massimo nie sięgnie po Beniteza bo ta schematyczna gra jest bardzo drażliwa, ale losy trenera zostawmy do końca sezonu. Teraz jestem ciut podpity i naładowany negatywnie i wypisuję takie rzeczy :P

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 19 lut 2008, 23:48

To perspektywa gry z Materacem jako zdecydowanym liderem środka obrony wygląda ,,kusząco", bo w tej chwili on dla mnie gra kupę i to dużą. Ja rozumiem, że po kontuzji itd, ale jak patrzyłem to już Rivas w tej chwili gra lepiej. Tylko nie sądzę by Mancini posadził Marco na ławie.

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 19 lut 2008, 23:49

Co się stao? Inter się popsuł? Wiedziałem, że wystarczy poczekać do tego meczu i niektórzy zaczną schodzić na ziemię z tym boskim Interem. Ale szanse na awans są, jak chimeryczny Liverpool potrafi przedupić u siebie z Barnsley.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”