Mam nadzieję, że nie wygra z Interem w takich okolicznościach, w jakich awansował w dwumeczu z Fiorentiną.. Ale właściwie nie ma się nad czym rozpisywać, bo wygra Inter!Szczególnie, że dla Bayernu będzie to już 3 rywal z Włoch w tym sezonie...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ptt » 29 kwie 2010, 13:53
Mam nadzieję, że nie wygra z Interem w takich okolicznościach, w jakich awansował w dwumeczu z Fiorentiną.. Ale właściwie nie ma się nad czym rozpisywać, bo wygra Inter!Szczególnie, że dla Bayernu będzie to już 3 rywal z Włoch w tym sezonie...
ptt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 kwie 2010, 13:55
Znowu te okoliczności z Violą, to już nudne jest. O drugiej bramce ze spalonego dla Violi to oczywiście nikt nie pamięta.ptt pisze: Mam nadzieję, że nie wygra z Interem w takich okolicznościach, w jakich awansował w dwumeczu z Fiorentiną.. Ale właściwie nie ma się nad czym rozpisywać, bo wygra Inter!
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 kwie 2010, 14:01
Tak można wszystko tlumaczyć, że to tylko wina psychiki. Nie to organizacja gry. Tam każdy zawodnik wie co ma robić w defeynswie, czy się nazywa Lucio, Millito czy Etoo . Przecież to oni parokrotnie szczególnie Samu ratowali tyłek obrońcom. Świetna również asekuracja, jak jakiś zaodnik Interu dał dupy to kolega naprawiał jego błąd. To wszystko jest typowe dla zespółow Jose, i mówienie, że za Manciniego Inter też tak potrafił grać, tylko psychika była nie jest dla mnie lekko mówiąc nie poważne. Jeszcze na jesienii ten Inter tak nie potrafił grać bedąc w obu meczach z Barca tłem dla Katalończyków(co wtedy Jose chciał inaczej grać? atakował? Nie próbował grać to samo, ale zespół był jeszcze zbyt słaby) Jeszcze nie dawno kompromitowali się remisami z Cypryjczykami. Jednak czas i praca Jose przyniosła efekty.I Inter zawsze bronić umiał, a że nie osiągał wyników to wina psychiki. Tego, że zawodnicy Interu się blokowali psychicznie w europie (pisałem przed pierwszym meczem o tym sporo) i dlatego doceniłem Mou za psychologiczny aspekt jego pracy. Natomiast, to że Inter tak fantastycznie bronił to wynik tego, że defensorzy Interu mają fantastyczne umiejętności i to nie jest żadna nowość. To nie jest tak, że Mou przyszedł i pokazał Zanettiemu, Cambiasso, Samuelowi czy Maiconowi jak się gra w obronie i to, że przez 2 lata tylko Hiddinkowi oraz Mou się udało to wynik tego, że obaj mieli do dyspozycji fenomenalny kapitał ludzki. Tylko dzięki wybitnym defensorom Mou mógł zagrać tak jak zagrał i jak zagrać wczoraj z Barceloną trzeba było. Nie widzę tu niczego z cudotwórstwa, bo to, że Maicon czy Zanetti grają wielką piłkę to nie jest cud. Nawet przeciwko Barcelonie.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 29 kwie 2010, 14:05
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 kwie 2010, 14:12
Komentarz po prostu masakrycznyKamil232 pisze:http://michalpol.blox.pl/2010/04/Dzien- ... utbol.html
Pol znowu dał popisDobre są komentarze pod jego wpisem. "ekspert"
![]()
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 29 kwie 2010, 14:30

Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 kwie 2010, 14:42
Babel

Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 29 kwie 2010, 14:49
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 kwie 2010, 14:51
Babel pijaku gdybys mial na brzuchu 6paka zamiast wlewac w siebie 6paka to tez moze by sie tak pilka od Twojego brzucha odbijala.Babel pisze:I odbijajac mu sie od brzucha spadła pionowo pod nogi tak, ze zgrał ja do Bojana. Niesamowite własciwosci brzucha ma Toure. Gdyby odbila sie tylko od brzucha to poleciałaby jeszcze raz w kierunku Samuela. Sam zrzut niewiele daje, na filmiku natomiast widac, ze pilka sie przetoczyła po nim i prawdopodobnie nie ominela reki. Zreszta jak chcecie.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 29 kwie 2010, 14:57
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 kwie 2010, 15:07
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 kwie 2010, 15:23
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 kwie 2010, 15:30
a takie pytanie mam. Uważasz, że gol Adriano był Ok?Kiedys uznano bramke Adriano ktory uderzajac pilke glowa trafil w swoja reke.Ze niby tak nie zamierzal nie bylo to celowe zatem wszystko w porzadku
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 kwie 2010, 15:35
No więc wtedy był błąd. Wczoraj go nie było.Chlopaczek pisze:Kiedys uznano bramke Adriano ktory uderzajac pilke glowa trafil w swoja reke.
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio